Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/5

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Παπασταύρου Λίντα
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/5
2_may

Γενικό προφίλ

Μια ιδανική ημέρα για δώρα, συναντήσεις και εποικοδομητικές συζητήσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση ωστόσο για να πάνε όλα καλά είναι ο ρεαλισμός και η ειλικρίνεια, διαφορετικά, ότι γλιτώσετε με τα «τερτίπια» θα το ...λουστείτε με αποκαλύψεις! Καλή μέρα για αισθηματικά αρκεί να είναι ...σύννομα.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι καλή και ειδικά για τα αισθηματικά. Σήμερα έχετε πολλές πιθανότητες επανασύνδεσης με κάποιο πρόσωπο. Αντί να το κατασκοπεύετε, και να παρακολουθείτε που είναι και τι κάνει, μιλήστε του ανοικτά. Επαγγελματικά, ίσως σας γίνει μια πρόταση την οποία θα πρέπει να ελέγξετε κατά πόσο σας συμφέρει ή όχι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση της Σελήνης στο 5ο ηλιακό οίκο ευνοεί να περάσατε όμορφα με φιλικά πρόσωπα και συνάμα να αισθανθείτε ή να εκτιμήσετε το θαυμασμό τους προς το δικό σας πρόσωπο. Καλή μέρα για να κινηθείτε στον χώρο εργασίας. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε έναν έπαινο στα επαγγελματικά σας αλλά που δεν θα συνοδεύεται και από ανάλογη χρηματική αμοιβή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά, ίσως έχετε κάποια προβλήματα από άτομα που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. Η αλαζονεία και η υπεροψία που θα συναντήσετε σήμερα ίσως αποτελέσουν αφορμή για να αναζητήσετε την ησυχία και τη περισυλλογή. Αυτή θα έρθει με το ταίρι σας, αφού είναι δίπλα σας παντού και πάντα. Είσαστε τυχεροί γιατί έχετε βρει το λιμάνι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα στα επαγγελματικά θα σας αναγκάσει να πάρετε μέτρα όμως στην προσπάθειά σας αυτή δεν θα έχετε συμπαραστάτες. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις επιπολαιότητες γιατί αντί να αισθανθείτε καλύτερα ίσως τελικά καταπονηθείτε σωματικά και κουραστείτε ψυχικά. Αισθηματικά, ίσως κάτι που έχετε κανονίσει (π.χ. έξοδο) να αναγκαστείτε να την ακυρώσετε.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία Σελήνης και Άρη στον 2ο οίκο θα σας παρασύρουν να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όπως και να έχει σήμερα πάτε με το σκεπτικό «μια ζωή την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε». Επίσης, η μέρα προσφέρεται για να κάνετε πράγματα που θα σας δώσουν την αίσθηση ασφάλεια που αναζητάτε στα αισθηματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σας βρίσκει με Σελήνη και Άρη στο ζώδιο σας. Μαχητικοί και εργατικοί θα αναγκαστείτε να πάρετε το παιχνίδι επάνω σας. Έτσι, στο χώρο της δουλειάς, από τη μία υπάρχει μεγάλη έμπνευση και από την άλλη επικρατεί μια εκνευριστική αστάθεια που ούτε εσείς, οι μετρ του είδους, δεν μπορείτε να ανεχτείτε. Αισθηματικά, ίσως κάποια λόγια να σας προβληματίσουν.

ΖΥΓΟΣ: Η παρουσία του Άρη μα και της Σελήνης στον 12ο οίκο σας βάζουν σε σκέψεις. Επιπλέον, ίσως αισθανθείτε τύψεις ή ενοχές για γεγονότα που έλαβαν χώρα στο κοντινό ή μακρινό παρελθόν και σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας τομέα. Στα αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να συζητήσετε για το που πάει η σχέση. Κάποιες επαφές ίσως σας δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια πράγματα ίσως διευκολυνθούν με την συνδρομή κάποιων φίλων σας. Στα επαγγελματικά, οι συζητήσεις σας φέρνουν μπροστά από τα γεγονότα, αφού για κάποια πράγματα είσαστε προϊδεασμένοι. Αισθηματικά, κάποια πράγματα ίσως να μην έχουν προσωρινά την εξέλιξη που θέλετε. Προτιμήστε να παραδεχτείτε την αλήθεια και να θέσετε όρια που θα προασπίζουν τα δικαιώματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δύσκολη. Η παρουσία Σελήνης και Άρη στην Παρθένο σίγουρα σας κάνουν να νοιώθετε κάπως άβολα. Αν και το ξέρετε ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, εσείς συνεχίζετε την πορεία σας. Επαγγελματικά ίσως κάποιοι σας ζορίσουν και σας κάνουν να σκεφτείτε το γιατί. Η λέξη –κλειδί είναι «υπομονή».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεστε μπροστά σε έναν μεγάλο και δύσκολο στόχο. Στην πραγματικότητα, η επίτευξη κάθε σκοπού έγκειται στο πόσο μεγάλο μέρος από τον εαυτό σας είστε πρόθυμοι να διαθέσετε. Το οικείο περιβάλλον θα σας στηρίξει, αρκεί οι αποφάσεις σας να είναι προϊόν ώριμης σκέψης. Τα αγαθά κοποις κτώνται...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τη σημερινή ημέρα πρέπει να την αφιερώσετε για εσάς. Πολλά πράγματα απαιτούν συντονισμό και θα σας βοηθήσουν να κλείσετε τις εργασίες σας με επιτυχία. Στα ερωτικά, ίσως χρειαστεί να μιλήσετε στον σύντροφο σας γιατί η αποκλειστική αφιέρωση που δείχνετε στην εργασία θα δημιουργήσει ζήλιες και προστριβές. Κάποια τηλεφωνήματα ίσως κάπου σας «κολλήσουν».

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλά ζητήματα σήμερα δεν θα έχουν γοργή εξέλιξη. Η κίνηση και γενικά η καθυστέρηση θα σας εκνευρίζει. Χαλαρώστε, πάρτε και ένα καφέ στο χέρι ή στο αυτοκίνητο, βάλτε μουσική και απολαύσετε τη διαδρομή. Αφού δεν μπορείτε να αποφύγετε τη καθυστέρηση, τουλάχιστον να την ευχαριστηθείτε. Αισθηματικά, μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved