Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/4

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

Παπασταύρου Λίντα
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/4

22_apr

Γενικό προφίλ

Η «απροσπέλαστη» Σελήνη στον Ταύρο σε συνδυασμό με την σύνοδο Ερμή – Ουρανού μπορεί να φέρει καταιγιστικές εξελίξεις. Από τη μια οι ανατροπείς και από την άλλη αυτοί που βαστάνε κόντρα, δημιουργούν ένα κρίσιμο περιβάλλον, με τις «αδέσποτες» να σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια των ...αμάχων! Ποντάρετε στο παράδοξο για να κερδίσετε.

Κριός

Τα σήματα που λαμβάνετε δεν θα πρέπει να τα αγνοήσετε και χρειάζεται από μέρους σας ιδιαίτερη προσοχή διότι ίσως στον ενθουσιασμό σας επάνω πείτε περισσότερα λόγια από όσα πρέπει. Αισθηματικά, η σωστή προσέγγιση από το ταίρι σας θα σας ενθουσιάσει ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε για κάτι παραπάνω. Έντονη κινητικότητα σε οικονομικά θέματα.

Ταύρος

Σήμερα, κατά τη διάρκεια του πρωινού ίσως νιώσετε πως θέλετε να παραμείνετε λίγο περισσότερο στο κρεβάτι, αφού θα σας φαίνεται αδύνατον να παρακολουθήσετε τους ρυθμούς των άλλων. Αισθηματικά, όπως όλα τα πράγματα αναπροσαρμόζονται έτσι και η σχέση περνά μια φάση ανασυγκρότησης η οποία οδηγεί στη βελτίωση. Προσπαθήστε με επιχειρήματα να πείσετε τους άλλους.

Δίδυμοι

Σήμερα, ίσως χρειαστεί να τρέξετε κάποια πράγματα ενώ θα προσπαθήσετε να συμπιέσετε στο πρόγραμμά σας πολλές ενασχολήσεις. Ερωτικά, μέσα από νέες γνωριμίες αρχίζει το παιχνίδι και αποκτά ενδιαφέρον όμως θα πρέπει και εσείς από τη μεριά σας να βάλετε ένα φρένο. Συζητήσεις με φίλους και γνωστούς, αν δεν καταφέρουν να λύσουν τα προβλήματα, τουλάχιστον θα ανακουφίσουν.

Καρκίνος

Οι μελλοντικές συζητήσεις θα σας ανοίξουν μια άλλη οπτική όμως στην παρούσα φάση εσείς θα πρέπει να μείνετε προσγειωμένοι στο παρόν. Αισθηματικά, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε και κυρίως αποβάλλετε από πάνω σας τα όποια σημάδια αρνητικότητας. Δώστε συμβουλές, μόνο αν έχετε τη γνώση ή την εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα.

Λέων

Η επιτυχία έρχεται και γι' αυτό πρέπει να ξεκουράσετε τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα. Προσπαθήστε σήμερα να κάνετε πράγματα που θα ευχαριστήσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας ενώ θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Ο ψυχικός σας κόσμος αναζητά στην παρούσα φάση μια ήρεμη μορφή διασκέδασης ή μια ξέγνοιαστη απόδραση.

Παρθένος

Οι σκέψεις και οι προσδοκίες σας για ένα καλύτερο μέλλον φαίνεται πως βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης. Ακόμα και στα αισθηματικά οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει κάνουν τη σχέση να φαίνεται ακόμα καλύτερη ενώ ο χρόνος δεν μπορεί να αρχίσει το φθοροποιό του έργο. Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, αφού θα νιώσετε πως υπάρχει γκρίνια για ασήμαντες αφορμές.

Ζυγός

Γεγονότα που σχετίζονται με τη συμπεριφορά των άλλων φαίνεται να σας απασχολούν, ωστόσο όμως θα πρέπει να κατανοήσετε πως και εσείς χρειάζεται να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας. Πολλά ζητήματα που μαζεύονται δημιουργούν μια δυσάρεστη κατάσταση εσείς όμως δείχνετε διατεθειμένοι να υπερκεράσετε τα εμπόδια, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό.

Σκορπιός

Για πολλά πράγματα που σας κατηγορούν θα νιώσετε πως έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και τελικά η δικαίωση. Η στάση ουδετερότητας που έχετε κρατήσει λειτουργεί καταλυτικά. Αισθηματικά, προσπαθήστε να εκτονωθείτε μέσα από τη διασκέδαση και όχι μέσα από φασαρίες με τον ερωτικό σας σύντροφο. Από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ίσως λάβετε ένα τηλεφώνημα που θα σας ενθουσιάσει.

Τοξότης

Ξαφνικές ειδήσεις και απροσδόκητες καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο με σκοπό να ανατρέψουν το πρόγραμμά σας. Αυτό, αν και κάπου σας εκνευρίζει, τελικά καταλαβαίνετε πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και μέσα από παρότρυνση τρίτων αντιλαμβάνεστε πως δεν τρέχει ούτε γάτα ούτε ζημιά. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε θέματα διατροφής.

Αιγόκερως

Πάρα πολλές κινήσεις που έχετε κάνει ίσως νιώθετε πως έχουν πέσει στο κενό, καθώς πιστεύετε πως δεν μπορεί κάτι να αλλάξει. Ωστόσο, πολλά πράγματα λειτουργούν πιο αργά από ότι φαντάζεστε και σας βοηθούν να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Αισθηματικά, μοιραστείτε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς με το ταίρι σας γιατί ίσως έτσι λυθούν τα επικοινωνιακά προβλήματα.

Υδροχόος

Κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την οικογένεια ίσως προβληματίσουν τους άλλους, αφού θα νιώσουν πως πολλές φορές χρησιμοποιείτε την οικογένεια ως πρόσχημα. Αισθηματικά, νιώθετε πως κάποια πράγματα πρέπει να πάνε παρακάτω, ωστόσο δεν είσαστε ψυχικά έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Απολαύστε τις στιγμές που σας δίνονται και κοιτάξτε το μέλλον με σοβαρότητα.

Ιχθύες

Τα πράγματα έτσι όπως ξανοίγονται μπροστά σας κάπου σας τρομάζουν γιατί ίσως δεν τα είχατε ξανασυναντήσει. Ωστόσο, μέσα από τη δουλειά που κάνετε στη σχέση και μέσα από τις αντοχές που έχει το ταίρι σας τελικά καταφέρνετε να μείνετε όρθιοι. Σήμερα, χρειάζεται να προσέξετε περισσότερο τα ζητήματα με φίλους και γνωστούς και να ιεραρχήσετε τις ασχολίες σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved