Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/5

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Παπασταύρου Λίντα
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/5
4_may

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στο Ζυγό εξακολουθεί να τονίζει τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών, σε επίπεδο ωστόσο υποχρεώσεων και αναγκαιοτητών. Η σύνοδος της με τον Κρόνο δεν επιτρέπει και πολλά-πολλά στον ερωτικό τομέα, εκτός βέβαια κι αν σας αρέσουν οι ...μπλεγμένες καταστάσεις. Πάντως, υπό τις ευλογίες του εξαγώνου ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη, θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα με καλή παρέα.

ΚΡΙΟΣ

Μια ημέρα όπου ειδικά στα επαγγελματικά θέλετε να πείτε και να κάνετε πολλά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ενεργητικότητα και την ψυχραιμία σας, οπλιστείτε με υπομονή και αφήστε τις δυσκολίες να περάσουν από μόνες τους γιατί ο θυμός είναι κακός σύμβουλος. Αισθηματικά, ίσως πρέπει να αποφασίσετε τι ακριβώς ζητάτε. Οι γεννημένοι το 1970 επιβάλλεται να «τρέξετε» το οικονομικό σας πλάνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, χρειάζεται να δώσετε έμφαση σε ομαδικές ή κοινωνικές σας δραστηριότητες από τις οποίες είτε θα λάβετε αυτά που επιθυμείτε όμως κάτι μέσα σας σπρώχνει και για ένα βήμα παραπάνω. Παράλληλα, η προσοχή σας θα εστιαστεί στον ερωτικό τομέα, όπου το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων αρχίζει και ανεβάζει κατακόρυφα τις μετοχές σας. Οι γεννημένοι το 1966 αποφύγετε τις υποσχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ζυγό σας βοηθά να πείτε αυτά που θέλετε αρκετά ραφιναρισμένα. Πρόσθετο και αδικαιολόγητο άγχος σας έχει κάνει να ξεφυσάτε στον χώρο της εργασίας αλλά αφήστε τα πράγματα διότι εξελίσσονται υπέρ σας. Τηλεφωνικές επικοινωνίες θα δώσουν άλλο νόημα, αφού θα διαπιστώσετε πως πολλά άτομα ενδιαφέρονται και σας αναζητούν. Οι γεννημένοι το 1991, πρέπει να δείξετε τις δυνατότητες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα νοιώσετε μια επιπρόσθετη κούραση. Προσπαθήστε να αρπάξετε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά στον επαγγελματικό τομέα και που θα σας δώσουν το εχέγγυο της επιτυχίας. Συναισθηματικές προτάσεις και ανέλπιστα τηλεφωνήματα έρχονται να σας δώσουν χαρά. Προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές γιατί ίσως κάποιος είναι λίγο ανειλικρινής. Οι γεννημένοι το 1963, κρατήστε αποστάσεις από τις απόψεις κάποιων.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη μέσα από τον Ζυγό φαίνεται πως σας κάνει τα χατίρια. Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, ευνοούνται και παρουσιάζονται ανέλπιστες ευκαιρίες και ευχάριστες εκπλήξεις καθώς η εικόνα που παρουσιάζετε στις διάφορες κοινωνικές επαφές ελκύει και πείθει τους γύρω σας. Αισθηματικά, ίσως το να μην κάνετε τώρα την κίνηση να είναι κάτι που θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Οι γεννημένοι το 1986 θα βρείτε μια σπουδαία λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον 2ο οίκο μπορείτε να κερδίσετε πράγματα. Η μέρα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αποκομίσετε στήριξη, να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Στα ερωτικά σας, ίσως χρειάζεται να ξαναδείτε το τι ζητάτε από την σχέση γιατί με την αναποφασιστικότητά σας μάλλον κάπου χάνετε. Οι γεννημένοι το 1993, μην απορρίπτετε εύκολα τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας η προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων θα επικεντρώνονται πάνω σας, θα μπορείτε να πετύχετε συμφωνίες και να διευθετήσετε κάποια γραφειοκρατική σας υπόθεση. Ίσως από το απόγευμα και μετά, στα αισθηματικά να χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό. Οι γεννημένοι το 1978, δράστε με ταχύτητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως νοιώσετε σήμερα πως πρέπει να γίνουν κάποιες κουβέντες. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε περισσότερες και πιο ουσιαστικές συζητήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας και συνάμα να προάγετε σχέδια που αφορούν την, από κοινού ή μη, απόδραση από την καθημερινότητα. Επαγγελματικά, ίσως μια πρόταση σας απορροφήσει πολύ χρόνο αλλά και ενέργεια. Οι γεννημένοι το 1992, θα βοηθήσετε καταλυτικά κάποιον που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα σας φτιάχνει την διάθεση όμως από την άλλη κάποια επαγγελματικά σας θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ είναι πιθανόν να επιφορτιστείτε με περαιτέρω αρμοδιότητες και καθήκοντα. Αυτό δεν σας ενοχλεί, αφού νοιώθετε πως είστε οι «εκλεκτοί». Αισθηματικά, βελτιώστε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και κυρίως μιλήστε με σαφήνεια. Οι γεννημένοι το 1963 μπορείτε να κερδίσετε το παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση χρημάτων τρίτων και φροντίστε να τακτοποιήσετε εγκαίρως τις οφειλές σας προς τους πιστωτές σας. Επιπλέον, παιχνίδια εξουσίας με ερωτικό υπόβαθρο πιθανόν να σας οδηγήσουν σε παράτολμες κινήσεις ή να απελευθερώσουν κρυφές και αχαλίνωτες επιθυμίες. Σήμερα η πλάστιγγα γέρνει υπέρ σας. Οι γεννημένοι το 1970 πιστέψτε στα λόγια κάποιων δικών σας ατόμων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα έχει έντονα το ερωτικό στοιχείο και μην αναλωθείτε σε άλλες δραστηριότητες. Επαγγελματικά, η εριστική στάση κάποιων θα σας βγάλει εκτός εαυτού, πράγμα που θα πρέπει να το διαχειριστείτε. Ίσως σήμερα αν κάνετε πίσω, να κερδίσετε περισσότερα από όσα με κατά μέτωπο επίθεση. Αισθηματικά, συμπορευθείτε με τα θέλω της σχέσης. Αξίζει . Οι γεννημένοι το 1984, θα ανακάμψετε οικονομικά.

ΙΧΘYΕΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο οίκο θα σας βοηθήσει να κάνετε μια έρευνα στον εσωτερικό σας κόσμο η οποία μπορεί να αποτελέσει μια χρήσιμη διαδικασία, καθώς η κατάλληλη διαχείρισή της μπορεί να σας απαλλάξει από καταπιεστικές και συνάμα δεσμευτικές καταστάσεις. Αισθηματικά, προσπαθήστε να δείτε τις πραγματικές ανάγκες της σχέσης. Οι γεννημένοι το 1979, αποφύγετε να κοντράρετε μια ενδοοικογενειακή κατάσταση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved