Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/5

Mε τη Σελήνη στον Κριό υπάρχει όρεξη και ζωντάνια και αυτό σας δίνει δύναμη να κάνετε τα πάντα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/5
18_may

Γενικό προφίλ

Η μέρα ανοίγει με τη Σελήνη στις τελευταίες μέρες του Κριού να δημιουργεί καθυστερήσεις και σε κάποιες περιπτώσεις λανθασμένες αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τις αγορές όπως και κάθε είδους νέα ξεκινήματα. Από το μεσημέρι και μετά τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά διότι η Σελήνη στον Ταύρο, με μότο «μη μου τους κύκλους τάραττε» θέλει όλα να είναι... τακτοποιημένα!

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι έντονη και αξιοποιείτε όλες τις δυνατότητες σας για να προλάβετε εγκαίρως τις περισσότερες εργασίες. Κάτι μπορεί να μην πάει όπως το υπολογίζατε ή να χρειαστεί να αναβληθεί για άλλη μέρα. Από το μεσημέρι και μετά, ίσως έρθετε πιο κοντά με το έτερο ήμισυ ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε ένα δωράκι ή να κάνετε ψώνια για εσάς ή τους άλλους. Οι γεννημένοι του 1964, μην αρνηθείτε μια έξοδο με φίλους, θα σας βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανθεκτικότητα έρχεται να συναντήσει την επιμονή, ώστε από κοινού να δημιουργήσουν μια μέρα που θα κυλήσει ήρεμα και ευχάριστα. Κάποια έξοδα που μπορούν να αφορούν το μεταφορικό σας μέσο ίσως σας προκαλέσουν ένα μικρό πονοκέφαλο ενώ δεν αποκλείεται να χαλάσετε κάποια έξτρα χρήματα για κάποιες μετακινήσεις σας. Η ένταση ενός παιδιού ή ενός αγαπημένου προσώπου θέλει προσεκτική αντιμετώπιση. Οι γεννημένοι του 1971, μην κακομαθαίνετε τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές επαφές και πολλές συναντήσεις έχει σήμερα η ατζέντα της ημέρας για αυτό φροντίστε τον εαυτό σας όσο γίνεται περισσότερο. Κάποιες δουλειές εντός του σπιτιού ίσως είναι καλύτερα να τις αναθέσετε σε ένα άλλο μέλος, προκειμένου να μπορέσετε να έχετε χρόνο για κάποιες επισκέψεις ή μετακινήσεις. Είναι πολύ πιθανόν κάποια κουτσομπολιά να σας βρουν απροετοίμαστους. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως αλλάξετε γνώμη σχετικά με θέματα εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως η στάση ενός ανδρικού προσώπου να σας προκαλέσει αναστάτωση και να χρειαστεί να αναζητήσετε συμπαράσταση από κάποιο άλλο άτομο. Αισθηματικά, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε την άποψη σας για κάποια πράγματα και να προσπαθήσετε να λειτουργήσετε διαφορετικά. Συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα σας φτιάχνουν τη διάθεση. Οι γεννημένοι του 1968 μπορεί να συναντηθείτε με ένα πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε.

ΛΕΩΝ

Η συνάντηση ή συνομιλία με ένα άτομο που παίζει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη ενός θέματος εργασίας μπορεί να πάει καλά, εάν δείξετε τη διάθεση να ακούσετε και την άλλη πλευρά. Ίσως δεν θέλετε να κάνετε κάποιες μετακινήσεις όμως προς το παρόν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Δείξτε καλή διάθεση και τα πράγματα θα κυλήσουν πιο όμορφα. Οι γεννημένοι του 1986 πιθανόν να ξοδέψετε χρήματα για ένα κατοικίδιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία πλανητών στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη και το εξωτερικό. Το ενδεχόμενο να ανοίξετε επικοινωνία με πρόσωπα που είναι μακριά είναι πολύ πιθανόν ενώ σε κάποια σεμινάρια ή διαλέξεις αναμένεται μεγάλη τύχη. Μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά κάποια γυναικεία πρόσωπα στο χώρο εργασίας. Οι γεννημένοι του 1991 θα έχετε πρόταση για ένα ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε πραγματικά εκπλαγεί με την καλή στάση που κρατούν κάποια πρόσωπα απέναντι σας και δεν ξέρετε πώς να αντιδράσετε. Συμπεριφερθείτε ευγενικά αλλά μην ανοιχτείτε παραπάνω από όσο εκτιμάτε ότι χρειάζεται. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Μια είδηση για κάποια επιπλέον χρήματα είτε με τη μορφή επιδόματος, μπόνους ή επιστροφή φόρου είναι πολύ πιθανή. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως κάνετε μια γνωριμία με πρόσωπο αρκετά μεγαλύτερο ή μικρότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι άλλοι σας νιώθουν πρόσωπο εμπιστοσύνης κα σας εκμυστηρεύονται πράγματα που δεν τολμάνε να πουν σε κανέναν. Αυτό σας γεμίζει με χαρά αλλά συνάμα και με ευθύνη. Μια νέα συμφωνία ή μια συνεργασία που θα γίνει με κάποιο φιλικό πρόσωπο θα έχει οικονομικά οφέλη. Η επικοινωνία μέσα στη σχέση έχει βελτιωθεί και αυτό σας επιτρέπει να κυνηγήσετε και άλλους στόχους. Οι γεννημένοι του 1981 θα ασχοληθείτε με μια πρωτότυπη εργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετακινήσεις με άλλους ή για άλλους είναι στο καθημερινό πρόγραμμα ενώ ειδήσεις που σχετίζονται με την εξέλιξη ενός θέματος που αφορά συγγενικό σας πρόσωπο ίσως καθυστερήσει. Αποφύγετε να ζητήσετε τη γνώμη ενός ηλικιωμένου για μια υπόθεση σας διότι δεν θα μπορεί να δει το θέμα καθαρά και αντικειμενικά. Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με εργασίες που απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι γεννημένοι του 1987 θα δοκιμάσετε να ξαναφτιάξετε μια σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και για αυτό και εσείς κάνετε τις απαραίτητες προετοιμασίες για ένα επαγγελματικό θέμα. Παράλληλα, αναζητάτε το κατάλληλο μέρος για διακοπές ή μια μίνι απόδραση που νιώθετε ότι χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ. Ζητήματα που αφορούν παιδιά και τις δραστηριότητες αυτών θα χρειαστούν προσεκτική εξέταση. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως αποκτήσετε ένα νέο συνάδελφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σπίτι σας έχει γίνει χώρος συγκέντρωσης προσώπων που θέλουν να μάθουν ή να πληροφορηθούν νέα πράγματα. Ιδιαίτερα σήμερα, είναι πιθανόν να έχετε μια επίσκεψη ή να οργανώσετε κάποια συγκέντρωση, προκειμένου να συζητήσετε ή να βρείτε λύση σε ένα οικονομικό ή συναισθηματικό θέμα κάποιου. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα ως χόμπι. Οι γεννημένοι του 1983 θα δείξετε ενδιαφέρον για λογιστικά ή φορολογικά ζητήματα.

ΙΧΘYΕΣ

Άτομα από το συγγενικό ή κοντινό σας περιβάλλον δείχνουν διατεθειμένα να μεσολαβήσουν ή να βοηθήσουν σε κάποιο οικονομικό σας θέμα, γεγονός που θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια σειρά υποθέσεις που σχετίζονται με αυτό. Η επιστροφή ενός πρώην αγαπημένου είναι πολύ πιθανή ενώ δεν αποκλείεται να φιλοξενήσετε ένα γυναικείο πρόσωπο. Οι γεννημένοι του 1967 θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα , θα αποκτήσετε απόγονο ή θα δεσμευτείτε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved