Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/5

Μια μέρα που προάγει την έμπνευση, την φαντασία και την ευαισθησία

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/5
25_may

Γενικό προφίλ

Μια μέρα που προάγει την έμπνευση, την φαντασία και την ευαισθησία. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι. Είτε θέλετε να κάνετε πράγματα για να δημιουργήσετε ένα ζωτικό σύνδεσμο αγάπης και κατανόησης είτε αντίθετα να κάνετε κάποιες απόπειρες για να κόψετε τον «ομφάλιο λώρο» το σίγουρο είναι ότι θα γυρνάτε γύρω –γύρω από τον ίδιο κύκλο, μέχρι να βρείτε το... κουμπί!

ΚΡΙΟΣ

«Ένα βήμα μπροστά»

Ίσως αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα χαρτιά σας σε κάποια πρόσωπα που τα θεωρείτε σημαντικά. Αν και γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι πιθανές διαφωνίες και εντάσεις δεν θα λείψουν, είστε διατεθειμένοι να φτάσετε ως το τέλος για να έρθει μια καινούργια αρχή που νιώθετε εσωτερική ανάγκη. Συζητήσεις και επαφές για μετακινήσεις ή κάποιο διήμερο ή τριήμερο δίνουν και παίρνουν. Οι γεννημένοι του 1967 κατανείμετε το χρόνο σας πιο αποτελεσματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

«Μην καθυστερείτε»

Οι εξετάσεις δεν σας αρέσουν γιατί απαιτούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανακεφαλαιώσετε και να ξαναδιαβάσετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, πόσο μάλλον όταν αυτά τα μαθήματα σχετίζονται με τα οικονομικά. Δείτε τα πράγματα αλλιώς, κινηθείτε με τους δικούς σας ρυθμούς αλλά αναλάβετε δράση. Μια μέρα που ευνοεί αγορές για το σπίτι και για τα μικρά ή τα μεγάλη μέλη της οικογένειας σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για καλλιτεχνικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Τα έξοδα δεν θα τα αποφύγετε»

Με σκεπτικισμό και δυσπιστία αντιδράτε σε κάποιες οικονομικές ευκαιρίες ενώ παράλληλα δείχνετε διατεθειμένοι να κυνηγήσετε οικονομικούς στόχους που μπορούν να σας ικανοποιήσουν. Το χέρι στην τσέπη σήμερα σίγουρα θα το βάλετε και, αν δεν είναι για τα μαλλιά και το πρόσωπο, σίγουρα θα είναι για ρούχα. Προτιμήσετε φόρμες και στυλ που ήδη γνωρίζετε και θα μείνετε ευχαριστημένοι. Οι γεννημένοι του 1983, μην αφήνετε κάποιους να ξεπερνούν τα όρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πιθανόν να παρασυρθείτε»

Σήμερα, νιώθετε πως κάποια πράγματα είναι δικαιωματικά δικά σας και δεν θέλετε καν να μπείτε στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης. Ωστόσο, κάποιοι δεν έχουν την ίδια άποψη με εσάς και δεν θα διστάσουν να χτυπήσουν την αχίλλειο πτέρνα σας, την ευθιξία σας, προκειμένου να σας σύρουν στο χορό της αντιπαράθεσης. Μην ξεχάσετε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Οι γεννημένοι του 1979 ίσως ασχοληθείτε με τα προβλήματα ενός φίλου.

ΛΕΩΝ

«Βρείτε εναλλακτικές»

Αν και συνήθως η μέθοδος της επιβολής λειτουργεί σήμερα ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα, θα πρέπει να αναζητήσετε πιο εποικοδομητικούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων. Μια πρόταση ή πρόσκληση για κάποια φιλική συνάντηση θα σας προσφέρει τη δυνατότητα για νέες γνωριμίες. Πολύ πιθανόν ο γνωστός ενός φίλου να μεσολαβήσει για τη διευθέτηση ενός ζητήματος σας. Οι γεννημένοι του 1989 θα πλέξετε ή θα αποκαλύψετε κάποιες μηχανορραφίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Έντονη δραστηριότητα»

Με τον Άρη στον πρώτο οίκο ίσως σας ταλαιπωρήσει κάποιο κρύωμα ή πιθανόν να κουραστείτε με κάποιες επιπλέον ευθύνες. Συνάμα η σωματική άσκηση θα συμπεριληφθεί στο ημερήσιο πρόγραμμα σας είτε για ενίσχυση της φυσικής σας κατάστασης είτε για διασκέδαση. Γυναικεία πρόσωπα που εκτιμάτε και θαυμάζετε είναι πολύ πιθανόν να σας προσφέρουν ένα δώρο ή να κάνουν μια ευγενική πράξη για εσάς. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, αξιοποιήστε την εύνοια του Δία σε θέματα εκπαίδευσης και δικαιοσύνης.

ΖΥΓΟΣ

«Αγάλι , αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι»

Με τον Θεό του πολέμου στον 12ο αγωνίζεστε να αποδείξετε τη δολιότητα κάποιου πρόσωπου που ξεγελά τόσο εσάς όσο και τους άλλους. Το επιχείρημα σας είναι τολμηρό αλλά όχι ακατόρθωτο. Καλό θα είναι να κινείστε μεθοδικά και να μελετάτε την κάθε σας κίνηση. Ένα γυναικείο πρόσωπο που έχει άμεση σχέση με το σύντροφο σας ή κάποιο συνεργάτη σας θα δείξει ιδιαίτερη συμπάθεια για το πρόσωπο σας. Οι γεννημένοι του 1982 θα κάνετε κάποια επίσκεψη σε κάποιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Έντονη διεισδυτικότητα»

Θέλετε σταθερούς δεσμούς αγάπης στη ζωή σας και γι' αυτό κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να μην απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας αγαπούν και αγαπάτε. Κάποιο μυστικό ταξιδάκι είναι πολύ πιθανόν να αναθερμάνει την ερωτική φλόγα στη σχέση σας ενώ πολύ πιθανόν παράλληλα να εξιχνιάσετε και ένα θέμα μυστήριο που αφορά ένα φίλο ή συνεργάτη σας. Οι γεννημένοι του 1968 θα επιβραβεύσετε ένα πρόσωπο που εργάζεται σκληρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Φιλόδοξα σχέδια»

Σήμερα, φιλοδοξείτε να συνθέσετε μια όμορφη και δραστήρια μέρα με πολλές εξόδους και αρκετές επαφές. Σίγουρα, ο χρόνος που θα περάσετε με το έτερο ήμισυ θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα σας υπενθυμίσει πόσο αγάπη, πάθος και έρωτα μοιράζεστε. Επαγγελματικά, δεν θα διστάσετε να δηλώσετε απερίφραστα την εναντίωσή σας σε απερίσκεπτες κινήσεις. Οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες στο τομέα της εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ηθική υπευθυνότητα»

Η δεοντολογία σας δεν σας επιτρέπει να είστε επιτυχημένοι, χωρίς να κοπιάζετε και για αυτό και σήμερα θα βρεθείτε πρώτη στη μάχη για να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα της επιχείρησης σας. Αισθηματικά, κάποια «αθώα» παιχνιδάκια στο χώρος της εργασίας ίσως χωρίς να το καταλάβετε να σας πάρουν το μυαλό. Ευνοούνται εκδρομές και έξοδοι με συναδέλφους ή πρόσωπα που μοιράζεστε την καθημερινότητα σας. Οι γεννημένοι του 1973 θα νερώσετε το κρασί σας όσον αφορά μια οικογενειακή υπόθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Δραστήρια μέρα»

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο ήδη από πολύ νωρίς προσπαθείτε να δρομολογήσετε το πρόγραμμά σας και να προλάβετε όλες τις εργασίες που έχετε να κάνετε. Πιθανόν, με κάποια άτομα που εργάζεστε να μην υπάρχει η αναμενομένη επικοινωνία και αυτό ίσως να απαιτεί από εσάς διπλό κόπο. Οι πλανήτες στους Διδύμους αναπροσαρμόζουν τα δεδομένα της ερωτική σας ζωής, προκειμένου να γίνει πιο κεφάτη και χαλαρή. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως νιώσετε ότι η φήμη σας υπονομεύεται από φίλους δικών σας ατόμων.

ΙΧΘYΕΣ

«Όμορφα συναισθήματα»

Το συναίσθημα σας πλημμυρίζει και παράλληλα σας στρέφει σε πρόσωπα που νιώθετε αγάπη και κατανόηση. Μία βόλτα κοντά στη θάλασσα θα σας ανανέωνε ενώ ένα ερωτικό τετ α τετ με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο είναι στα άμεσα σχέδιά σας. Ένα θηλυκό πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον θα ζητήσει τη συμβουλή σας σε ένα αισθηματικό του θέμα. Οι γεννημένοι του 1987, μην κάνετε επιλογές για τις οποίες δεν είστε διατεθειμένοι να υποστείτε το ανάλογο κόστος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved