Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/5

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/5
26_may

Γενικό προφίλ

Η πρωταγωνίστρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ...φιλοδοξεί να σας μπερδέψει, να σας αποσυντονίσει και να σας παρασύρει σε παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λανθασμένες κινήσεις. Ιδιαίτερα σε θέματα επικοινωνίας και μετακίνησης ίσως υπάρξουν κάποιες παρεκτροπές ή ατυχείς στιγμές. Το ζητούμενο της ημέρας είναι όχι να μην σκοντάψετε αλλά να «πετάξετε», να αποφύγετε διαισθητικά τα λάθη και τις παγίδες και παράλληλα να κρύψετε καλά τις αδυναμίες σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι ρυθμοί στους οποίους κινείστε σήμερα είναι φρενήρεις δεδομένου των πολυάριθμων δραστηριοτήτων σας. Το αν θα τα προλάβετε όλα, είναι ένα ερώτημα που θέτετε από την αρχή της ημέρας και στο οποίο δεν θα βρείτε απάντηση μέχρι και το πέρας της. Το θετικό είναι ότι θα διασκεδάσετε κάθε τι που θα κάνετε γιατί αυτό σας δίνει ενέργεια και ικανοποιεί την ανάγκη για δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα θελήσετε να δημιουργήσετε ένα όμορφο και γιορτινό κλίμα στο χώρο του σπιτιού. Ίσως στην ανάγκη σας να εντυπωσιάσετε κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα ενώ δεν αποκλείεται να παραλείψετε κάποια απαραίτητα ψώνια την έλλειψη των οποίων θα αντιληφθείτε τελευταία στιγμή. Μια μέρα που πιθανόν θα λάβετε κάποιο δώρο ή θα απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν κάτι χρειάζεται να αποφύγετε σήμερα, είναι η ολιγωρία και η απροσεξία. Και οι δύο είναι ικανές να σας παρασύρουν σε εσφαλμένες κινήσεις που θα σας προξενήσουν μικροαπογοητεύσεις. Κάποιο πρόσωπο θα θελήσει να κερδίσει το θαυμασμό σας και πιθανόν να το πετύχει. Αφιερώστε χρόνο τόσο σε εσάς όσο και σε πρόσωπα με τα οποία ανά πάσα στιγμή νιώθετε ο εαυτός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε την ανάγκη να αισθανθείτε καλύτερα και να νιώσετε λίγο παραπάνω δυνατοί. Το ενδεχόμενο να μπείτε στη διαδικασία να ξοδέψετε γιατί έτσι θα νιώσετε ότι «έχετε» είναι πολύ πιθανόν και δεν πειράζει καθόλου. Αυτό που ίσως έπειτα μετανιώσετε είναι το πόσα χαλάσατε. Έχετε μαζί σας μόνο το χρηματικό ποσό που μπορείτε να διαθέσετε για αγορές. Μην παραδώσετε τα όπλα στα ψέματα.

ΛΕΩΝ

Τα βλέμματα στρέφονται στο δικό σας πρόσωπο και δεν έχετε παρά να επιδοθείτε σε πράξεις εντυπωσιασμού ή ηρωισμού, προκειμένου να κερδίσετε το χειροκρότημα. Η πολυαστρία στον 11ο συνθέτει μια έντονη κοινωνική ζωή στην οποία σήμερα, λόγω της όψης του Ερμή με τον Ποσειδώνα, ίσως επικρατήσει μια σύγχυση που θα σας απορρυθμίσει. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις ή να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε οποιουδήποτε είδους συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκεί που απογοητεύεστε, ελπίζετε και εκεί μου προσδοκάτε κάτι καλύτερο, σας παίρνει από κάτω. Η αστάθεια και η ρευστότητα έχουν την ικανότητα να σας αποπροσανατολίζουν και σήμερα με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η αίσθηση αποσυντονισμού πολλαπλασιάζεται. Αυτό που χρειάζεται να θυμάστε είναι ότι δεν είναι δύσκολο να προσπαθήσετε, αντίθετα τα πράγματα γίνονται δύσκολα, όταν δεν αγωνίζεστε για κάτι καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον 11ο δίνει έμφαση σε ζητήματα που σχετίζονται με φίλους ενώ συνάμα φιλοδοξεί να σας φέρει χαρά και ευτυχία μέσα από εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και πάρτι. Σʼ ένα θέμα που σχετίζεται με το εξωτερικό ή κάποιο μακρινό ταξίδι και ως τώρα πιστεύατε ότι πήγαινε καλά εμφανίζονται κάποια σύννεφα που σας δημιουργούν αβεβαιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να δώσετε μεγαλύτερη λάμψη στην εικόνα σας, πιθανότητα λόγω κάποιας επικείμενης επαφής με πρόσωπο που το θεωρείται σπουδαίο ή σημαντικό. Επιπλέον, κάποια μυστικά που πιστεύετε ότι διατηρεί κάποιο αγαπημένο σας άτομο μπορεί να επηρεάσουν τη στάση σας απέναντί του. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Είναι πιθανόν να αγοράσετε ή να σας κάνουν δώρο εσώρουχα ή μαγιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα αναθαρρείτε όσον αφορά στην εξέλιξη κάποιων ζητημάτων και συνάμα σκορπίζετε χαρά και ευτυχία στους γύρω σας. Ίσως κάνετε κάποιο ταξίδι που θα σας φτιάξει το κέφι και θα σας φέρει σε επαφή με μια όμορφη πτυχή της ζωής. Η στάση κάποιου μέλους της οικογένειας θα σας μπερδέψει και πιθανόν να νιώσετε εκτεθειμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια έρευνά σας ρίχνει φως στο τούνελ των οικονομικών σας και συνάμα σας επιτρέπει να διαχειριστείτε με αυτοπεποίθηση δύσκολες καταστάσεις. Οι μετακινήσεις για θέματα ρουτίνας ίσως σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ίσως από αμέλεια να γίνουν κάποια λάθη. Επιπλέον, προσέχετε τη διατροφή σας και μην δοκιμάσετε σήμερα πράγματα που δεν ξέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επίκαιρα και τα σημαντικά διαδραματίζονται σήμερα στον τομέα των σχέσεων. Πιθανόν η ανταγωνιστική διάθεση ενός φίλου ή ακόμα και του συντρόφου σας να πυροδοτήσει εντάσεις που λόγω του Άρη στον 8ο θα βγάλουν ταυτόχρονα και πολλά απωθημένα και σχεδόν αποσβησμένα παράπονα στην επιφάνεια. Διεκδικήστε το δίκιο σας, χωρίς να εξωθηθείτε στον παραλογισμό.

ΙΧΘYΕΣ

Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο όμορφη, κάνοντας απλά πράγματα με θετική και αισιόδοξη διάθεση. Κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι ίσως σήμερα νιώσετε ότι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Μην βγάλετε συμπεράσματα για τις προθέσεις των άλλων και αν θέλετε να συζητήστε κάποια πράγματα, εστιάστε στα γεγονότα και όχι στους πιθανούς σκοπούς του συνομιλητή σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved