Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/6
5_jun

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη «βολτάρει» μέσα στον Τοξότη μέχρι το μεσημέρι οπότε και εισέρχεται στον αυστηρό Αιγόκερω. Μετά από μια πιο κινητική και επικοινωνιακή κατάσταση στη οποία βρίσκεστε τις πρωινές ώρες αναλαμβάνετε και πάλι ευθύνες και γίνεστε σκεπτικοί. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη εγείρει μια ερωτική ένταση στην ατμόσφαιρα που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο.

ΚΡΙΟΣ

«Καλώς ορίσατε»

Σε ένα κλίμα χαράς και θετικής υποδοχής σαν να γυρίσατε από ταξίδι βρίσκεστε σήμερα, λίγο πριν η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω σας περιορίσει το χρόνο με υποχρεώσεις και καθήκοντα. Αισθηματικά, θα κάνετε όμορφες σκέψεις που θα φέρουν και ωραίες πράξεις. Μια υπόθεση ίσως δεν τελειώσει σήμερα εξαιτίας της άδειας κάποιου προσώπου. Οι γεννημένοι του 1986 θα στείλετε μηνύματα αδιαφορίας σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

«Πολλά οφέλη»

Πέρα από τις σαρκικές απολαύσεις και τις οικονομικές απολαβές θα δώσετε σήμερα μεγάλη σημασία και σε θέματα που σχετίζονται με την τακτοποίηση εκκρεμών υποθέσεων. Ίσως κανονίσετε να κάνετε κάποιες μετακινήσεις που μέχρι τώρα οι συνθήκες δεν ευνοούσαν για την πραγματοποίηση τους. Μην αποπάρετε το σύντροφο σας για ένα λάθος που πιθανόν κάνει. Οι γεννημένοι του 1963 θα ωφεληθείτε από μια συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Δεν έχετε καιρό για χάσιμο»

Σήμερα, επισπεύδετε κάποιες διαδικασίες, προκειμένου να προλάβετε να κινηθείτε γρήγορα σχετικά με μια σημαντική υπόθεση. Ίσως ένα ραντεβού ακυρωθεί αλλά αυτό δεν θα σας πειράξει καθόλου αντίθετα σας εξυπηρετεί τα μάλλα. Κάποιες αντιδράσεις για τις αισθηματικές σας επιλογές θα σας φέρουν σε κόντρα με κάποιο μέλος της οικογένεια σας. Οι γεννημένοι του 1979 θα βρείτε τον επίγειο παράδεισο στο πρόσωπο ενός νέου ατόμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μουρμούρα»

Δεν είστε από αυτούς που υπολογίζουν την αγάπη με το μέτρο αλλά, όταν έχετε παράπονα, δεν ξέρετε πώς να τα εξωτερικεύσετε και αρχίζετε και γκρινιάζετε ακόμα και για πράγματα που έχετε. Τόσο η εμφάνιση όσο και το σωματικό σας βάρος θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και δεν αποκλείεται να ζητήσετε τη συμβουλή ενός πρόσωπου που εμπιστεύεστε τη γνώμη του. Οι γεννημένοι του 1971 θα θέσετε ερωτήματα για την πορεία της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ

«Συλλογικές εργασίες»

Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και θέλετε να κεράσετε όλο τον κόσμο. Ευχάριστες δραστηριότητες και αθλοπαιδιές θα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχή σας. Μια ομαδική εργασία απαιτεί πολύ δουλειά αλλά αυτό δεν σας απασχολεί γιατί πρόκειται για κάτι στο οποίο πιστεύετε και θέλετε να συμμετάσχετε με όλο σας το είναι. Οι γεννημένοι του 1989, οργανώστε το χρόνο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Οι διαφορές λύνονται»

Η σχέση με ένα συνεργάτη διαφοροποιείται για το καλό τόσο της δουλειάς όσο και των αμφότερων προσδοκιών σας. Ευχάριστα γεγονότα στο χώρο της εργασίας σας δίνουν τη δύναμη που χρειάζεστε για να συνεχίσετε να δουλεύετε ακατάπαυστα και να αντιπαρέλθετε τις όποιες αντιξοότητες. Αισθηματικά, σήμερα ίσως βγείτε έξω με το έτερο ήμισυ. Οι γεννημένοι του 1961 θα κερδίσετε σε κάποιο παιχνίδι.

ΖΥΓΟΣ

«Κρυφοί άσσοι στο μανίκι»

Οι επαφές με συναδέλφους θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε μια υπόθεση πολύ πιο γρήγορα από ότι υπολογίζατε. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν γνωρίζετε καλά και προτιμήστε την πεπατημένη οδό σε θέματα που απαιτούν προσοχή. Μια συμπλοκή με πρόσωπο που σας έχει πληγώσει είναι σήμερα κάτι παραπάνω από πιθανή. Οι γεννημένοι του 1982, δείξτε σύνεση και εγκράτεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Μεγάλη γκάμα επιλογών»

Σήμερα, θα δοκιμάσετε να βρείτε τρόπους που θα σας επιτρέψουν να απεμπλακείτε από υποθέσεις που έλαβαν χώρα κατά το παρελθόν. Στα αισθηματικά, οι προτάσεις πέφτουν βροχή και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τι σας αρέσει περισσότερο. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τη στάση ενός πολύ κοντινού σας προσώπου. Οι γεννημένοι του 1987 θα αντιδράσετε σε μια αδικία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Στήριξη από τρίτους»

Ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα φέρει κοντά σας πρόσωπα που θα στηρίξουν τα σχέδια σας και θα εκτιμήσουν την προσωπικότητα σας. Κάποιες προκαταλήψεις στο χώρο της εργασίας ίσως καθυστερήσουν την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων και αυτό δεν είναι υπέρ σας. Ξεδιαλύνετε τα γκρίζα σύννεφα που υπάρχουν σε μια φιλική σχέση και θα έχετε τη στήριξη που θέλετε. Οι γεννημένοι του 1974 θα μιλήσετε με πρόσωπα που έχουν εξειδικευμένες γνώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Τυπικότητα»

Η ψυχή σας μπορεί να βρίσκεται ακόμα σε διακοπές το μυαλό σας όπως δουλεύει σαν ρολόι για να φέρει σε πέρας όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν σήμερα με ακρίβεια και σχολαστικότητα. Κάποιοι από εσάς θα δεχτείτε ένα οικονομικό δώρο που πιθανόν να σας παραξενέψει. Αδιαφορήστε για αρνητικά σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι γεννημένοι του 1987 θα συναντήσετε τυχαία ένα γνωστό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μην πανικοβάλλεστε»

Μέσα σε ένα εργασιακό οργασμό βρίσκεστε σήμερα μετά από ένα όμορφο διάλλειμα που σας ανανέωσε τόσο σωματικά όσο και νοητικά. Κάποιοι θα σας κατηγορήσουν για λάθη που δεν ανήκουν σε εσάς. Αποφύγετε να επιτεθείτε και πείτε τα πράγματα ως έχουν. Αισθηματικά, είναι πιθανό ένα καβγαδάκι για οικονομικούς λόγους ενώ θα έρθουν να προστεθούν κάποιες ζήλιες. Οι γεννημένοι του 1989 θα ξεκινήσετε κάτι διαφορετικό στα επαγγελματικά.

ΙΧΘYΕΣ

«Ευχάριστες εκπλήξεις»

Μην εκπλαγείτε, εάν ένα πολύ υψηλά ιστάμενο πρόσωπο με τον τρόπο του σας ευεργετήσει ή φροντίσει να διευθετηθεί μια επαγγελματική υπόθεση που σας αφορά άμεσα. Αψιμαχίες με άτομα που κατά το παρελθόν είχατε συνεργαστεί δεν θα σας προσφέρουν τίποτα παραπάνω από ηθική δικαίωση. Η ανάγκη σας να παραμείνετε και να παλέψετε για τη σχέση σας είναι πιο έντονη σήμερα. Οι γεννημένοι του 1984 θα υποχωρήσετε, επειδή θα σας το ζητήσουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved