22 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

22 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

2 έως 3 Ταύρου

Σύμβολο: «Ο γέρο-Σειληνός μαζεύει σταφύλια»

Ερμηνεία: Θεωρείται η μοίρα της αγάπης που δεν υπολογίζει τη διαφορά ηλικιών. Έτσι, το άτομο μπορεί να έχει στη νεανική του ηλικία προτάσεις από πολύ μεγαλύτερους/ες του ή να παντρευτεί ένα πολύ νεότερο του σύντροφο σε προχωρημένη ηλικία. Όμως ένας τέτοιος γάμος θα πετύχει μόνον όταν στηρίζεται σε κοινά ενδιαφέροντα κι επιδιώξεις. Άσχετα με το γάμο του, ο άνθρωπος αυτός θα είναι τυχερός σε ώριμη ηλικία και θ' ανταμειφθεί για τους κόπους που έκανε στα νιάτα του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Στη ζωή δεν υπάρχουν λύσεις. Υπάρχουν δυνάμεις σε κίνηση. Πρέπει να τις πλάσεις και οι λύσεις θα ακολουθήσουν» Antoin de Saint-Exupéry

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι ουρανοί σας θέλουν να κινείστε στα άκρα και πολύ μακριά από την όποια μετριότητα. Αυτό πρακτικά σημαίνει δυνατές και πρωτόγνωρες εμπειρίες, οι οποίες ωστόσο δεν θα είναι όλες ευχάριστες. Ιδιαίτερα για όσες και όσους παίρνουν την προσωπική τους ζωή πολύ ...σοβαρά, έχοντας υψηλές προσδοκίες από κάθε σχέση που δείχνει να «δένει», το προειδοποιητικό «καμπανάκι» επισημαίνει πως μπορεί να έχουμε ...δράματα!

Οικονομικά

Η εποχή της αθωότητας τελείωσε, ανεπιστρεπτί! Πρακτικά καλείστε να κόψετε δεσμούς με το παρελθόν, αφού έτσι κι αλλιώς βρίσκεστε σε μια κρίσιμη καμπή, όπου απαιτούνται κατά σειρά ένας μηδενισμός και μια επανεκκίνηση. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ανυπέρβλητα εμπόδια ή αδίστακτους -μπροστά στο συμφέρον τους- ανθρώπους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είστε ανυποψίαστοι. Αποφύγετε ακόμη να δεσμευτείτε με δυσβάστακτες υποχρεώσεις, πάνω στην προσπάθεια σας να αποφύγετε το ...μοιραίο!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved