19 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
19 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

29 έως 30 Ταύρου

Σύμβολο: «Ένα όμορφο σπίτι, υπέροχα διακοσμημένο»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ τείνει να είναι ένας ραφινάτος υλιστής. Ένας άνθρωπος εξωτερικά εγωκεντρικός, που όμως μέσα του κρύβει μια ειλικρινή αγάπη για την ανθρωπότητα, ένας αξιοπρεπής αισθησιακός -με την καλή έννοια- που αγαπά την πολυτέλεια, το ωραίο αναπαυτικό σπίτι, τις βολές της μοντέρνας τεχνολογίας. Η καλή τύχη θα του χαρίσει ευημερία μαζί με μια αρκετά μεγάλη περιουσία, με την προϋπόθεση ότι δεν θα τη σκορπίσει στους τέσσερις ανέμους για την ευχαρίστηση του και ότι δεν υπάρχουν άλλες αντίξοες ενδείξεις στο ωροσκόπιο του. Μπορεί επίσης να κερδίσει την εκτίμηση και το θαυμασμό των άλλων, κυριαρχώντας σε πνευματικές απολαύσεις κι όχι κυνηγώντας μόνο τις υλικές.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το πάθος είναι μια υπερτροφία του αισθήματος ιδιοκτησίας» Etienne Rey

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η Έριδα έδωσε το μήλο της κι όλα είναι έτοιμα για έναν ακόμη «πόλεμο της Τροίας»! Πολλοί πιστεύουν πως ότι κατακτιέται αξίζει περισσότερο κι εσείς έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε αν αυτό είναι σωστό ή λάθος. Η χρονιά σας θα είναι έντονη και ...θυελλώδης, με τον όρο «διεκδίκηση» να αποτελεί το μότο της.

Οικονομικά

Ανάλογο είναι το κλίμα και στα οικονομικά θέματα, όπου θα χρειαστεί να παλέψετε κόντρα σε όσους απειλούν τα κεκτημένα σας. Σίγουρα μπορείτε να τα καταφέρετε, πετυχαίνοντας ακόμη και στόχους που θεωρούνται ανέφικτοι, ωστόσο ο μεγάλος κίνδυνος ελλοχεύει αλλού. Στους ουρανούς υπάρχουν διάχυτα τα σημάδια μιας διακεκριμένης εξαπάτησης σε βάρος σας, γι' αυτό καλό είναι να έχετε τα αυτιά σας κλειστά απέναντι σε όσους σας τάζουν τον ...ουρανό με τ' άστρα!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved