Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Τις τελευταίες ημέρες νοιώθω ιδιαίτερα ευτυχής αφού είδα και κείμενα μου, αυτά που εσείς διαβάζετε πρώτοι εδώ στο astrology.gr, δημοσιευμένα στα αγγλικά (αντιγραφή, αλλά οκ ευχαριστώ για την υπηρεσία). Είμαστε πλέον International. Όχι σαν την Dana αλλά αστρολογικά!

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Wi/Poseidon= Hades/Poseidon= Zeus/Vulcanus:

Η εναρμόνιση της θέλησης με την πραγμάτωση. Καλή σύλληψη ιδεών μα και καλή ικανότητα πραγμάτωσης αυτών. Περίεργο πρόσωπο. Συντηρητική σκέψη, προσκολλημένος στις παραδόσεις. Εργασία σε μηχανές.

Μια αρκετά αποδοτική ημέρα. Όσο για τα ερωτικά και γενικότερα τις σχέσεις, απαιτείται περισσότερο διπλωματία, παρά ενθουσιασμός ή αμεσότητα.

Αποικία news

-Οποία σύμπτωσις! Τελικά διαβάζω για σκάνδαλα μόνον των αντιμνημονιακών πολιτικών (αρχηγών και μη). Όσοι έβαλαν την τζίφρα τους στο μνημόνιο ΙΙ, ξαφνικά έγιναν αρσακειάδες!

-Η Ευρώπη το ένα μάτι το έχει στην Γαλλία όπου πάει να βγει ο Γάλλος «ΓΑΠ», ο Ολάντ και η Μέρκελ ...πετάει από την χαρά της, ενώ το άλλο είναι στραμμένο στην Ελλάδα, όπου ανεβαίνει το έργο «Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες». Διότι, προτίθενται να ανατινάξουν την κάλπη σαν τον Σαμουήλ στο Κούγκι.

-Από την άλλη η Αγγλία είναι σε ύφεση, όπως είχαμε γράψει στις Παγκόσμιες προβλέψεις, ενώ η Ισπανία βρίσκεται επί της χειρουργικής κλίνης ...σε κώμα.

-Πολλοί διατείνονται πως θα διώξουν εν μια νυκτί τους λαθρομετανάστες. Για να γίνει αυτό όμως θέλει υπουργό τον Χάρι Πότερ ή τον μίστερ Κόπερφιλντ.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν θέλεις να είσαι αρεστός, είσαι έτοιμος να συμβιβάζεσαι με οτιδήποτε, οποτεδήποτε αλλά έτσι δεν θα καταφέρεις τίποτε» Μάργκαρετ Θάτσερ

Το τραγούδι της ημέρας: Τι είναι αυτό που μας ενώνει.- Πυξ Λαξ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved