Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/5

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Παπασταύρου Λίντα
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/5
3_may

Γενικό προφίλ

Μια μέρα όπου η κατανόηση είναι το κλειδί της ομαλής συνύπαρξης. Η Σελήνη στον Ζυγό τονίζει τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών αλλά οι όψεις που κάνει, «προειδοποιούν» πως πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας. Λόγια ή πράξεις ίσως κάνουν κάποιους να πονέσουν ή δημιουργήσουν αχρείαστες παρεξηγήσεις. Ενδεχομένως, όλα αυτά να συμβούν ακούσια αλλά δυστυχώς όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

ΚΡΙΟΣ

Πολλά πράγματα σήμερα θα νοιώσετε πως δεν βρίσκονται ούτε στα χέρια σας ούτε στην δικαιοδοσία σας. Στα επαγγελματικά, θα μπορέσετε να βρείτε τις λύσεις σε κάποια θέματα και αυτό, αν μη τι άλλο, θα σας δώσει ηθική ικανοποίηση. Κάποια πράγματα όμως θα πρέπει να τα βάλετε στην θέση τους, ειδικά στα αισθηματικά που κάποιοι ίσως αμφισβητούν τις προθέσεις σας. Οι γεννημένοι το 1989, μην περιμένετε τον δρόμο προς την επιτυχία. Δημιουργήστε τον!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, η μέρα ξανοίγεται υπέροχη μπροστά σας και μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα, πρέπει όμως να μάθετε να λειτουργείτε πιο συλλογικά σε αυτή την φάση. Επαγγελματικά, τα πράγματα βελτιώνονται και σας φέρνουν μια γλυκιά κούραση η οποία είναι το αντίτιμο της ψυχικής ευφορίας. Αισθηματικά, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Οι γεννημένοι το 1977, έχετε τύχη και αξίζει να προσπαθήσετε περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με μια αέρινη Σελήνη στον Ζυγό μπορείτε να αναμένετε πολλά πράγματα. Αισθηματικά αρχίζετε σιγά-σιγά και ζεσταίνετε τις μηχανές, αφού οι οποίες μικρό-παρεξηγήσεις ανήκουν στο παρελθόν. Με όρεξη και με ζωντάνια τελειώνετε όποια δουλειά σας αναθέτουν ενώ η ψυχολογία σας είναι στα high της. Προσέχετε μόνο μην λειτουργείτε βιαστικά. Οι γεννημένοι το 1961, εκμεταλλευτείτε την μέρα και κάνετε τις επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με σύμμαχο τη λογική μα και την ψυχραιμία βαδίζετε σήμερα. Κάποια νέα ίσως προς στιγμήν σας ταράξουν αλλά δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που προσδοκούν κάποιοι. Επαγγελματικά, τα περισσότερα πράγματα κυλούν ομαλά, αρκεί η προσοχή σας να είναι εκεί για παν ενδεχόμενο. Αισθηματικά, ίσως βρεθείτε εγκλωβισμένοι μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Οι γεννημένοι το 1972, προσδιορίστε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα τα οποία είναι σύμφωνα με τις πεποιθήσεις και την ιδιοσυγκρασία σας. Ίσως στην προσπάθεια σας να ικανοποιήσετε τα θέλω κάποιων αγαπημένων προσώπων σας τελικά παραμερίζετε τις ανάγκες σας και αυτό σας «στοιχίζει». Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί κάποια πράγματα να τα συζητήσετε αφήνοντας έξω τους καθωσπρεπισμούς. Οι γεννημένοι το 1975 ίσως λάβετε μια απάντηση θετική. Οι γεννημένοι το 1989 κατεβάστε λίγο την ένταση στις συζητήσεις, θα είναι ευεργετικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά, προσπαθήστε να κάνετε λιγάκι υπομονή γιατί ίσως τόσο καιρό να βγάζετε εσφαλμένα συμπεράσματα και η «διαίσθηση» ήταν μάλλον ψευδαίσθηση. Επαγγελματικά, ίσως ανακουφιστείτε μέσα από τη λήξη μιας παρεξήγησης και αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε τα πάνω σας. Οικονομικά μην κάνετε ακόμα νύξη για κάποια χρωστούμενα. Οι γεννημένοι το 1975 όλα θα πάνε καλά!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας λειτούργει κάπως επιπόλαια και βιαστικά στην παρούσα φάση. Ίσως ούτε η βιασύνη μα ούτε και η υποχώρηση να είναι οι ενδεδειγμένες λύσεις. Επαγγελματικά, ίσως, αν επιδείξετε ένα κλίμα συνεργασίας, να εξομαλύνετε τις σχέσεις με κάποιους. Αισθηματικά, μια εκ βαθέων εξομολόγηση που θα σας γίνει θα βοηθήσει να σας λυθούν κάποια ερωτήματα. Οι γεννημένοι το 1965 κάποιο φλερτ θα σας ξαφνιάσει

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο οίκο θα σας βοηθήσει να τα βρείτε κάπως με τον εαυτό σας στην προσπάθεια να αντιληφθείτε τι σας συμβαίνει. Επαγγελματικά, κάποια πράγματα καθυστερούν και αυτό σας αγχώνει όμως η τύχη είναι μαζί σας. Κάποια χρήματα έρχονται στα χέρια σας (έστω με καθυστέρηση) ρίχνοντας φως στο τούνελ. Οι γεννημένοι το 1977, μην αφήνετε τους άλλους να ρυθμίσουν τα δικά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά πράγματα, μάλλον, θα τα επωμιστείτε για λογαριασμό κάποιων φίλων αλλά αυτό δεν σας πειράζει, αφού για τους φίλους κάνετε όλα όσα πρέπει. Επαγγελματικά, κάποιες προτάσεις σας κάνουν να είσαστε το μήλον της έριδος μεταξύ αντιπάλων πλευρών. Αισθηματικά, ίσως μέσα σας βράζετε αλλά είναι ακατάλληλη περίοδος για εξωτερίκευση συναισθημάτων. Οι γεννημένοι το 1992 μια πρόταση θα σας συνεπάρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι απαιτήσεις και τα θέλω κάποιων μάλλον θα σας αγχώσουν και θα αναγκάσουν να δείτε τα πράγματα ποιο σοβαρά. Επαγγελματικά, αρχίζετε να παίρνετε τα πάνω σας και πολλά προβληματάκια λύνονται μονομιάς. Το μόνο μείον στην όλη υπόθεση είναι το άγχος. Αισθηματικά, προσπαθήστε να τρέξετε τα πράγματα κάπως πιο γρήγορα. Οι γεννημένοι το 1980, αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχολογία σας αρχίζει και ανεβαίνει, αφού πολλά θέματα που ήταν σε αναμονή τελικά λύνονται. Η προσωπική σας εμπειρία στα αισθηματικά θα σας βοηθήσει να δώσετε ώθηση στην σχέση σας και να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά. Δεν αποκλείεται, δε, να σχεδιάσετε μια μίνι-απόδραση, προκειμένου να ανανεώσετε νου, σώμα και συναίσθημα. Οι γεννημένοι το 1965 κάντε λίγο υπομονή σε οικονομικά θέματα.

ΙΧΘYΕΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο οίκο ίσως αναστατώσει τις αισθήσεις σας μέσα από γνωριμίες. Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες εργασίες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού θα είναι για λογαριασμό τρίτων. Οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν εν μέρει θα ικανοποιηθούν και έτσι η μέρα αποκτά μια καλύτερη προοπτική. Οι γεννημένοι το 1981 ήρθε η ώρα των αλλαγών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved