Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/5

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Παπασταύρου Λίντα
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/5
30_may

Γενικό προφίλ

Μια μέρα που ξεκινάει «περίεργα» και κλείνει όμορφα. Η Σελήνη λίγο πριν το πέρασμα της στο Ζυγό δημιουργεί μια αναστάτωση μεταξύ 08: 50 και 13:45 εξαιτίας κάποιων αναβολών, ματαιώσεων ή εκκρεμοτήτων. Μέχρι και το μεσημέρι το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί συμφωνίες, αγορές και διευθετήσεις. Αφήστε τα λοιπόν για αργότερα!

ΚΡΙΟΣ

«Ημιτελείς εργασίες»

Κάποιες εργασίες πρέπει να τελειώσουν σήμερα και αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, δεδομένου ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν. Μέχρι και το μεσημέρι δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το πώς θα κυλήσει η μέρα αλλά έπειτα τα πράγματα αλλάζουν. Η σχέση με το σύντροφο ή κάποια άλλη σημαντική σχέση ίσως σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί. Οι γεννημένοι του 1985 καλό θα είναι να διπλοσκεφτείτε αυτά που θέλετε να πείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

«Η δουλειά έρχεται πρώτη»

Ένα θέμα που σχετίζεται με τα παιδιά ή κάποια ευχάριστη δραστηριότητα ίσως πρέπει να ακυρωθεί ή να τροποποιηθεί, λόγω ενός θέματος δουλειάς. Μην μπείτε στη διαδικασία να πάρετε οριστικές αποφάσεις, εφόσον δεν έχετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Θα ακούσετε όμορφα ή ρομαντικά λόγια που θα σας ανεβάσουν τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά. Οι γεννημένοι του 1981 θα αγχωθείτε με μια οικονομική παρεξήγηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ελλείπεις πληροφορίες»

Κάποιες ρυθμίσει ή μετακινήσεις που θέλετε να κάνετε σήμερα πιθανόν να βρουν εμπόδια εξαιτίας ενός θέματος που σχετίζεται με ένα μέλος της οικογένειάς σας. Η νευρικότητα μπορεί να καταλαγιάσει, εάν δείτε τα πράγματα μέσα από μια πιο λογική οπτική. Ένας πρώην συνεργάτης ίσως θελήσει να ξαναμπεί στη ζωή σας με αφορμή κάποια φιλική συνάντηση. Οι γεννημένοι του 1978 θα εμπλακείτε σε μια κρυφή ή παράνομη σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Προστατευτείτε από τους εχθρούς σας»

Μια καθυστέρηση στο δρόμο ή μια παρεξήγηση θα αποτελέσει αιτία για να ματαιώσετε ή να αλλάξετε μια προγραμματισμένη εργασία που σχετίζεται με το σπίτι. Επαφές και συζητήσεις που γίνονται παρασκηνιακά μπορούν να προετοιμάσουν ένα καλό αποτέλεσμα δεδομένου ότι οι άλλοι δεν θα μπορούν να το σαμποτάρουν. Καλή μέρα για να μείνε μόνοι με το έτερο ήμισυ. Οι γεννημένοι του 1963 θα πείτε αντίο σε ένα «βραχνά».

ΛΕΩΝ

«Ξεδιαλύνετε τα σύννεφα»

Πιθανόν να καθυστερήσετε κάποιες επαφές, επειδή πρέπει να βρείτε λύση σε ένα οικονομικό ή συναισθηματικό ζήτημα. Οι σχέσεις με πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας ίσως αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ενώ κάποια πλεονεκτήματα στο χώρο εργασίας σας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρετε περισσότερα στην οικογένεια. Οι γεννημένοι του 1973 θα λάβετε μια πρόσκληση είτε μέσω αλληλογραφίας είτε από το τηλέφωνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Θυμωμένοι με τις καταστάσεις»

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ίσως αναβάλλετε κάτι που ήταν να κάνετε σε σχέση με τον εαυτό σας είτε γιατί πρέπει να πάτε να πληρώσετε κάποιο λογαριασμό είτε γιατί χρειάζεται να εξοικονομήσετε χρήματα. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως το παρακάνετε και δεν διαχειριστείτε τις καταστάσεις με τη δέουσα ψυχραιμία ενώ σε κάποιες άλλες θαυμάζετε τον εαυτό σας για τη δύναμη που έχετε. Οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου πιθανόν να συμμετάσχετε σε κάποια εκπαιδευτική συνάντηση.

ΖΥΓΟΣ

«Δεχτείτε το τέλος»

Μέχρι και το μεσημέρι δείχνετε αναστατωμένοι και αγχωμένοι και αδυνατείτε να αντιληφθείτε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας. Το σκηνικό αλλάζει με την είσοδο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο από το μεσημέρι που τονίζει την ανάγκη για ομορφιά και συνεργασία. Απομυθοποιήστε κάποια πρόσωπα και καταστάσεις και θα βγείτε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι του 1982 μην αφήσετε τα επουσιώδη να σας πάρουν το μυαλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Άξιοι εμπιστοσύνης»

Οι διαισθητικές σας κεραίες πιάνουν σήματα που κάποιοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο προσπαθούν να παρεμποδίσουν. Η δυσπιστία σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να σας βγει σε καλό ενώ παράλληλα ίσως χρειαστεί να καλύψετε τα λάθη δικών σας ανθρώπων. Πέρα από τον εαυτό σας νοιάζεστε και για τους άλλους και αυτό έχει ως συνέπεια κάποιοι να μην μπορούν να κάνουν χωρίς εσάς. Οι γεννημένοι του 1979 θα ενθουσιαστείτε με μια είδηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Δεν εξαρτώνται όλα από εσάς»

Αν υπολογίζετε σήμερα να ολοκληρώσετε κάποια επαγγελματική υπόθεση, τότε μην περιμένετε να συμβεί αυτό μέχρι και το μεσημέρι. Κατεβάστε ρυθμούς και μην αφήσετε την πίεση να σας τρελάνει το μυαλό. Από το μεσημέρι και έπειτα, το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε καταστάσεις που συνδέονται με φιλικά πρόσωπα ενώ μια ομαδική συγκέντρωση μπορεί επίσης να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Οι γεννημένοι του 1982 θα αποκτήσετε ένα νέο φίλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Μη βάζετε στο στόμα των άλλων λόγια που δεν είπαν»

Κάποιες μετακινήσεις ή συναλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε σήμερα πιθανόν να μην εξελιχθούν όπως υπολογίζατε, εξαιτίας των περιστάσεων και αυτό να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Ανησυχείτε πολύ για την άποψη που σχηματίζουν οι κάποιοι για το πρόσωπό σας και κινδυνεύετε να πέσετε στην παγίδα να υποταχθείτε στα θέλω και τη γνώμη των άλλων. Οι γεννημένοι του 1981, αποφύγετε να ακούσετε συμβουλές τρίτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα»

Η παρουσία τόσο του Άρη όσο και της Σελήνη στον 8ο οίκο πυροδοτούν εντάσεις που οφείλονται σε αδυναμία να βάλετε σε τάξη ερωτικές επιθυμίες και οικονομικές προσδοκίες. Μην παίρνετε κάποια πράγματα πιο βαριά από ότι είναι και μην έχετε υψηλές απαιτήσεις από πρόσωπα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές. Συζητήσεις για εξόδους και διακοπές θα σας ευχαριστήσουν. Οι γεννημένοι του 1967, αποτινάξτε ένα συναισθηματικό ζυγό.

ΙΧΘYΕΣ

«Κονταροχτυπήματα»

Ο ανταγωνισμός μέσα στη σχέση σας κάνει να ξεχνάτε γιατί είστε μέσα σε αυτή και αντί να ζείτε την αγάπη, πολεμάτε για να αποδείξετε ποιος είναι καλύτερος από τον άλλο. Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας και μην κατηγορείτε συνεχώς την άλλη πλευρά. Ευχάριστες συζητήσεις με πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον σας φτιάχνουν τη διάθεση. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως δεχτείτε μια λεκτική επίθεση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved