Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/6
3_jun

Γενικό προφίλ

Η ανάγκη να ακολουθήσετε τα πάθη σας και συνάμα η πρόκληση να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος συνθέτουν τις σημερινές -δύσκολες όσο να 'ναι- προσδοκίες σας. Από το μεσημέρι το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται ολοκληρωτικά στην περιπέτεια και στην αναζήτηση του καινούργιου και του ωραίου. Με σύμμαχο το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα είστε συνεπείς και στην ώρα σας σε οτιδήποτε και αν κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

«Ο Δαυίδ και ο Γολιάθ»

Σήμερα, θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα πιο μεγάλα από ότι είναι και σε αρκετές περιπτώσεις θα υπερβάλλετε χωρίς λόγο. Θέματα διατροφής φαίνεται να σας απασχολούν και ίσως δεν χαρείτε το φαγητό όσο θα θέλατε. Το θετικό είναι ότι θα ευχαριστηθείτε την παρέα ανθρώπων με τους οποίους μπορείτε να κοιτάτε κατάματα χωρίς φόβο και πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

«Μα που είναι;»

Δεν είναι εύκολο να αποδεχτείτε ότι μια κατάσταση έχει τελειώσει και γι' αυτό κάνετε ό, τι μπορείτε για να μην το σκέφτεστε. Πρόσωπα που σας αγαπούν και σας εκτιμούν σας ανταποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη και την κατανόηση που κατά καιρούς έχετε μοιραστεί. Πιθανόν να χάσετε κάτι ή να ψάχνετε όλη μέρα να βρείτε κάτι που δεν θυμάστε που το βάλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Όλα καλά»

Θέλετε να αδράξετε τη μέρα και να ευχαριστηθείτε όσο γίνεται περισσότερο το λαμπερό ήλιο, τη θάλασσα και το ωραίο σας καφεδάκι. Το ταίρι σας υποστηρίζει τα σχέδιά σας και μαζί, ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά μπορείτε να μοιραστείτε καινούργιες εμπειρίες και ευχάριστες δραστηριότητες. Το look σας θα αρέσει πολύ σήμερα και θα αποσπάσει κομπλιμέντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αντίσταση»

Τηλεφωνήματα ή μηνύματα από ένα πρόσωπο που είχατε ξεκόψει ή σας έχει πληγώσει θα λάβετε σήμερα. Το πιθανότερο είναι να αποφύγετε την επαφή γιατί αυτό που θέλετε είναι να ξεχάσετε και σε καμία περίπτωση να τα ξαναβρείτε. Φιλικά πρόσωπα θα σας προτείνουν να τους ακολουθήσετε σε ένα ήσυχο και συνάμα ειδυλλιακό μέρος που θα σας αρέσει πολύ.

ΛΕΩΝ

«Ευτυχισμένοι μαζί»

Με καλοκαιρινή διάθεση ξυπνάτε σήμερα χαρούμενοι και ευδιάθετοι μοιράζετε παντού χαμόγελα. Οι φίλοι σας αναζητούν και θέλουν πως και πώς να βρεθείτε για να τα πείτε, να φάτε ή να περιπλανηθείτε στις θάλασσες και τις παραλίες. Η Σελήνη στον Τοξότη από το μεσημέρι δημιουργεί ένα κλίμα κατάλληλο για ερωτικές περιπέτειες, φλερτ και νέους αισθηματικούς προσανατολισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε»

Από τη μια, θέλετε να περάσετε χρόνο με την οικογένεια σας και από την άλλη αδυνατείτε να τα βρείτε για απλά και καθημερινά πράγματα. Η κοινωνική ζωή και η θέση που έχετε μέσα σε αυτή θα σας απασχολήσει έντονα και πιθανόν να δοκιμάσετε να φτιάξετε τις σχέσεις σας με κάποια πρόσωπα ή να παραβρεθείτε σε κάποιες εκδηλώσεις που οι περιστάσεις το απαιτούν.

ΖΥΓΟΣ

«Ευγνωμοσύνη»

Σήμερα, νιώθετε ικανοποιημένοι με όσα η ζωή σας έχει δώσει και νιώθετε τυχεροί και ευλογημένοι. Με το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη από το μεσημέρι το τηλέφωνο χτυπάει σαν τρελό και δεν προλαβαίνετε να απαντάτε και να κανονίζετε πως θα περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας σας. Καλή μέρα για να τα βρείτε με άτομα από το προσφιλές περιβάλλον του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Έρωτας και σεξ»

Σε αρκετές περιπτώσεις θα κινείστε σήμερα ανάμεσα στον κυνισμό και τον εγωισμό. Μια σχέση που αντέχει στο χρόνο θα σας δώσει την ευκαιρία να απελευθερώσετε από μέσα σας άγχη και να αποκαλύψετε κάποια μυστικά. Ο ούριος άνεμος που πνέει στην ερωτική σας ζωή έχει ξεσηκώσει μποφόρ πάθους και ικανοποίησης που δεν μπορούν να καταλαγιάσουν με τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Δεν απογοητεύσετε με τίποτα»

Σήμερα, κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας και αποφασίζετε τι από όσα έχουν συμβεί θέλετε να αφήσετε και τι να κρατήσετε. Ένας νέος κύκλος ξεκινά από το μεσημέρι και έπειτα, αφού πλέον νιώθετε έτοιμοι να κάνετε νέα πράγματα και να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες. Αισθηματικά, ίσως προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που δεν ενδιαφέρετε και φάτε «χυλόπιτα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

« Διάλλειμα για χαλάρωση»

Η μέρα σας μοιράζεται ανάμεσα σε συγκεντρώσεις και μαζώξεις με φίλους και σε προσωπική ξεκούραση και ανάπαυλα. Κάποιος θα σας ζητήσει τη συμβουλή σας ένα επαγγελματικό θέμα του και πιθανόν να του δώσετε πληροφορίες που θα του «ανοίξουν τα μάτια». Το έτερον ήμισυ βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση ζωής και αυτό σας κάνει να νιώθετε πρεσβευτής της καλής τύχης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Με την υποστήριξη της τύχης»

Με τόσους πλανήτες μέσα στο 5ο οίκο νιώθετε σαν έτοιμοι από καιρό να χαρείτε τη ζωή και να απολαύσετε ανέσεις και ευκολίες που μέχρι πρότινος ούτε καν γνωρίζατε για την ύπαρξή τους. Η ψυχαγωγία σας πέρα από τον έρωτα θα συμπεριλαμβάνει δραστηριότητες που καλλιεργούν το πνεύμα και πιθανόν σας φέρνουν κοντά με πρόσωπα νεότερα ή ενδιαφέροντα.

ΙΧΘYΕΣ

«Όλα είναι δυνατά»

Μπορεί μέχρι τώρα να αποφεύγατε να κοιτάξετε στα μάτια πρόσωπα που νιώθατε ότι δεν τους ευχαριστήσατε αλλά τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας και αντιλαμβάνεστε ότι δεν γίνεται οι άλλοι να είναι πάντα ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας. Θέματα που σχετίζονται με κληρονομικά ή ακίνητα ίσως συζητηθούν σήμερα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved