Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 19' 45" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 26° 48' 48" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 26° 09' 42" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 12° 12' 59" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΡΗΣ - 28° 36' 01" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 07° 40' 06" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 24° 37' 06" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 17° 50' 06" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 26' 09" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 45' 04" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 21° 09' 48" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/6


από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/6

 

 

 4_jun

 

 

 

 

 

Γενικό προφίλ

Με Σεληνιακή έκλειψη ανοίγει η εβδομάδα και εσείς δεν έχετε παρά να προσέξετε θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, την εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη και το εξωτερικό. Η εύθυμη διάθεση και η επιθυμία για αλλαγές θα σας κατευθύνουν σε νέους στόχους και ξεχωριστές επιλογές.

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ 

«Τώρα είναι η ώρα»

Σήμερα, θέματα που σας απασχολούν τίθενται επί τάπητος ενώ μέσα από συζητήσεις αναζητάτε λύσεις. Οι περισσότερες κινήσεις σας στοχεύουν στην καλύτερη επικοινωνία και στη βελτίωση των συνθηκών που διέπουν τις σχέσεις σας με άτομα που αποτελούν τους μέντορές σας. Αισθηματικά, ζητήστε αυτό που θέλετε, χωρίς να πείτε περισσότερα από όσα χρειάζονται.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

«Έντονες συγκινήσεις»

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη ανακινεί συναισθήματα και φέρνει στην επιφάνεια θέματα που είχατε ξεχάσει. Ίσως κάνετε πράγματα που δεν ταιριάζουν στην κοσμοθεωρία σας όμως έτσι πιστεύετε ότι ανατρέπετε μια ενδεχόμενη αρνητική εξέλιξη σε ένα θέμα που σας απασχολεί πολύ. Αισθηματικά, έχετε τη δυνατότητα να πάρετε αποφάσεις που θα αναθερμάνουν τον έρωτά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

«Σε αναζήτηση»

Δοκιμάζετε πολλά και διαφορετικά πράγματα μέχρι να βρείτε τι είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε και αναζητάτε. Κάποιες καυστικές συζητήσεις σας δίνουν την ευκαιρία να πείτε πράγματα που αποφεύγατε έξω από τα δόντια χωρίς τύψεις και ενοχές. Κάποια παράπονα μέσα στο χώρο του σπιτιού σας αναγκάζουν να επιδείξετε ένα πιο δυναμικό πρόσωπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

«Η υπομονή είναι αρετή»

Η Σεληνιακή Έκλειψη μέσα στον 6ο οίκο εγείρει θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ή καθημερινές ασχολίες. Το θετικό είναι ότι επιδεικνύετε ψυχραιμία και είστε διατεθειμένοι να δείξετε υπομονή, προκειμένου κάποιες υπόθεσες να ολοκληρωθούν όπως πρέπει. Αποτινάξτε το άγχος για το τι θα πουν οι φίλοι ή συνάδελφοι σας γιατί δεν σας βοηθά.

 

ΛΕΩΝ 

«Τρέξτε»

Σήμερα εμφανίζονται ευκαιρίες που πρέπει να βιαστείτε να πιάσετε και να αξιοποιήσετε. Στα οικονομικά, αν κάνετε τακτικούς ελέγχους για το που χαλάτε τι, θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερη διαχείριση. Στόχοι και σχέδια που γίνονται μαζί με άλλους μπορεί να καθυστερούν αλλά είναι σε καλό δρόμο. Αποφύγετε να δράσετε χωρίς να σκεφτείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

«Επιπλέον ευθύνες»

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Μην αναλαμβάνετε υποθέσεις που δεν μπορείτε να τις διεκπεραιώσετε εγκαίρως διαφορετικά θα χρειαστεί να ξεκλέψετε χρόνο από κάτι σημαντικό. Πλησιάστε τους άλλους με τον τρόπο που θα θέλατε οι άλλοι να σας προσεγγίσουν και να σας εξηγήσουν το πρόβλημα τους. Αισθηματικά, θα χαράξετε ένα νέο δρόμο.

 

ΖΥΓΟΣ

«Αναγνώριση»

Σήμερα, μπορείτε να διακριθείτε στις δημόσιες σχέσεις και συνάμα να κάνετε επιτυχημένες μεσολαβήσεις ή διευθετήσεις. Ζητήματα που ανακύπτουν στα αισθηματικά επιλύονται χάρη στην καλή διάθεση του συντρόφου και τη δική σας έξυπνη επιχειρηματολογία. Μια θετική μέρα για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο ή να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο με εξειδικευμένες γνώσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Τελεία και παύλα»

Κάποιες συζητήσεις στις οποίες ανακύπτουν ηθικά ζητήματα σας φέρνουν σε δύσκολή θέση και φροντίζετε με τον τρόπο να τις κλείσετε. Αισθηματικά, ένα μυστικό ανάμεσα σε εσάς και το έτερο ήμισυ ίσως κρίνετε ότι ήρθε η ώρα να το κοινοποιήσετε στους άλλους. Δείξτε κατανόηση σε πρόσωπα που, αν και σας αγαπούν ή σας εκτιμούν, δεν ξέρουν πώς να σας πλησιάσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

«Σκέψεις και συζητήσεις»

Μπορεί να έχετε πολλά τρεχάματα όμως καλύτερα να κατεβάσετε ρυθμούς και να θέσετε προτεραιότητες. Η βοήθεια από τους άλλους κρίνεται απαραίτητη σήμερα, οπότε μην διστάσετε να τους ζητήσετε τι θα θέλατε να κάνουν για εσάς. Καλή μέρα για να συζητήσετε ένα θέμα που εδώ και καιρό απασχολεί εσάς και το έτερον ήμισυ αλλά δεν είχατε καταφέρει να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

«Κρυφά και μυστικά»

Η Σεληνιακή έκλειψη στον 12ο σας παρακινεί να τολμήσετε να κάνετε αλλαγές και να δράσετε πιθανόν άμεσα, χωρίς κανείς να το γνωρίσει. Αισθηματικά, νιώθετε ότι μπορείτε να βασιστείτε στο ταίρι σας και αυτό διευκολύνει το έργο που έχετε να κάνετε στο χώρο της δουλειάς. Κάποιος συνάδελφος ίσως σας καλέσει σε ένα ευτυχές γεγονός που σχετίζεται με την προσωπική του ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

«Χαμόγελα ευτυχίας»

Τα σχέδιά σας αλλάζουν εξαιτίας των περιστάσεων και των συνθηκών που λαμβάνουν χώρα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Κάνετε καλύτερη κατανομή εργασιών και μην αναλαμβάνετε εργασίες που μπορούν και οι άλλοι να τις βγάλουν μια χαρά. Μια επιτυχία ή μια ευχάριστη είδηση που συνδέεται με κάποιο παιδί ή άλλο αγαπημένο πρόσωπο θα σας κάνει να χαμογελάτε όλη μέρα.

 

ΙΧΘYΕΣ 

«Επιδείξτε επαγγελματισμό»

Οι σχέσεις σας με άτομα που έχουν ισχύ ή παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα. Δείτε τις ανάγκες που υπάρχουν και μην λειτουργήσετε ως θιγόμενοι αλλά ως υπεύθυνοι επαγγελματίες που μπορούν να τα βγάζουν πέρα και στα δύσκολα. Από το περιβάλλον του συντρόφου σας θα υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved