Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/5

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Παπασταύρου Λίντα
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/5
6_may

Γενικό προφίλ

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό πολλά μπορεί να συμβούν. Η προσωπική σας ζωή γίνεται όλο και πιο ζεστή (ως καυτή θα έλεγα) ενώ στις συζητήσεις θα πρέπει να θυμάστε πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Το σαρκαστικό χιούμορ θα δίνει και θα παίρνει, χωρίς φυσικά να αποκλείονται οι παρεξηγήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Νέοι τρόποι επικοινωνίας ή κάποια ευκολία, θα κάνουν τις συζητήσεις και αλληλοεπιδράσεις αρκετά αποδοτικές σήμερα. Θα βρείτε τον εαυτό σας πιο ομιλητικό και μια συζήτηση με κάποιον μεγαλύτερο από σας πιθανόν να αποβεί αρκετά ωφέλιμη. Αισθηματικά, με την Σελήνη στον 8ο οίκο, θα θελήσετε να κρύψετε τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πειθαρχία και ο αυτοέλεγχος θα είναι πιο έντονα σε σας σήμερα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους σας φαίνονται πιο σοβαρές από ό, τι συνήθως. Μια εσωτερική ανάγκη για να κάνετε κάτι πρωτοποριακό, έστω και προσωρινά, θα έχει υποστήριξη από το περιβάλλον σας. Αισθηματικά, θα χρειαστεί να δείτε τις ανάγκες της σχέσης μέσα από τα μάτια του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα έχετε τη διάθεση να εξετάσετε μέσα από μια διαφορετική σκοπιά τα πράγματα που σας περιβάλλουν ή κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες καθώς και έντονη επιθυμία να βρεθείτε σε ένα ευχάριστο αλλά σοβαρό περιβάλλον. Κάποια ιδιαίτερη συμφωνία με γνωστό σας άτομο είναι πολύ πιθανή. Αισθηματικά ίσως χρειάζεται περισσότερο χρόνο η σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος είναι για εσάς ιδιαίτερα ενισχυτική. Ο έρωτας αποτελεί έναν αγώνα που σας ενθουσιάζει και σας διεγείρει, καθώς περιέχει έντονα το στοιχείο της συμπλοκής και της περιπέτειας. Στόχος σας λοιπόν από το ερωτικό κυνήγι δεν είναι τόσο η ικανοποίηση ή κατάκτηση όσο η χαρά της πρόκλησης και της αναζήτησης.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε τις παράλληλες καταστάσεις, καθώς μυστικές συναντήσεις ίσως αποκαλυφθούν με ανυπολόγιστες συνέπειες. Άτομα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους και να σας ζητήσουν επανασύνδεση. Σήμερα προσπαθήστε να είσαστε κάπως λακωνικοί στις εκφράσεις σας διότι ίσως κάποιοι επιχειρήσουν να «αλιεύσουν» μυστικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα το βάρος πέφτει σε άτομα νεαρής ηλικίας όπου θέλετε να γίνετε ένα μαζί τους. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε περισσότερες και πιο ουσιαστικές συζητήσεις με αυτά και συνάμα να προάγετε σχέδια που αφορούν την από κοινού ή μη απόδραση από την καθημερινότητα. Αισθηματικά, η θετική ενέργεια που βγάζετε δίνει χρώμα στην σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Μια βοήθεια από κάποιον μεγαλύτερο ίσως έρθει την κατάλληλη στιγμή στη ζωή σας. Η εσωτερική ανάγκη σας για μεγαλύτερη αισθηματική σταθερότητα πολύ πιθανόν να σας οδηγήσει σε μια πιο λεπτομερή εξέταση των καταστάσεων όπως έχουν δημιουργηθεί τώρα. Καλή μέρα για να αποσαφηνίσετε τις θέσεις σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας καλώς και σας αναστατώνει. Καινούργιες επαφές και σχέσεις πολύ πιθανόν να σας δώσουν μια ιδιαίτερη ικανοποίηση. Η πιθανότητα να συνεργαστείτε με κάποιους για έναν κοινό σκοπό είναι μεγάλη και τα αποτελέσματα πολύ πιθανόν να στεφθούν με μια απρόσμενη επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια καλή ημέρα για να λύσετε κάποια προβλήματα ή να πάρετε κάποιες σωστές αποφάσεις. Οι δυσκολίες θα τεθούν έστω και προσωρινά κάτω από έλεγχο και η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει στο να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η Σελήνη μέσα από τον 12ο σας βοηθά να σκεφτείτε πιο ουσιαστικά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει κάτι πίσω από αυτά που σκέπτεστε ή συζητάτε σήμερα. Ίσως αναγκαστείτε να πάρετε κάποιες γρήγορες αποφάσεις για κάτι που σας απασχολεί ή να κάνετε μία συζήτηση έντονη χρησιμοποιώντας σκληρό λεξιλόγιο. Όπως και να έχουν τα πράγματα όμως, αποφύγετε τις ανοιχτές συζητήσεις ή αντιπαραθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται μέσα Σκορπιό φέρνοντας απρόσμενα γεγονότα μέσα από παρερμηνείες και λανθασμένες εκτιμήσεις κάποιων στα λεγόμενα σας. Επιπλέον, θέματα κοντινών ή αγαπημένων προσώπων θα κρίνουν αναγκαία την προσωπική σας δράση αλλά και τη λήψη πρωτοβουλιών. Αποφύγετε σήμερα κουτσομπολιά και σχολιασμούς.

ΙΧΘYΕΣ

Μια καλή μέρα για να βελτιώσετε τα πράγματα που αγαπάτε ή ορισμένες επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ο ιδιαίτερος δυναμισμός και η ενέργεια που σας περιβάλλει θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Αποφύγετε να λειτουργήσετε με κίνητρο τον εγωισμό. Μια γλυκιά κουβέντα και μια βόλτα είναι βάλσαμο για την σχέση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved