Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/4

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

Παπασταύρου Λίντα
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/4

23_apr

Γενικό προφίλ

Το τρίγωνο Ηλίου – Άρη δίνει έναν ακόμη πιο γρήγορο ρυθμό στις εξελίξεις και η φούρια κάποιων μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε εντατικά με δραστηριότητες που ήδη γνωρίζετε (πχ με σπορ), ώστε να αποφορτίσετε την ένταση, χωρίς να πάθετε ...λουμπάγκο!

Χρόνια πολλά στις Γεωργίες και τους Γιώργηδες!

Κριός

Προσπαθήστε να οργανώσετε όλα αυτά που έχετε κατά νου και εξωτερικεύστε το δυναμισμό και την ευστροφία σας στα επαγγελματικά σας. Συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα θα σας αναστατώσουν ενώ παράλληλα θα σας κινητοποιήσουν να βρείτε λύση και μάλιστα άμεση. Αισθηματικά, δώστε στη σχέση το χώρο που της αναλογεί. Οι γεννημένοι του 1987 πρέπει να ορίσετε το τι ακριβώς θέλετε.

Ταύρος

Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς, ωστόσο επί της παρούσης δεν μπορείτε να τους απολαύσετε. Επαγγελματικά, νιώθετε ιδιαίτερα δυνατοί καθώς μπορείτε να κάνετε πράγματα αλλά μέσα στα πλαίσια συνεργασίας θα διαπιστώσετε πως όλοι δεν έχουν το ίδιο σκεπτικό με εσάς. Αισθηματικά, ίσως μπείτε σε κάποιο δίλημμα. Οι γεννημένοι του 1968, τολμήστε την κίνηση που θέλετε.

Δίδυμοι

Το πρωινό σας βρίσκει γεμάτους με ενέργεια και ζωντάνια, ωστόσο σε μια κατάσταση παθογένειας. Τα εξωτερικά ερεθίσματα εντός του χώρου εργασίας κάπου σας αναστατώνουν και σας βάζουν στη διαδικασία να σκέπτεστε το τι είναι σωστό και τι λάθος. Συζητήσεις και εμπορικές συμφωνίες μπορούν να έχουν επιτυχία. Αισθηματικά, από το απόγευμα θα νιώσετε καλύτερα. Οι γεννημένοι του 1973, μείνετε κοντά σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη.

Καρκίνος

Η τόλμη και η αποφασιστικότητα σήμερα, εάν δεν είναι συνδυασμένες με τη λογική, ίσως δεν έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Επαγγελματικά, πολλά άτομα ποντάρουν σε εσάς και εσείς με τη σειρά σας δεν θέλετε να τους απογοητεύσετε. Ο ψυχικός σας κόσμος ίσως δεχτεί ένα μήνυμα από πρόσωπο του παρελθόντος και αναστατωθεί. Οι γεννημένοι του 1967, θα αλλάξετε κατοικία.

Λέων

Αισθηματικά, προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που σε καμία περίπτωση δεν θα προσβάλλουν τους άλλους. Ο παρορμητισμός σας σήμερα και ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες ίσως να μην είναι ελεγχόμενος. Επαγγελματικά, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και θα ανταμειφθείτε σύντομα. Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, ωστόσο θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Οι γεννημένοι του 1960 μέσα από την υπομονή σας θωρακίζετε τα δικαιώματα σας.

Παρθένος

Τη διέξοδο που αναζητάτε μπορείτε να τη βρείτε και σε άλλους χώρους, πλην της δουλειάς. Ωστόσο, στα επαγγελματικά σας χρειάζεται να προσέξετε ζητήματα που σχετίζονται με την ανάθεση ευθυνών. Στον οικονομικό τομέα, χρήματα που περιμένετε ίσως καθυστερήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Αισθηματικά, χρειάζεται να θυμάστε πως δεν έχετε μόνο δικαιώματα. Οι γεννημένοι του 1982, θα δείτε να σας ανοίγονται προοπτικές.

Ζυγός

Η προσωπική προβολή που επιδιώκετε όπως έχει τα υπέρ άλλο τόσο έχει και τα κατά. Στον επαγγελματικό τομέα, η αξιοποίηση κάποιων ευκαιριών θα σας φέρει σε πολύ καλή θέση βελτιώνοντας έτσι τη συνολική εικόνα. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να αποφύγετε την παγίδια διαδικτύου και να ασχοληθείτε με το σοβαρό φλερτ. Προσοχή σε ζητήματα διατροφής. Οι γεννημένοι του 1991 θα διαπιστώσετε πως οι φίλοι σας είναι κοντά σας.

Σκορπιός

Η παρουσία του Ηλίου αλλά και της Σελήνης απέναντί σας δημιουργούν τις βάσεις για σωστή ποιότητα στην επικοινωνία. Ωστόσο, από το απόγευμα και μετά η είσοδος της Σελήνης στον 8ο ηλιακό οίκο θα σας βοηθήσει να δείτε μέσα σας τι ακριβώς συμβαίνει και συνάμα να αναπτύξετε μια μορφή «αντισωμάτων». Αισθηματικά, η βελτίωση των σχέσεων είναι δικό σας έργο. Οι γεννημένοι του 1970, δώστε στο ταίρι σας την προσοχή που του αξίζει.

Τοξότης

Ο δυναμισμός και η λογική σε πλήρη εναρμόνιση ενώ παράλληλα ο Δίας μέσα από τον 6ο αρχίζει και δουλεύει για εσάς, στέλνοντας σας σιγά – σιγά τα πρώτα μηνύματα αισιοδοξίας. Σε προσωπικό επίπεδο, ίσως αφήνετε κάποιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες ενώ δεν θα πρέπει να λησμονάτε πως κάποια πράγματα πρέπει να τελειώσουν άμεσα. Οι γεννημένοι του 1964 δώστε λίγο προσοχή σε θέματα επαγγελματικής ευσυνειδησίας.

Αιγόκερως

Η καθημερινότητα βελτιώνεται μέσα από προσπάθειες οι οποίες είναι συντονισμένες και στοχευμένες για το γενικότερο καλό. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός βοηθά να ξεπεράσετε κάποια ζητήματα, δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία να περάσετε τις θέσεις σας πολύ πιο άνετα. Αισθηματικά, μην παίζετε παιχνιδάκια με την ψυχολογία του συντρόφου σας. Οι γεννημένοι του 1969, αφήστε το χρόνο να κυλήσει για εσάς.

Υδροχόος

Η έντονη προσωπικότητά σας δεν μπορεί να δεχθεί πλέον τόσο υποδείξεις όσο και συμβιβασμούς με κάποια άτομα. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται και εσείς να κάνετε λίγο πίσω και να λειτουργήσετε με γνώμονα το σύνολο και όχι το εγώ. Αισθηματικά, αγγίζετε τα όρια του παροξυσμού, αφού η εξάρτηση σας από κάποιο πρόσωπο είναι πλέον δεδομένη. Οι γεννημένοι του 1961, αποφύγετε τις λεκτικές υπερβολές.

Ιχθύες

Μπορεί να ευαγγελίζεστε πως λειτουργείτε για το συνολικό καλό αλλά τελικά αποτελείτε έναν πυρήνα αντίστασης. Αρνείστε να δεχτείτε τη γνώμη των άλλων και πιστεύετε πως την αλήθεια την κατέχετε μόνο εσείς. Επαγγελματικά, ίσως δείτε τις προσπάθειες σας να στέφονται με επιτυχία πλην όμως οι οικονομικές απολαβές που επιθυμείτε δεν μπορούν να έρθουν στην παρούσα φάση. Οι γεννημένοι του 1992, σιγουρευτείτε πρώτα για τις προθέσεις των άλλων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved