Πέμπτη 19 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 28° 17' 27" ΤΑΥΡΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 11° 36' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 02° 08' 13" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 06' 47" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 25° 44' 55" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 01° 33' 59" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 01' 35" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 35' 52" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 00' 52" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 30' 38" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 30' 26" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/4

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/4

18_apr

 

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

Η Σελήνη όλο το πρωινό, μέσα από τους Ιχθείς, σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και σας δίνει την όρεξη για συζητήσεις και αναπολήσεις. Γύρω τις 19:00, μπαίνει στον Κριό και το κλίμα αλλάζει άρδην. Το τετράγωνο Άρη-Βόρειου Δεσμού θα βγάλει εντάσεις αλλά και ιστορίες που τόσο καιρό (με τον Άρη ανάδρομο) ήταν στην αφάνεια.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Η σημερινή μέρα έχει από όλα τα καλά. Η διάθεση, ελέω της Σελήνης στον 12ο οίκο, είναι κάπως μεταβλητή με τις αναμνήσεις να σας «γυρνούν» κάπου μεταξύ βράδυ Αναστάσεως και Κυριακής του Πάσχα. Από το απόγευμα και μετά, η Σελήνη εισέρχεται στον πρώτο σας οίκο, δραστηριοποιώντας τον δυναμισμό σας. Αισθηματικά, ίσως κάπου χρειάζεστε μια αλλαγή. Οι γεννημένοι το 1980 θα δείτε αισθητή διαφορά στην αντιμετώπισή σας από τους άλλους.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Το πρωινό είναι αρκετά καλό, προκειμένου να διευθετήσετε υποθέσεις σας αλλά και να συναντήσετε κάποια άτομα που θα θέλατε να τους ζητήσετε κάποια χάρη. Βέβαια, ερωτικά τα πράγματα πηγαίνουν πιο καλά, αφού έχετε μεγαλύτερη ετοιμολογία αλλά και άνεση στην αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων. Επαγγελματικά, απλά αποφύγετε τις βιασύνες. Οι γεννημένοι το 1976, ο χρόνος κυλά υπέρ σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα δείτε τον οικονομικό σας σχεδιασμό να πηγαίνει στράφι, εξαιτίας αυξημένων κοινωνικών υποχρεώσεων. Στον χώρο εργασίας, κατά την διάρκεια του πρωινού, υπάρχει γενικά ένα κλίμα χαλαρότητας. Η προσπάθειά σας να αλλάξει κάτι θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Οι γεννημένοι το 1993, ο έρωτας είναι για εσάς κινητήριος δύναμη.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Η Σελήνη μέσα από τους Ιχθείς σας βοηθά να αυτοσχεδιάσετε, αφού σας ωθεί να κάνετε πράγματα με τρόπο απόλυτα αποδεκτό και φιλικό προς εσάς. Στον επαγγελματικό σας χώρο προσπαθήστε να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις από διενέξεις μεταξύ τρίτων. Αισθηματικά, ίσως από το απόγευμα νοιώσετε σαν το ψάρι έξω από το νερό. Οι γεννημένοι το 1972, πολλά πράγματα ίσως τελικά σας ζορίσουν.

 

 

ΛΕΩΝ

 

Ο προσωπικός σας μαγνητισμός είναι σε υψηλα επίπεδα και σε συνδυασμό με την πειθώ σας καθιστά μεγάλο φαβορί σε σχέση με την επίτευξη των σκοπών σας. Στα επαγγελματικά, το σώμα σας ίσως δεν μπορέσει να ανταποκριθεί σε σκληρές εργασίες και γι' αυτό μην ζορίζεστε. Προσπαθήστε να είσαστε στα αισθηματικά πιο ουσιαστικοί με πράξεις και αποφύγετε λόγια του αέρα. Οι γεννημένοι το 1988 κάποια πράγματα αλλάζουν.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Ο Άρης, ορθοδρομος πλέον στο ζώδιό σας, στρέφει την πλάστιγγα κατάφορα υπέρ σας όμως δεν πρέπει να κινηθείτε χωρίς σχέδιο με μόνο σας όπλο το ένστικτο. Επαγγελματικά, κάποια πράγματα που έγιναν -προφανώς εν άγνοια σας- όσο καιρό ήταν ο Άρης ανάδρομος αναζητούν άμεση και δραστική λύση. Αισθηματικά, μην αδιαφορείτε για τα «καμπανάκια» που χτυπά το ταίρι σας. Οι γεννημένοι το 1964, δείτε καλύτερα τα δεδομένα που έχετε.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

Η σημερινή μέρα είναι κάπως ιδιαίτερη για εσάς. Η Σελήνη μέσα από τον 6ο οίκο σας κάνει άκρως μεθοδικούς και παραγωγικούς στην εργασίας σας ενώ από το απόγευμα και μετά με την είσοδο στον 7ο οίκο σας δίνει την δυνατότητα να επανεξετάσετε ζητήματα που σχετίζονται με τα αισθηματικά σας. Οι συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να επουλώσετε τις όποιες συναισθηματικές πληγές. Οι γεννημένοι το 1962 η υπομονή σας θα επιβραβευτεί.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Με όπλο σας την Σελήνη στους Ιχθείς το πρωινό θα κυλήσει όχι απλά ομαλά μα άκρως επιβοηθητικά, αφού πολλά προβληματάκια (ειδικά στον χώρο εργασίας) θα λήξουν πριν καν εκδηλωθούν. Θέματα με την οικογένεια σας θα σας απασχολήσουν υπό την μορφή παραπόνων. Αισθηματικά θέματα αναμένεται να έχουν happy end, αφού έχετε την ικανότητα να φέρετε το «παιχνίδι» στα μέτρα σας. Οι γεννημένοι το 1991, μην το βάζετε κάτω.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Μέρα περίεργη η σημερινή για σας. Η Σελήνη στους Ιχθείς όσο και το τετράγωνο του Άρη με τον Βόρειο Δεσμό δεν βοηθούν να εξωτερικεύετε τα συναισθήματα ενώ σας οδηγούν σε βεβιασμένες κινήσεις και γκάφες. Αισθηματικά , παίρνετε βαθιά ανάσα, από το απόγευμα που η Σελήνη μπαίνει στον πύρινο Κριό και σας βάζει σοβαρά στον χορό της συναισθηματικής διεκδίκησης. Οι γεννημένοι το 1977 ίσως τελικά βρεθείτε ερωτευμένοι... άθελά σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Η εργασία με την αυταπάρνηση που έχετε δείξει και με συνέπεια επί μακρού χρόνου μπαίνει σε διαδικασία αναγνώρισης αλλά κυρίως επιβράβευσης. Αυτό σας δίνει σιγουριά αλλά και την όρεξη να συνεχίσετε για καινούργια πράγματα. Αισθηματικά, χρειάζεται να γίνεται κάπως πιο εκδηλωτικοί. Ίσως μέσα από ένα τηλεφώνημα να λάβετε μια μεγάλη χαρά. Οι γεννημένοι το 1973, προσοχή λίγο στην οικονομική διαχείριση.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Σταδιακά αρχίζετε να μπαίνετε σε ρυθμούς καθημερινότητας αλλά χρειάζεστε να τρέξετε λίγο παραπάνω γιατί κάποια πράγματα είναι αδύνατον να τα προλάβετε με τους ήδη υπάρχοντες ρυθμούς. Αισθηματικά, τι και αν περάσατε καλά; Μάλλον καλομάθατε, και είναι δύσκολα να αποχωριστείτε την ραστώνη και την θαλπωρή. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως χρειαστεί να ζοριστείτε επαγγελματικά ...για λογαριασμό τρίτων.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Κάποια πράγματα που τα ξεκινήσατε ως μια προσωρινή λύση έχουν αποκτήσει έναν μόνιμο χαρακτήρα. Επαγγελματικά, σκέπτεστε να κάνετε πράγματα αλλά το ζήτημα είναι κατά πόσο είσαστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Από το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στον 2ο οίκο σας, αναγκάζοντάς σας για διάφορους λόγους να βάλετε το χέρι στην τσέπη. Οι γεννημένοι του 1961, πάρτε την ζωή στα χέρια σας.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved