Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/5

Mε τη Σελήνη στον Κριό υπάρχει όρεξη και ζωντάνια και αυτό σας δίνει δύναμη να κάνετε τα πάντα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/5
17_may

Γενικό προφίλ

Σήμερα ...τρέχετε και δεν φτάνετε καθώς πολλοί είναι αυτοί που θέλουν τη συνδρομή σας και ποικίλα τα θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθείτε. Ευτυχώς με τη Σελήνη στον Κριό υπάρχει όρεξη και ζωντάνια και αυτό σας δίνει δύναμη να κάνετε τα πάντα. Μπορεί οι απροσεξίες να καραδοκούν ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι μικρές και σε άλλες με αίσιο φινάλε.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάτε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και αγωνιάτε, αν θα τα καταφέρετε όλα. Η Αφροδίτη στον τρίτο ευνοεί στην βοήθεια από άλλους όμως χρειάζεται υπομονή. Αν καταφέρετε να δείξετε ψυχραιμία και ηρεμία, να είστε σίγουροι πως όλα θα κυλήσουν μια χαρά. Στον τομέα της εργασία σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για να δείξετε τις δυνατότητες σας μέσα από αντίξοες συνθήκες. Οι γεννημένοι του 1982 για να πετύχετε αυτά που θέλετε χρειάζεται να βάλετε όρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να ανησυχείτε για την εξέλιξη μιας υπόθεσης, ταυτόχρονα όμως διατηρείτε την αισιοδοξία σας. Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο για καλό αλλά χρειάζονται πρώτα να γίνουν κάποιες ενέργειες. Ζητήματα που αφορούν παιδιά μπορούν να έχουν θετική εξέλιξη μέσα από μια μεταστροφή της τύχης ή της καλύτερης διαχείρισης των καταστάσεων. Οι γεννημένοι του 1978 θα έχετε μια επαγγελματική πρόταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα χείλη σας στάζουν μέλι ενώ η φιλικά προσκείμενη στάση σας απέναντι σε πρόσωπα που μέχρι πρότινος δεν θέλατε, να ξέρετε εκπλήσσει. Μπορεί κάποιες εντάσεις στο χώρο του σπιτιού να σας είχαν φτάσει στα όριά σας όμως μετά την κατάσβεσή τους το κλίμα έχει γίνει καλύτερο. Καλό θα ήταν να δώσετε λίγο παραπάνω προσοχή στο έτερο ήμισυ που λόγω ενός προσωπικού ζητήματος νιώθει κάπως ανήσυχο. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε προστασία σε νομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας κύκλου βλέπουν κάποια πράγματα με μια οπτική που δεν σας ταιριάζει και βρίσκεστε στο δίλημμα να μιλήσετε ή να μην κάνετε τίποτα. Σε κάθε περίπτωση, εξετάσετε τις συνέπειες της μιας ή της άλλης επιλογής στη ζωή σας και μετά αποφασίστε. Κάποιες οικονομικές απολαβές θα τις κρατήσετε κρυφές για προσωπικούς σας λόγους. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως αντιμετωπίσετε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο.

ΛΕΩΝ

Κάποιοι σας κατηγορούν ότι θέλετε να γίνετε πάντα το δικό σας και εσείς τους δείχνετε πως είτε τους αρέσει είτε όχι επιβεβαιώνεστε στις περισσότερες των περιπτώσεων άρα ορθώς πράττετε. Κάποια έξοδα που σας είχαν αγχώσει με τη βοήθεια συγγενικού προσώπου επιλύονται και αυτό σας χαροποιεί. Γνωριμίες με καινούργια πρόσωπα θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στην πορεία ενώ δεν αποκλείεται να χαθείτε για λίγο και να τα πείτε πάλι μετά από καιρό. Οι γεννημένοι του 1975 θα έχετε τη δυνατότητα να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας είναι ανεβασμένη και αυτό σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε καταστάσεις που απαιτούν δυναμισμό και ενεργητικότητα. Το ενδεχόμενο να δείξετε ενδιαφέρον για κάποιου είδους φυσική άσκηση είναι κάτι παραπάνω από πιθανό, δεδομένου ότι ξεχειλίζετε από ενέργεια. Επαφές και συνεργασίες με πρόσωπα που είναι καταξιωμένα επαγγελματικά θα έχουν θετική έκβαση. Οι γεννημένοι του 1983 μπορείτε να κάνετε σωστές επιλογές στα αισθηματικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί σήμερα να εκνευριστείτε με τη συμπεριφορά κάποιων όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει τη συνολικά θετική σας διάθεση. Η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη γιατί νιώθετε χαρά, ασχολούμενοι με δραστηριότητες που σχετίζονται με την μάθηση ή την άθληση. Τηλεφωνικές επικοινωνίες με άτομα από το παρελθόν δεν θα έχουν την εξέλιξη που περιμένετε. Οι γεννημένοι του 1972 θα αναβάλλετε κάποια συνάντηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε το ταλέντο να καταφέρνετε ότι θελήσετε και συνάμα να στηρίζετε τους άλλους ακόμα και μόνο με το βλέμμα σας. Τα χαρίσματα σας αυτά θα σας προσφέρουν προσωπική ικανοποίηση ενώ θα λάβετε ευχαριστήρια σχόλια και μηνύματα ευγνωμοσύνης. Τόσο τα οικονομικά σας όσο και τα ερωτικά σας πάνε από το καλό στο καλύτερο και νιώθετε ότι δεν χρειάζεται να βιαστείτε για κάποια πράγματα. Οι γεννημένοι του 1985 θα δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου γύρω από ένα φλερτ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, το να ρίξετε λάδι στη φωτιά θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από ότι φαντάζεστε για αυτό διαχειριστείτε κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες σε χαμηλούς τόνους. Ο σύντροφος σας είναι συναισθηματικά πιο κοντά σας και αυτό σας παρακινεί να κάνετε πράγματα μαζί, να βγείτε βόλτες και να κανονίσετε ταξιδάκια. Θέματα εργασίας θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις. Οι γεννημένοι του 1989 θα χρειαστεί να μάθετε να μη χαλάτε τη φαιά ουσία σας σε ανώφελα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιοι συνεργάτες σας δείχνουν θυμωμένοι και ίσως βγάλουν μια επιθετικότητα τόσο στο λόγο όσο και στις πράξεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πάρετε επί προσωπικού αυτή τη συμπεριφορά, αντίθετα επειδή το πρόβλημα είναι της άλλης πλευράς να είστε σίγουροι ότι στη συνέχεια θα φροντίσει να απολογηθεί. Η θετική διάθεση που έχει ο σύντροφος αναζωογονεί τη σχέση σας. Οι γεννημένοι του 1983 θα χρειαστεί να απευθυνθείτε σε πρόσωπα με ισχύ για την επίλυση ενός θέματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε αρχίσει πιο κοντινές επαφές με πρόσωπο που παλαιότερα διατηρούσατε κάποια ερωτική σχέση και αυτό ίσως και για λίγο μπερδέψει την καρδιά σας. Κάποιες οφειλές προς τρίτους που σας έχουν αγχώσει μπορούν να έχουν κάποια θετική εξέλιξη μετά από σκληρή προσπάθεια. Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού μπορεί να προκύψουν εξαιτίας κάποιας μετακίνησης. Οι γεννημένοι του 1968 θα εκνευριστείτε από τη διαχυτικότητα κάποιων.

ΙΧΘYΕΣ

Με τον Ερμή στον 3ο αισθάνεστε περισσότερο από ποτέ πως ότι είναι το φως για τα μάτια είναι η σκέψη για τη ψυχή. Η ανάγκη για επικοινωνία σας ανοίγει δρόμους και επιλύει θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή την οικία. Αισθηματικά, νιώθετε ότι βρίσκεστε σε περίοδο ανακωχής και αυτό σας δίνει το χρόνο που χρειάζεστε για να πάρετε τις αποφάσεις που θέλετε. Οι γεννημένοι του 1986 ίσως μετακομίσετε ή ανακαινίσετε το χώρο σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved