Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/4

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Παπασταύρου Λίντα
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/4
27_apr

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη μέσα από τον Καρκίνο εξακολουθεί να θέτει οικογενειακές και περιουσιακές προτεραιότητες, το πρωινό όμως αναμένεται να είναι σχετικά ταραγμένο, εξ αιτίας των όψεων που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Πολλοί θα νιώσετε σαν να είστε έξω από τα νερά σας, ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχετε τον νου σας στα υπάρχοντα σας. Στο πρόγραμμα είναι και μια συναισθηματική αναστάτωση ή μια σύγχυση αλλά από το μεσημέρι και μετά τα πράγματα «στρώνουν».

ΚΡΙΟΣ

Κατά την διάρκεια της ημέρας η επικοινωνία θα πάρει φωτιά αλλά το σημαντικότερο είναι πως οι θέσεις σας εύκολα ή δύσκολα τελικά θα γίνονται αποδεκτές. Επαγγελματικά, θα πρέπει να επιλέξετε μια διαλλακτική στάση συνεκτιμώντας και τα θέματα των άλλων. Αισθηματικά, οι αποφάσεις για την πορεία της σχέσης βαραίνουν εσάς και μόνο. Οι γεννημένοι το 1988, δείτε και το αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα αναζητάτε την σωστή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων. Επαγγελματικά, οι θέσεις σας είναι δεδομένες όχι όμως αδιαπραγμάτευτες, αφού έχετε κατανοήσει πως όσο πιο ελαστικοί είστε τόσο πιο εύκολα έρχεται εις πέρας το έργο σας. Αισθηματικά, κάποια τηλεφωνήματα σας αναστατώνουν και σας δείχνουν πως τελικά μέρα με την μέρα γίνεστε πιο ελκυστικοί. Οι γεννημένοι το 1960, αφήστε τον χρόνο να δουλεύει για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα έρχεται να σας υπενθυμίσει πως και η Τροία με «δωράκι» έπεσε. Ειδικά στον χώρο εργασίας, η επιτυχία αλλά και η άνεση των κινήσεων έχει εγείρει κύμα αντιδράσεων φυσικά όμως μη φανερών. Αισθηματικά, τα πράγματα βελτιώνονται από την στιγμή που κι εσείς είστε διατεθειμένοι για υποχωρήσεις. Οι γεννημένοι το 1966, χρειάζεται να δράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο προσωπικός μαγνητισμός είναι στα φόρτε του και η Σελήνη έρχεται να προσθέσει ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Ίσως όμως θα πρέπει να δείτε τα επαγγελματικά σας στα οποία μέρα με την μέρα αυξάνονται οι υποχρεώσεις. Στα οικονομικά θέματα, μην ποντάρετε σε εξωγενείς μεσσίες. Εσείς έχετε την μοναδική ικανότητα να αυγατίζετε τα χρήματα. Οι γεννημένοι το 1992 ίσως χρειαστεί κάπου να κάνετε πίσω.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη μέσα από τον 12ο οίκο σας κάνει πιο σκεπτικούς ενώ σε κάθε βήμα σας επικρατεί και ένα «αλλά», μια αμφιβολία. Από την άλλη στα οικονομικά, οι προσπάθειες εξοικονόμησης χρημάτων πάνε στον βρόντο, αφού με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα όλο και κάπου ξοδεύετε πέραν του δέοντος. Αισθηματικά, χρειάζεται να ακούσετε αυτά που σας λένε. Οι γεννημένοι το 1976, δείξτε εγκράτεια σε οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ψυχικός σας κόσμος βελτιώνεται μέσα από ενέργειες ατόμων από το φιλικό σας περιβάλλον. Η προσωπική σας ζωή επίσης καλυτερεύει, αφού τα λάθη του παρελθόντος έχουν γίνει οδηγός για το μέλλον. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή γιατί μέσα από τις λανθασμένες επιλογές δημιουργούνται ζητήματα. Αισθηματικά, χρειάζεται να ανοίξετε τα στεγανά της ψυχής σας. Για τους γεννημένους το 1991, ίσως κάποιοι γίνουν αδιάκριτοι.

ΖΥΓΟΣ

Τα αισθήματά σας για κάποια άτομα ίσως να είναι τελικά «κακός» σύμβουλος, αφού σας στερούν την αντικειμενικότητα. Αισθηματικά, χρειάζεται να προσπαθήσετε να δείτε τις ανάγκες της σχέσης και όχι μόνο τις δικές σας. Επαγγελματικά, σήμερα, χρειάζεται να τρέξετε κάποιες εργασίες που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα. Αποφύγετε να αναλάβετε και άλλες ευθύνες. Οι γεννημένοι το 1972, αισθηματικά ίσως υπερβάλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον υδάτινο Καρκίνο σας αναπτερώνει τις ελπίδες για μια θετική εξέλιξη σήμερα. Ο προσωπικός σας ζήλος για τα εργασιακά αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα και έτσι έχετε την αποδοχή και τη σιγουριά που αναζητάτε. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να τρέξετε τις εξελίξεις για περαιτέρω πορεία και μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά, αρκεί να είσαστε ενωμένοι. Οι γεννημένοι το 1981, αφεθείτε ελεύθεροι στα αισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα πρέπει να καταλάβετε πως όλο το παιχνίδι είναι στην διάθεση. Η Σελήνη μέσα στον 8ο οίκο έχει ξυπνήσει τον ...Σέρλοκ Χολμς μέσα σας, με αποτέλεσμα να μελετάτε με προσοχή τις κινήσεις σας και να είσαστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας. Αισθηματικά, ίσως βρεθείτε σε ένα μεγάλο δίλλημα, αφού είναι δύσκολο σε μια καρδιά να χωρέσουν 2-3 άτομα. Οι γεννημένοι το 1977, μην εστιάζεστε σε πράγματα που έχουν πάρει τον δρόμο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο οίκος των «άλλων» δηλαδή ο 7ος οίκος, με την Σελήνη μέσα, σας στέλνει μηνύματα πως η συμπεριφορά σας πρέπει να γίνει κάπως πιο «soft» και να δείτε με άλλο μάτι και τις ανάγκες των άλλων. Στα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να διαπραγματευθείτε ζητήματα αμοιβών χωρίς όμως να θέτετε veto ή τελεσίγραφα. Οι γεννημένοι το 1990, θα χρειαστεί να κάνετε μια μετακίνηση-αγγαρεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να κλείσετε της εκκρεμότητες της ημέρας, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις γιατί αν κάτι πάει στραβά, δύσκολα θα το φέρετε εις πέρας. Στα ερωτικά πολλά ζητήματα απαιτούν λύσεις αλλά εσείς στην παρούσα φάση φαίνεστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσετε μόνο τα συμπτώματα που εκδηλώνονται. Οι γεννημένοι το 1968, αποφύγετε να τρέξετε καταστάσεις, χωρίς να είσαστε καλά προετοιμασμένοι.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα θα χρειαστείτε ψυχραιμία, αφού κάποιες ειδήσεις που θα ακούσετε δεν αποκλείεται να σας βγάλουν εκτός εαυτού. Η αδυναμία που έχετε επιδείξει τον τελευταίο καιρό στην αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων έχει ανοίξει την «όρεξη» σε κάποιους. Αισθηματικά, μέσα από την σχέση σας, αντλείτε δύναμη και αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο ώριμα. Οι γεννημένοι το 1981, αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved