Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/5

Μια μέρα που δεν υπάρχει σταθερότητα ούτε στις απόψεις ούτε σε εξελίξεις και καταστάσεις ούτε καν στον ...καιρό!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/5
22_may

Γενικό προφίλ

Μια μέρα που δεν υπάρχει σταθερότητα ούτε στις απόψεις ούτε σε εξελίξεις και καταστάσεις ούτε καν στον ...καιρό! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή – Δία ευνοεί σκέψεις και επαφές που αποσκοπούν τόσο σε συναισθηματικά όσο και οικονομικά οφέλη. Επίσης, είναι πιθανόν να δείξετε ενδιαφέρον για να μάθετε κάτι ή να κάνετε μετακινήσεις για να βοηθήσετε κάποιον. Θέματα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο σας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα ζητήσουν την προσοχή σας.

ΚΡΙΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: πλάι- πλάι

Σήμερα είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να σταθείτε ή να συμπαρασταθείτε σε φίλους , αδέρφια ή γείτονες. Ίσως χρειαστεί να τους μεταφέρετε κάπου ή να έχουν ανάγκη κάποια άλλη εξυπηρέτηση. Αισθηματικά, έχετε μάθει να μην τα παρατάτε και να συνεχίζετε μέχρι τελικής πτώσεως. Τα καλά νέα είναι πως θα τα καταφέρετε, δεδομένου ότι ξέρετε όχι μόνο τι θέλετε αλλά και πως θα το πετύχετε. Οι γεννημένοι του 1981 θα αντιμετωπιστείτε από τους άλλους με θετικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: ευημερία

Παρά το γεγονός ότι η οικονομική σας κατάσταση είναι ρευστή, με την Αφροδίτη μέσα στον 2ο έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτό συμβάλλει τόσο στη βελτίωση της όσο και στην δημιουργία νέων πηγών εσόδων. Σε θέματα εργασίας, κάποιοι δεν είναι σαφείς απέναντί σας και αυτό σας δίνει την αφορμή να απευθυνθείτε σε πρόσωπα που μπορείτε να βασιστείτε. Οι γεννημένοι του 1976 θα έχετε εύνοια σε ένα αισθηματικό στόχο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: κυνηγητό

Σήμερα, αναζητάτε νέες συγκινήσεις και παράλληλα τρέχετε να προλάβετε κάποιες προσφορές που σχετίζονται με προϊόντα που συνδέονται με την βελτίωση ή την ανάδειξη της εξωτερικής σας εμφάνισης. Στο χώρο της εργασίας κάποιοι συνεργάτες βρίσκονται σε δύσκολη θέση και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους που θα βοηθήσουν ή έστω θα συμβάλλουν θετικά. Οι γεννημένοι του 1983 θα επηρεαστείτε από κάποιο όνειρο ή κάποια διαίσθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: εγκαρδιότητα

Με την Αφροδίτη στον 12ο δείχνετε ανεκτικότητα και εμψυχώνετε πρόσωπα που είναι λιγότερα τυχερά από εσάς. Κάποιες συναναστροφές είναι αναγκαστικές και ως εκ τούτου νιώθετε είτε ότι πιέζεστε είτε πληρώνετε τα λάθη άλλων. Και στις δύο περιπτώσεις έχετε δίκιο . Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να φτιάξετε τα πράγματα και εστιαστείτε στο τι μπορείτε να μάθετε ή να πετύχετε μέσα από αυτές. Οι γεννημένοι του 1972 θυμάστε εμπειρίες που σας ωθούν να επικοινωνήσετε με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: ρεφενέ

Σήμερα θα συνεισφέρετε σε κάποια έξοδα για να ευοδωθεί μια κατάσταση στην οποία συμμετέχετε μαζί με άλλους. Το κλίμα αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ σας έχει αντίκτυπο τόσο στη δική σας ψυχολογία όσο και στον άλλων. Κάποια άτομα με ειδικές γνώσεις θα σας ανακοινώσουν κάποια καλά νέα που σχετίζονται είτε με επιδόσεις είτε με διεκπεραιώσεις. Οι γεννημένοι του 1971 θα επαναστατήσετε ενάντια στην απραξία και την αδιαφορία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: τόλμη

Ένα πρόσωπο με το οποίο προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο συνεχώς βρίσκει λόγους να αναβάλει τη μεταξύ σας επαφή. Αυτό σας οδηγεί να τολμήσετε να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες και να λύσετε ένα πρόβλημα μόνοι σας. Η κοινωνική ζωή σας ευχαριστεί, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τα άγχη της καθημερινότητας. Οι γεννημένοι του 1989 θα είστε από αυτούς που θα αντέξουν να κάνουν έναν νέο βήμα.

ΖΥΓΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: ευστοχία

Η σύνοδος Ερμή – Δία μέσα στον όγδοο είναι μια ευνοϊκή συγκυρία τόσο για τα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σας. Οι έξυπνοι χειρισμοί σας σε αυτούς τους τομείς σας επιτρέπουν σήμερα να είσαστε από τους τυχερούς και να χαίρεστε. Ένα πρόσωπο που σας έχει πληγώσει δεν αλλάζει στάση απέναντί σας και αυτό αποτελεί αιτία για να εναντιωθείτε σε κάθε του κίνηση. Οι γεννημένοι του 1969 μπορεί να συμμετάσχετε σε κάποιο επιμορφωτικό ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: αγωνιστικότητα

Το πλοίο της αγάπης έχει ξεκινήσει μια κρουαζιέρα που σας πηγαίνει συνεχώς σε ξεχωριστούς και υπέροχους προορισμούς. Αυτό σας δίνει τη δύναμη να τα βγάζετε πέρα σε απαιτητικές συνεργασίες στο χώρο της δουλειάς και να έχετε την απαραίτητη αντοχή για να διεξάγετε έναν αγώνα, προκειμένου να κερδίσετε αυτά που πιστεύετε ότι σας αξίζουν. Πιθανόν να λάβετε κάποια χρήματα πίσω. Οι γεννημένοι του 1981 θα αντιμετωπίσετε κάποιες οικογενειακές δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: προσήνεια

Η ικανότητα να συνάπτετε εύκολα σχέσεις σας επιτρέπει, με τη βοήθεια άλλων, να τα βγάλετε πέρα σε έναν άγνωστο μέχρι τομέα. Στα επαγγελματικά θα θέλατε να γυρίσετε την κλεψύδρα από την αρχή, προκειμένου να είχατε χρόνο να προετοιμάσετε μια εργασία όπως θα θέλατε. Παρά τις όποιες αντιξοότητες και τα μικρά εμπόδια θα τα καταφέρετε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι γεννημένοι του 1987 θα παίξετε ένα παράξενο παιχνίδι στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: μεθοδικότητα

Η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται κάποιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή ιεραρχίας εξομαλύνεται, χάρη στις δικές σας πρωτοβουλίες. Η συστηματική δουλειά και η επιμονή σας επιτρέπουν να βγάλετε από τη μέση άτομα που εχθρεύονται την πρόοδο σας και να ανελιχτείτε. Θετικά νέα σχετικά με τα οικονομικά της οικογένειας σας αλλάζουν την οπτική σας για κάποια πράγματα. Οι γεννημένοι του 1982 είναι πιθανόν να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την εκπαίδευση ή την άσκηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το συμπαντικό σκηνικό σας καθιστά πρωταγωνιστή των πραγμάτων από τη μια στιγμή στην άλλη. Όσο αυτό σας αρέσει τόσο σας ωθεί να αναλογίζεστε και την ευθύνη που αναλαμβάνετε. Η ουσία είναι πως σας δίνεται μια ευκαιρία να πιστέψετε και συνάμα να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Ένα νεαρότερο θηλυκό πρόσωπο θα σας κάνει να χαρείτε. Οι γεννημένοι του 1964, μην απογοητεύεστε από τις καθυστερήσεις, είναι μέρος της διαδικασίας.

ΙΧΘYΕΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: ενδυνάμωση

Σήμερα, βρίσκετε ένα σημάδι μέσα στο σκοτάδι και αυτό σας κάνει να αναθαρρήσετε και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Το οικογενειακό περιβάλλον του συντρόφου είναι θετικά προσκείμενο προς το μέρος σας και αυτό σας δύναμη και κουράγιο να συνεχίζετε να παλεύετε για κάτι καλύτερο μέσα στη σχέση σας. Οικονομικές δοσοληψίες αποτελούν την αιτία για να ψυχραθείτε με ένα συνεργάτη. Οι γεννημένοι του 1986 δυσκολεύεστε να κατασταλάξετε στα ερωτικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved