Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 03° 59' 06" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 05° 06' 42" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 24' 52" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 21° 00' 39" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 20° 04' 48" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 43' 23" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 40' 40" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 43' 39" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 03' 17" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 56' 10" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 58' 47" ΚΡΙΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/5


από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/5

 

 

 7_may

 

 

 

 

 

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη μέσα από τον Τοξότη τονίζει την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα, αφήνοντας συχνά μια αίσθηση overdose. Ιδανική μέρα για ατέρμονες συζητήσεις και αμπελοφιλοσοφίες! Αισθηματικά ίσως κάποιοι βρεθείτε σε ένα δίλλημα.

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ 

Μια καλή ημέρα για να λύσετε κάποια προβλήματα ή να πάρετε κάποιες σωστές αποφάσεις. Οι δυσκολίες θα τεθούν έστω και προσωρινά κάτω από έλεγχο και η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει στο να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι συνθήκες και τα αποτελέσματα σας δικαιώνουν. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να μάθετε να ακούτε. Οι γεννημένοι το 1977 θα λάβετε μια ανταμοιβή.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Στη διάρκεια αυτής της ημέρας, αποφύγετε να αναλάβετε δουλειές που απαιτούν ι¬διαίτερη προσπάθεια. Είναι μέρα καλοπέρασης και αρμονίας που μπορείτε να τα πετύχετε στο ήρεμο περιβάλλον του σπιτιού ή κοντά σε ευχάριστους φίλους. Αισθηματικά, θέλετε να κάνετε πράγματα αλλά τα βλέπετε με βάση το σήμερα και όχι σε βάθος χρόνου. Οι γεννημένοι το 1982 θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Σήμερα πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας. Δυσκολίες που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας επιλύονται, θα πρέπει όμως να κοιτάξετε και τον εσωτερικό σας κόσμο. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να εκφραστεί. Πείτε αυτά που νοιώθετε και ειδικά στον χώρο εργασίας προσπαθήστε να δώσετε λύσεις άμεσες. Οι γεννημένοι το 1961, βελτιώστε λίγο την προσωπική στάση απέναντι σε κάποιους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Αν καταφέρετε να συνεργαστείτε και να δείξετε διαλλακτικότητα σε κρίσιμα ζητήματα, τότε σίγουρα το κλειδί της επαγγελματικής εξασφάλισης είναι δικό σας. Επιπλέον, εξελίξεις παρουσιάζονται και στον αισθηματικό τομέα, καθώς νέα σκιρτήματα και πρωτόγνωρες συγκινήσεις σας απογειώνουν στα ουράνια. Οι γεννημένοι το 1992 μέσα από κάποιους θα λάβετε μια χαρά.

 

ΛΕΩΝ 

Υπάρχει κάτι πίσω από αυτά που σκέπτεστε ή συζητάτε σήμερα. Ίσως αναγκαστείτε να πάρετε κάποιες γρήγορες αποφάσεις για κάτι που σας απασχολεί ή να κάνετε μία συζήτηση έντονη χρησιμοποιώντας σκληρό λεξιλόγιο. Όπως και να έχουν τα πράγματα όμως αποφύγετε την ανοιχτή συζήτηση με τους άλλους σήμερα. Οι γεννημένοι το 1965 μην αφήνετε τις ευκαιρίες να παίρνουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η οικογένεια είναι για εσάς πηγή ζωής και χαράς. Ενέργειες που έχουν στόχο είτε τη δημιουργία της είτε τη διατήρηση και επέκτασή της συναντούν εμπόδια. Η θέληση σας όμως είναι ισχυρή και σας δίνει τη δύναμη να πάτε κόντρα στο κύμα και να αγωνιστείτε σκληρά. Επαγγελματικά, αποστασιοποιηθείτε από τις θέσεις κάποιων γιατί ίσως έχουν αρνητικό αντίκτυπο πάνω σας. Οι γεννημένοι το 1968 διοχετεύστε κατάλληλα την ενέργεια σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, ίσως ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την επισκευή ή τον καθαρισμό μηχανημάτων (αυτοκίνητο, μηχανή, pc) αλλά ό, τι κάνετε χρειάζεται προσοχή γιατί έχετε και Άρη στον 12ο οίκο. Ίσως υπάρξει αναβολή ή καθυστέρηση μιας τρέχουσας υπόθεσης ή μπορεί να μπλεχτείτε σε δυσάρεστα λόγια. Αισθηματικά, προσεγγίστε το ταίρι σας με τόλμη και ειλικρίνεια. Οι γεννημένοι το 1980 τίποτα δεν σας σταματά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα δεν πρέπει να είσαστε και τόσο χαλαροί στις επαφές σας με τους άλλους. Για να θεμελιωθούν σχέδια που συνδέονται με εισοδήματα από το σύντροφο ή με πηγές εσόδων που σχετίζονται με τρίτους είναι απαραίτητο να επιδείξετε επιφυλακτικότητα και να οργανώσετε τη σωστή διαχείριση τους. Αποφύγετε να δώσετε συνέχεια σε αισθηματικά ζητήματα και δείξτε την αγάπη σας. Οι γεννημένοι το 1970, τηρήστε τις υποσχέσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Επαγγελματικά, σηκώνετε το λάβαρο της επανάστασης. Η αποφασιστικότητα και η θαρραλέα σας συμπεριφορά δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες και αξιοποιούν τις περιστάσεις για την ικανοποίηση των προσωπικών σας φιλοδοξιών. Οικονομικά ζητήματα σας δίνουν χαρά αλλά και μια τάση για σπατάλη. Αισθηματικά, η μια χαρά διαδέχεται την άλλη. Οι γεννημένοι το 1966 όλα αλλάζουν μαζί με σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η παρουσία της Σελήνης στο 12ο οίκο ίσως σας κάνει πιο επιφυλακτικούς. Οι ιδέες και σκέψεις σας δεν θα γίνονται εύκολα αποδεκτές από τους άλλους. Αποφύγετε τις συζητήσεις με άτομα τα οποία συνδέεστε αισθηματικά γιατί υπάρχει κίνδυνος να έρθετε σε προσωρινή σύγκρουση μαζί τους. Στα αισθηματικά μην ρίχνετε τα «βάρη» στην σχέση. Αγάπη υπάρχει και σας στηρίζει. Οι γεννημένοι το 1979, έχετε την τάση να ρισκάρετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Τα επιχειρήματά σας είναι αρκετά ισχυρά και ίσως είναι και η βασική αιτία διαφωνίας σας με τους άλλους σήμερα. Κάποια προσωρινή νευρικότητα θα αποτελέσει τον κύριο παράγοντα στο να αισθανθείτε πνευματική κούραση. Η σχέση σας είναι το λιμάνι και το καταφύγιο σας. Προσέξτε γιατί υπάρχει κίνδυνος κόπωσης. Οι γεννημένοι το 1964 κάπου υπερβάλλετε στις αντιδράσεις.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Σήμερα μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, χωρίς γκρίνιες. Αυτό σας βοηθά να διοχετεύσετε όλο σας το ενδιαφέρον σας στον αισθηματικό τομέα, όπου παρουσιάζονται ευκαιρίες για τη βελτίωσή του. Επαγγελματικά, ίσως υπάρξουν κάποιες συζητήσεις, που αν και δεν σχετίζονται με εσάς, καλό θα είναι να τις αποφύγετε. Οι γεννημένοι το 1988 τροφοδοτήστε τα όνειρά σας με θετική σκέψη.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved