Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/5

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Παπασταύρου Λίντα
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/5

13_may

Γενικό προφίλ

Το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύες, βάζοντας στην ατζέντα θέματα υγείας και προσφοράς. Φροντίστε να χαλαρώσετε να ονειροπολήσετε και γενικά να κάνετε πράγματα που θα σας φτιάξουν τη ψυχική διάθεση. Η σύνοδος Ηλίου / Δία είναι ιδανική για επαφές με άτομα κύρους και γενικότερα δραστηριότητες που έχουν στόχο την ευημερία και την πρόοδο.

Κριός

Με τη Σελήνη στον 11ο ηλιακό οίκο υπάρχει έντονη η ανάγκη για συναναστροφές που θα τονίσουν την κοινωνική προβολή σας ενώ παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Θέματα οικογένειας ίσως σας αναταράξουν προσωρινά ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις, προκειμένου να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για μια συνεργασία.

Ταύρος

Η ηρεμία και η ψυχραιμία μπορεί σήμερα να μην είναι στα φόρτε τους, εντούτοις θα βρείτε τρόπο να τα βγάλετε πέρα μια χαρά. Αισθηματικά, ίσως δεν λάβετε την κατανόηση που περιμένετε και αυτό πιθανόν να αποτελέσει αφορμή για να εκφράσετε παραπόνα ή να αναζητήσετε λύσεις. Καλή μέρα για συζητήσεις με άτομα που σας αγαπούν και σας εκτιμούν για αυτό που είστε.

Δίδυμοι

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα νιώσετε πως χρειάζεται να ξεφύγετε από μια σχέση η οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σας κρατά πίσω. Είναι σημαντικό να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη, αντίθετα να βρείτε εναλλακτικές προσεγγίσεις που θα σας πάνε μπροστά. Καλή μέρα για δραστηριότητες που απαιτούν ηρεμία και δημιουργική φαντασία.

Καρκίνος

Σήμερα μπορείτε να κάνετε προσπάθειες να πείτε κάποια πράγματα έξω από τα δόντια και να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας χωρίς φόβο. Ίσως διαπιστώσετε ότι η σχέση σας με κάποιους δεν είναι ουσίας και αυτό να σας ωθήσει να τους βγάλετε μια και καλή έξω από τη ζωή σας. Το θετικό είναι ότι θα βρείτε ανταπόκριση από άτομα που δεν περιμένατε ότι νοιάζονται τόσο για εσάς.

Λέων

Σήμερα τόσο ο τρόπος που θα εκφραστείτε όσο και θα βιώσετε κάποιες καταστάσεις θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ρου της ημέρας. Αισθηματικά, ίσως λάβετε κάποιες υποσχέσεις που, αν και θα διαισθανθείτε πως δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, εντούτοις θα δώσετε στον άλλο την ευκαιρία του. Καλή μέρα για να συγκεντρώσετε στοιχεία.

Παρθένος

Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο ηλιακό οίκο θα σας ωθήσει να αναζητήσετε τρόπους να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας. Στα αισθηματικά, λαμβάνετε κάποια μηνύματα που, παρόλο που δεν σας αρέσουν, ούτε σας στεναχωρούν ούτε σας πτοούν. Σήμερα, θα δείξετε ένα δυναμισμό που θα εκπλήξει και εσάς τους ίδιους, καθώς στο υποσυνείδητό σας υπάρχει περισσότερη δύναμη από όση φαντάζεστε.

Ζυγός

Σήμερα, ξεκινάτε την ημέρα με διάθεση να πετύχετε ένα στόχο σας και καταλήγετε να πετυχαίνετε ένα μεγάλο όνειρο. Στα αισθηματικά, το να κάνετε υποθετικές ερωτήσεις δεν οδηγεί πουθενά, αντίθετα θα σας οδηγήσει σε συμπεράσματα μη ωφέλιμα που πιθανόν να δημιουργήσουν πρόβλημα μέσα στη σχέση. Μια μέρα που μπορείτε να κερδίσετε στον οικονομικό τομέα.

Σκορπιός

Κάποιες προκλήσεις από άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις, χωρίς να σκεφτείτε με σύνεση. Αισθηματικά ένα αδιέξοδο σας παρακινεί να βρείτε λύση και να έρθετε πιο στενά με το έτερο ήμισυ. Αποφύγετε να εκδικηθείτε άτομα που δεν σας έχουν φερθεί καλά και επικεντρωθείτε στην ευτυχία σας.

Τοξότης

Ο χρόνος σήμερα, αν και δεν είναι με το δικό σας μέρος, σας ωθεί να κινηθείτε πιο γρήγορα από ότι κάποιοι περιμένουν και να πετύχετε αυτό που τελικά είναι καλό για όλους. Άτομα που τα είχατε απομακρύνει από κοντά σας θα διεκδικήσουν την προσοχή σας έστω και με αρνητικό τρόπο. Πείτε όχι σε πράγματα που δεν σας εκφράζουν και δεχτείτε τη βοήθεια από άτομα που σας αγαπούν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο 2ο ηλιακό οίκο σας δημιουργεί ένα άγχος που σας ωθεί να δράσετε και να κάνετε κινήσεις που μπορούν να φέρουν μια βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Ίσως αντιλαμβάνεστε ότι κάποια στενά πρόσωπα σας κρύβουν πράγματα. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι δεν το κάνουν γιατί δεν σας έχουν εμπιστοσύνη αλλά γιατί θεωρούν ότι έτσι σας προστατεύουν.

Υδροχόος

Σήμερα, καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που δεν περιμένατε ότι θα ανακύψουν. Ερωτικά, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να χαίρεστε την υπάρχουσα κατάσταση όσο μπορείτε περισσότερο. Μη διστάσετε να πείτε την αλήθεια σε ένα άτομο από το παρελθόν που ακόμα ελπίζει σε μια επανένωση.

Ιχθύες

Σήμερα, θα νιώσετε καλά και σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε περισσότερο, στηριζόμενοι στη διαίσθηση σας παρά στη λογική. Το ενδεχόμενο να αποφασίσετε να δώσετε μια ευκαιρία σε άτομο του παρελθόντος είναι πολύ πιθανόν. Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι τώρα η σχέση θα είναι με νέα δεδομένα και δεν θα ισχύει τίποτα από τα παλιά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved