Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/6
2_jun

Γενικό προφίλ

Σήμερα αν και σας απασχολούν πολλά είστε αποφασισμένοι να τα βάλετε στην άκρη και να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας φέρουν χαρά και ευτυχία. Οι πλανήτες στο αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων βάζουν κίνηση στη ζωή σας και έτσι με τον άλλο ή τον άλλο τρόπο έχετε ...αέρα στα πανιά σας. Να περάσετε υπέροχα!

ΚΡΙΟΣ

«Σχεδόν ευχαριστημένοι»

Μπορεί να νιώθετε ότι θα θέλατε κάτι παραπάνω για να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας, σήμερα όμως η λογική σας αντιτάσσει μια σειρά από επιχειρήματα που θέλετε - δεν θέλετε τα δέχεστε. Κατά τις εξορμήσεις σας φροντίστε να διπλοτσεκάρετε τα πράγματα, τα ρούχα και τα χρήματα που χρειάζεστε για να μην γυρίζετε πίσω. Ιδανική μέρα για την περάσετε με φίλους και συγγενικά πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

«Κάντε μόνο όσα μπορείτε»

Μια σχέση που είναι ιδιαίτερη σημαντική για εσάς έχει απαιτήσεις στις οποίες όσο και να θέλετε δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε. Τα οικονομικά σας απασχολούν αλλά αν και μπορείτε να χαλάσετε λίγα δεν γίνεται να μην χαλάσετε καθόλου. Αποφύγετε τις επικρίσεις και μην ψάχνετε ψεγάδια στον τρόπο που διασκεδάζετε. Απλά χαλαρώστε και περάστε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Γκρίνιες»

Οι πολλοί πλανήτες μέσα στο δικό σας ζώδιο σας κάνουν να τρέχετε πάνω – κάτω , πέρα δώθε και να το χαίρεστε. Οι πρωτοβουλίες ή οι επιλογές που κάνατε σε κάποιους δεν θα αρέσουν αλλά έχετε την ικανότητα να διασκεδάζετε τις εντυπώσεις και να απαντάτε με χιούμορ από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σοβαρά θέματα. Φροντίστε να πάρετε όλα τα απαραίτητα «σύνεργα» για την επιμέλεια της εμφάνισης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Σε κλειστό κύκλο»

Σήμερα, ίσως δουλέψετε υπερωρίες, προκειμένου να κάνετε πράγματα ή προετοιμασίες για να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συναντήσεις, μετακινήσεις και έξοδοι για καφέ ή φαγητό σε μέρη με όχι πολύ κόσμο θα είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε. Ας είστε ετοιμοπόλεμοι για κάποια αρνητικά σχόλια που κάποιοι θα φροντίσουν να κάνουν με το πρόσχημα να γίνετε καλύτεροι.

ΛΕΩΝ

«Εξομολόγοι»

Φίλοι και γνωστοί σας επισκέπτονται και σας μοιράζονται τόσο τις σκέψεις όσο και τους προβληματισμούς τους. Αισθηματικά, ίσως νιώσετε πως δεν παίρνετε αυτό που χρειάζεστε και ότι θα θέλατε να είχατε καλύτερη επικοινωνία με το πρόσωπο που αγαπάτε. Οι επιθυμίες σας μπορούν να καρποφορήσουν, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να καλλιεργήσετε το κατάλληλο έδαφος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Θα τους πείσετε»

Με μια Σελήνη στον 3ο οίκο έχετε σήμερα την ικανότητα να περάσετε τις θέσεις και παράλληλα να ερευνήσετε τις κρύβετε πίσω από κάποια υπονοούμενα ή μυστήρια γεγονότα. Αποφύγετε να γίνετε πιο ευθείς από όσο χρειάζεται γιατί δεν μπορούν όλοι να εκτιμήσουν την αλήθεια και ιδιαίτερα όταν αυτή τους προσβάλλει. Συναντήσεις με άτομα που εκτιμάτε.

ΖΥΓΟΣ

«Το θέλετε όπως το θέλετε»

Σήμερα, έχετε την πολυτέλεια να ξοδέψετε, αφού πρώτα ψάξετε και στα πιο απόκεντρα μέρη για να πάρετε αυτό που επιθυμείτε. Από φίλους και συνεργάτες θα ακούσετε καλά λόγια ή θα κάνετε συζητήσεις για ευχάριστα γεγονότα. Ένα φλερτ σήμερα ίσως σας ξαφνιάσει, δεδομένου ότι είχατε πιστέψει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν ενδιαφέρεται για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Καλοκαιρινές περιπέτειες»

Η ανεβασμένη καλοκαιρινή θερμοκρασία της διάθεσής σας διασκορπίζεται παντού και όλοι στρέφουν τα βλέμματα επάνω σας. Το ερωτικό παιχνίδι αλλάζει τόπο και τρόπο και αυτό σας εξάπτει τόσο την περιέργεια όσο και τη φαντασία. Κάποιοι από εσάς ίσως βρεθείτε σε ένα αισθηματικό δίλημμα ή τρίλλημα που όμως δεν θα σας φέρει σε δύσκολη θέση αντίθετα μάλιστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ήρθε το καλοκαίρι»

Θέματα που σχετίζονται με την εργασία πρέπει να επιλυθούν σήμερα και αυτό πιθανόν να σας εκνευρίσει. Ευτυχώς, το έτερο ήμισυ θα φροντίσει να σας αποζημιώσει με μια ξεχωριστή ερωτική βραδιά και έτσι τα μαύρα σύννεφα εξαφανίζονται. Πιθανόν να συναντηθείτε με πρόσωπα που ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον ενός πολύ σημαντικού προσώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Συντονισμένες ενέργειες»

Ο επιμένων νικά και στη δική σας περίπτωση αυτό είναι κάτι που σας αντιπροσωπεύει απόλυτα, δεδομένου ότι έχετε και την υπομονή και τη στρατηγική να πετύχετε αυτό που θέλετε. Σήμερα, ο στόχος σας να υιοθετήσετε νέες συνήθειες που θα σας επιτρέψουν να απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή αλλά και τη σχέση που έχετε με τον εαυτό σας. Φιλικές συναντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ελευθερία κινήσεων»

Σήμερα, αποκλείεται να βρίσκετε στο σπίτι, η πολυαστρία στους Διδύμους σας θέλει να κινείστε, να χαίρεστε και να ερωτεύεστε. Δεν πρόκειται να μείνετε σε ένα μέρος, θα ταξιδεύετε από το ένα στο άλλο, δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα και γνωρίζοντας νέα πρόσωπα. Κάποιοι από εσάς ίσως βρεθείτε να συμμετέχετε ή να παρακολουθείτε αθλητικές δραστηριότητες.

ΙΧΘYΕΣ

«Θα το παίξετε δύσκολοι»

Το ταίρι σας σήμερα διεκδικεί το ενδιαφέρον και την προσοχή σας και αυτό όχι μόνο σας αρέσει αλλά σας ανεβάζει συναισθηματικά και ψυχικά. Εσείς, αν και στην αρχή θα προσποιηθείτε ότι είστε κάπως αδιάφοροι, στη συνέχεια θα ενδώσετε. Ο χώρος του σπιτιού θα γίνει εστία χαράς, ανεμελιάς και καλής παρέας και παράλληλα θα καταπλήξετε με την ποικιλία των μαγειρικών σας δημιουργιών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved