Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/4

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/4


19_apr

Γενικό προφίλ

Ένα πρωινό το οποίο χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα νιώσετε πως η ένταση είναι διάχυτη στο περιβάλλον. Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου εξυπηρετεί ιδιαίτερα τα ζώδια της γης, ενώ έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα αρμονικής συνύπαρξης. Μέχρι το μεσημέρι τα πράγματα είναι δύσκολα για αυτό σε οτιδήποτε συμβαίνει μην αντιδράτε σπασμωδικά.


Κριός

Η σημερινή μέρα σας βοηθά να κάνετε κάποιες δουλειές γρήγορα, χρειάζεται όμως να προσέξετε γιατί η βιασύνη δεν μπορεί να οδηγήσει σε καλό. Στον επαγγελματικό τομέα αυτά που σκέφτεστε μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί βεβαίως και οι άλλοι που συμμετέχουν να μπορούν να τα υλοποιήσουν. Αισθηματικά ίσως σήμερα στο άκουσμα κάποιων πραγμάτων λειτουργήσετε παρορμητικά. Οι γεννημένοι το 1993 μπορείτε να προσμένετε καλυτέρευση στα οικονομικά.

Ταύρος

Επαγγελματικά προσπαθήστε να είσαστε συνεπείς τόσο στο λόγο όσο και στις πράξεις. Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σας φέρνει μια περίοδο βαθιάς περισυλλογής και συνάμα ανάτασης, πράγμα που σημαίνει πως θα σας βοηθήσει να μάθετε μέσα από τα λάθη σας. Ερωτικά χρειάζεται να δώσετε περισσότερα πράγματα στη σχέση, αλλά και να βελτιώσετε ζητήματα συνέπειας. Οι γεννημένοι το 1962 βρίσκεστε σε καλή νοητική φόρμα, γεγονός που σας βοηθά να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια.

Δίδυμοι

Στα αισθηματικά μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά πράγματα, αρκεί να φερθείτε έξυπνα. Η είσοδος του Ηλίου στον 12ο ηλιακό οίκο, σας αναγκάζει να ξανασκεφτείτε σκέψεις και να ζυγίσετε περισσότερο τις μελλοντικές σας κινήσεις. Επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να επωμιστείτε ευθύνες που δεν σας αναλογούν και αυτό ίσως σας εκνευρίσει. Μέσα από κάποιες συναντήσεις καταφέρνετε να βγάλετε τα πορίσματα που θέλετε. Οι γεννημένοι το 1967 θα ξανασκεφτείτε κάποιες αποφάσεις.

Καρκίνος

Σήμερα θα πρέπει να δείτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και με κοινή λογική να διακρίνετε τι σας συμφέρει και τι όχι. Στα ερωτικά σας κάπου χάνετε το μέτρο, αφού λειτουργείτε εντελώς παρορμητικά. Η είσοδος του Ηλίου στον 11ο ηλιακό οίκο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου έντονων κοινωνικών επαφών. Προσπαθήστε να μεταθέσετε σημαντικές εργασίες για αργότερα. Οι γεννημένοι το 1985 ερωτικά θα βρεθείτε σε κάποιο δίλημμα.

Λέων

Μια μέρα που οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν όμως η είσοδος του Ηλίου στον 10ο ηλιακό οίκο είναι σημαντική, αφού θα χρειαστεί να τρέξετε προκειμένου να κάνετε πράγματα για τη μελλοντική καλυτέρευση της ζωής σας. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το έντονο αρχηγικό προφίλ σας, ίσως γίνουν αντικείμενο σχολιασμού. Αισθηματικά χρειάζεται να παραδεχτείτε αυτά που νιώθετε, προκειμένου η σχέση να αρχίσει να εξελίσσεται. Οι γεννημένοι το 1978 σκεφτείτε ρεαλιστικά.

Παρθένος

Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο ηλιακό οίκο θα σας βάλει σε μια λειτουργία κινητοποίησης και έρευνας σχετικά με τα οικονομικά σας. Χρήματα που περιμένετε έστω και με καθυστέρηση έρχονται στα χέρια σας και το μόνο που απομένει είναι η σωστή χρήση και διαχείριση. Η είσοδος του Ηλίου στον Ταύρο εξυπηρετεί τις βαθύτερές σας ανάγκες και σας βρίσκει έτοιμους να κάνετε κάποια σημαντικά πράγματα. Οι γεννημένοι το 1977 βελτιώστε τη διατροφή σας.

Ζυγός

Οι αναβολές, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις, που πιθανόν να παρουσιαστούν, θα σας αναγκάσουν να πάρετε δραστικά μέτρα. Ωστόσο μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως νιώσετε σαν ένας μικρός δικτάτορας που θέλει να περάσει η γνώμη του ντε και καλά. Αισθηματικά προσπαθήστε να βελτιώσετε την κατάσταση εκφράζοντας ελεύθερα τα θέλω σας. Οι γεννημένοι το 1984 θα ενοχλήσετε τους άλλους με τις επιθυμίες και τις πεποιθήσεις σας.

Σκορπιός

Σκεπτόμενοι το αύριο μπορείτε να κινηθείτε μέσα σε χώρους που για άλλους είναι αδιανόητο. Η παρουσία πλέον του Ηλίου στον 7ο ηλιακό σας οίκο σας βρίσκει να προσπαθείτε τόσο να κατευνάσετε τους άλλους όσο και να κάνετε κάποιες μικρές επεμβάσεις στα ζητήματα εμφάνισης και συμπεριφοράς. Αισθηματικά οι άλλοι πιο ειλικρινείς από ποτέ απέναντί σας αναζητούν το ίδιο και από εσάς. Οι γεννημένοι του 1968 διανύετε μια ιδανική περίοδο.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα έχει καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, χρειάζεται όμως από μεριάς σας να ιεραρχήσετε στόχους και να κινηθείτε ανάλογα. Επαγγελματικά προσπαθήστε να κάνετε πράγματα τα οποία σχετίζονται με την ικανοποίηση των ανθρώπων που σας έχουν στηρίξει τόσο καιρό. Καλή περίοδος για να αφομοιώσετε ή να μελετήσετε καινούργιες τεχνικές. Η είσοδος του Ηλίου στον 8ο ηλιακό σηματοδοτεί μια περίοδο έρευνας. Οι γεννημένοι το 1971 θα κρατήσετε τα μυστικά σας επτασφράγιστα.

Αιγόκερως

Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο σας βοηθά να βρείτε τον εαυτό σας, ενώ παράλληλα ξεκινάει για εσάς μια περίοδος που συναισθηματικά θα πατάτε καλύτερα. Επαγγελματικά η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη, όμως πολλές φορές αυτό που σας εξιτάρει είναι η όρεξη για περιπέτεια. Αυτή θα τη βρείτε μέσα σε έντονο ερωτικό παιχνίδι που αναπτύσσεται μέσα από μια φιλία. Οι γεννημένοι το 1988 θα αφήσετε το αύριο να περιμένει για χάρη του αύριο.

Υδροχόος

Τέρμα το διάλλειμα! Τα κεφάλια μέσα. Η είσοδος πλέον του Ηλίου στον Ταύρο έρχεται να σας φέρει προ των ευθυνών σας, ενώ σηματοδοτεί εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Η περίοδος της χαλαρότητας έχει περάσει και για αυτό πρέπει να βάλετε όλες σας τις δυνάμεις στα επαγγελματικά, που από ότι φαίνεται έχετε λιγάκι αμελήσει. Ερωτικά, ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια διλήμματα. Οι γεννημένοι του1966 μελετήστε καλά τις επόμενες κινήσεις σας.

Ιχθύες

Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό και διώξτε τις υπόνοιες. Το πείσμα και ο θυμός είναι κακοί σύμβουλοι,, για αυτό χρειάζεται να προσπαθήσετε να κάνετε σωστή διαχείριση τους μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Αισθηματικά απογαλακτιστείτε από καταστάσεις που μέχρι τώρα σας χειραγωγούσαν και προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με μεγαλύτερο θάρρος. Οι γεννημένοι το 1988 στηριχτείτε στα δικές σας δυνάμεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved