Ζώδια Σήμερα 22/06: Πανσέληνος στον Αιγόκερω-Επαναφορά των κανόνων

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 22/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 22/06: Πανσέληνος στον Αιγόκερω-Επαναφορά των κανόνων

Σάββατο, 22/06/2024

Σήμερα το ξημέρωμα έχουμε την Πανσέληνο της Φράουλας, που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία έρχεται να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα, να μας κάνει πιο ρεαλιστές και συνειδητοποιημένους, να μας δώσει να καταλάβουμε ότι το συναίσθημα, όταν δεν είναι αμοιβαίο, τότε δεν υπάρχει καμία ισορροπία. Οφείλουμε λοιπόν, όντας απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό μας, να επαναφέρουμε τους κανόνες του παιχνιδιού, σε όλες τις σχέσεις μας, αλλά και να γίνουμε πιο αυστηροί στο πού δίνουμε την καρδιά ή την εύνοιά μας κι αν κάποιος/α είναι ανάξιος της εμπιστοσύνης μας, να τον βγάλουμε σιγά-σιγά από τη ζωή μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι αρχές του α’ δεκαημέρου, το άκρατο συναίσθημα από τη μια και η ωμή πραγματικότητα από την άλλη σας δημιουργούν απογοήτευση. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να σταματήσετε να δίνετε «άφεση αμαρτιών» γιατί τελικά θα είστε εσείς αυτοί που θα πληρώσουν τα σπασμένα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι αρχές του α’ δεκαημέρου, καλείστε να μετρήσετε το τι δίνετε και τι παίρνετε πίσω! Αν υπάρχει κάποιος/α στη ζωή σας, που σας ξεζουμίζει, πετώντας σας ξεροκόμματα, τότε καλύτερα να μην έχετε ούτε ερωτικές, ούτε οικονομικές παρτίδες μαζί του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved