Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/5

Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Καρκίνου φέρνει συγκινήσεις και δίνει έμφαση στις σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/5
24_may

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Καρκίνου φέρνει συγκινήσεις και δίνει έμφαση στις σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ζητήματα τροφοδοσίας, φιλοξενίας και κληρονομικότητας έρχονται στο προσκήνιο. Επιπλέον, ο αεικίνητος Ερμής εισέρχεται στο σπίτι του τους Διδύμους και μαζί με τον Ήλιο και την Αφροδίτη δίνουν άλλο αέρα σε θέματα επικοινωνίας. Το τι έχουν να ακούσουν τα αυτιά μας κατά τη θητεία τους δεν λέγεται!

ΚΡΙΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: διευθετήσεις

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων έρχεται να φέρει τις μεταρρυθμίσεις που ήδη η Αφροδίτη και ο Ήλιος έχουν δρομολογήσει . Εάν πουλάτε το αυτοκίνητο σας ίσως κάποιος πελάτης βρεθεί ενώ εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο επιδοτούμενο σεμινάριο ίσως έχετε κάποια ειδοποίηση. Σε νέο περιβάλλον θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και μάλιστα κάποιες εξ αυτών θα είναι ερωτικού ενδιαφέροντος. Οι γεννημένοι του 1980, κάντε ό, τι περνάει από το χέρι σας για να τελειώσετε κάποιες διεκπεραιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: ζεστές επαφές

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου είναι θετική για να κερδίσετε την κατανόηση κάποιων προσώπων ή να κάνετε μετακινήσεις κοντά σε θάλασσα. Το καθαρό αεράκι θα οξυγονώσει τα κύτταρά σας και θα αισθανθείτε καλυτέρα. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια... επίσκεψη είτε στην εφορία είτε σε κάποιο άλλο δημόσιο οργανισμό για κάποια γραφειοκρατική εργασία. Για τους γεννημένους του 1979 το ερωτικό βαρόμετρο της σχέσης θα φτάσει στα ύψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: κινητικότητα

Πιο ομιλητικοί και κινητικοί από ποτέ, δεν μπορείτε να σταθείτε πουθενά. Αντίθετα, απολαμβάνετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να συναντάτε τον ένα φίλο μετά τον άλλο. Εργασίες που απαιτούν καλές δημόσιες σχέσεις μπορούν να απογειωθούν χάρη στο χάρισμα της επικοινωνίας. Αποφύγετε να πείτε τα ίδια σε πάνω από ένα άτομα που ενδιαφέρεστε ερωτικά γιατί ίσως σας καταλάβουν. Οι γεννημένοι του 1986 θα βρείτε το αντίδοτο της ματαιότητας σε μια νέα σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: ηρεμία

Σας αρέσει να θυμάστε παλιές καλές στιγμές που σας γεμίζουν με χαρά και ευτυχία για όσα έχετε καταφέρει. Η ψυχική σας διάθεση είναι ανεβασμένη και ανοίγετε την αγκαλιά σας σε όποιον σας έχει ανάγκη. Κάποιες εκκρεμότητες με τη βοήθεια του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων μπορούν να πάρουν το δρόμο της τακτοποίησης. Ίσως η μεσολάβηση κάποιου γνωστού να κριθεί απαραίτητη. Οι γεννημένοι του 1983 θα συναντήσετε αντιδράσεις σχετικά με κάποιες θέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: μετριοφροσύνη

Δεν σας αρέσει να σας λένε τι να κάνετε γιατί αισθάνεστε ότι οι άλλοι δεν κατανοούν πόσο ξεχωριστοί και δυνατοί είστε. Παρά το γεγονός ότι ξέρετε πάρα πολλά χρειάζεται να παραδεχτείτε ότι δεν τα ξέρετε όλα και κάποιες φορές οι υποδείξεις στοχεύουν στο καλό σας και όχι στο κακό σας. Ένα τηλεφώνημα για κάποιο πάρτι ή συγκέντρωση θα σας ενθουσιάσει. Οι γεννημένοι του 1974 αποφύγετε να σχολιάσετε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: ελπίδα

Τα καλά μαντάτα μόλις έχουν πατήσει το κατώφλι της εισόδου σας και ετοιμάζονται να σας χτυπήσουν το κουδούνι. Με το καλό να τα δεχτείτε!! Φλερτ και ερωτικά τετ α τετ στο χώρο της εργασίας ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση και ως εκ τούτου θα αποφασίσετε να ορίσετε νέο τόπο συνάντησης. Πρόσωπα μεγαλύτερα σε ηλικία ή άτομα που σέβεστε θα σας συμπαρασταθούν. Οι γεννημένοι του 1981 θα αποστασιοποιηθείτε από κάποιους που δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

ΖΥΓΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: επιθυμίες

Τα πράγματα στα ερωτικά σας δεν είναι τόσο δύσκολα όσο τα βλέπετε. Μάλλον μεγαλοποιείτε κάποιες καταστάσεις και σμικρύνετε κάποιες άλλες. Μην βλέποντας την καταστροφή σε κάθε ευκαιρία για κάτι όμορφο, θα διαχειριστείτε καλύτερα τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Τηλεφωνικές επικοινωνίες ή συνδέσεις ίσως παρουσιάσουν διακοπές ή προβλήματα. Οι γεννημένοι του 1987 θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: μυστικά

Σήμερα ίσως βρείτε το πρότυπο του ήρωα στο πρόσωπο ενός ατόμου από το οικείο περιβάλλον σας. Κάποια οικονομικά ζητήματα θα κρίνετε πως πρέπει να διατηρηθούν κρυφά και για αυτό ίσως δεν θα ενημερώσετε κάποιους για κινήσεις σας. Άτομα που σας είχαν εχθρευτεί στο παρελθόν, θα μάθετε ότι βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Οι γεννημένοι του 1971 θα λάβετε μια ειδοποιητήρια επιστολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: τύχη

Η σκέψη σας διασκορπίζεται και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εστιάσετε στα θέματα που πιστεύετε ότι είναι πιο σημαντικά. Παρόλα αυτά, κάποιες προτάσεις από συνεργάτες ή φίλους θα σας δώσουν την ευκαιρία να πετύχετε σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η αυθεντικότητα της δουλειάς σας θα βρει θερμούς υποστηρικτές. Οι γεννημένοι του 1961 θα λάβετε μια πρόσκληση για ένα ευτυχές γεγονός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: καινούργιες εμπειρίες

Μπορεί το να κάνετε το καθήκον σας να σας γεμίζει με χαρά και να τονώνει την αυτοεκτίμηση σας, ωστόσο υπάρχουν και άλλες απολαύσεις στη ζωή που πρέπει να δοκιμάσετε. Θα συλλέξετε κάποιες πληροφορίες που θα αποδειχθούν θησαυρός για την ανάδειξη της δουλειάς σας. Τα οικογενειακά προβλήματα ενός αντιπάλου θα σας δώσουν προβάδισμα. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως αφήσετε κάποιες δουλειές ημιτελείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: θαυμασμός

Σήμερα μπαίνετε στο ρινγκ του ανταγωνισμού έτοιμοι να παλέψετε και τους δώδεκα γύρους. Γεροί και δυνατοί, θα κερδίσετε το χειροκρότημα και συνάμα το «πρόσωπο». Οι ερωτικές μετοχές σας έχουν ανέβει στα ύψη και οι προτάσεις πέφτουν βροχή η μια μετά την άλλη. Πάρτε το χρόνο σας και φανείτε επιλεκτικοί. Ένα μέλος της οικογένειας σας θα έχει ευχάριστα νέα στα οικονομικά του. Οι γεννημένοι του 1962 θα ασχοληθείτε ενεργά με τον αθλητισμό.

ΙΧΘYΕΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: σπεύδε βραδέως

Οτιδήποτε ξεκινήσετε μόνο από παρόρμηση και χωρίς κάποιο σκοπό το πιθανότερο είναι να μην αντέξει στην πρώτη αναποδιά. Από την άλλη, μη βιαστείτε να πετάξετε στα σκουπίδια κάποιες σχέσεις για τις οποίες δεν είστε σίγουροι τι δεν έχει πάει καλά. Ένα προσφιλές σας πρόσωπο ίσως μετακομίσει ενώ είναι πολύ πιθανόν να κάνετε ή να προγραμματίσετε κάποιες μίνι διακοπές. Οι γεννημένοι του 1972 θα πετύχετε κάποια επαγγελματική συμμαχία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved