Star Stylist 29 Απριλίου - Σήμερα λάμψτε αυτοσχεδιάζοντας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 29 Απριλίου - Σήμερα λάμψτε αυτοσχεδιάζοντας

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! Ακριβώς αυτό θα κάνουμε σήμερα. Οι αλλαγές είναι θα όλες εφικτές και σίγουρα διαφορετικές. Καλή σας ημέρα με λάμψη, αγάπη και διαφορετικότητα.

Στα μαλλιά σας σήμερα Κυριακάτικα οι επιλογές είναι πολλές αλλά τα κομμωτήρια κλειστά... οπότε ότι κάνετε μόνες σας. Σήμερα η ημέρα θέλει όγκο και λάμψη. Αυτό μεταφράζετε σε κρεπάρισμα για να έχετε πιο πολύ όγκο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μετάξι που μπορεί να σας δώσει την τροφή και την γυαλάδα που λείπει από το μαλλί σας. Ίσως σήμερα τελικά να μην την χρειαστείτε την κομμώτρια και να δημιουργήσετε μόνες σας διάφορες διαφορετικές παραλλαγές. Η ημέρα ευνοεί τους πειραματισμούς.

Στα νύχια σας αν μπορείτε να τους κάνετε μανικιούρ... τολμήστε το, αλλιώς με μια απλή κρεμά και ένα βάψιμο σε έντονη κόκκινη απόχρωση ή γενικότερα αποχρώσεις του ροζ θα προβάλουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Προτιμήστε μανό που δίνουν παραπάνω λάμψη στα νύχια αλλιώς βάλτε τους από πάνω Top coat ή σκληρυντικό. Σήμερα μην συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από το πιο εντυπωσιακό.

Στο μακιγιάζ σας σήμερα θα δώσετε ρεσιτάλ. Δρομολογήστε ότι ροζ και απαλά χρώματα μπορείτε να βρείτε στην παλέτα σας. Η ενέργεια μπορεί να μιλάει για λάμψη και προβολή αλλά το θέμα είναι και ο τρόπος. Φυσικά τα μάτια πρέπει να είναι έντονα, αλλά όχι με την σκιά μόνο με την μάσκαρα! Παίξτε με μικρά τρικ αλλά την έντονη προβολή αφήστε την να φανεί από τις βλεφαρίδες σας. Γοητεία και λάμψη αλλά με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά ομορφιά!

Η συμβουλή της ημέρας: Το άγχος έχει επιπτώσεις στην ομορφιά μας. Αποβάλετε το άγχος από την καθημερινότητα σας .Θα νιώσετε και εσείς πιο εύκολα την ομορφιά που μπορεί να σας διαφεύγει.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: πρώτες, καλύτερες και πολύ λαμπερές οι Λιονταρίνες που από την λάμψη τους στραβώνεσαι και σκοντάφτεις, οι Κριαρίνες που φέρνουν τα πάνω κάτω έχοντας την ανατροπή στην τσέπη και οι Τοξοτίνες που μαγεύουν με τις εξωτικές τους γνώσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved