Ζώδια Σήμερα 20/06: Λανθασμένοι χειρισμοί κι εκτιμήσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 20/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 20/06: Λανθασμένοι χειρισμοί κι εκτιμήσεις

Πέμπτη, 20/06/2024

Ο Ήλιος στους Διδύμους τετραγωνίζεται σήμερα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και εμείς οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην εμπιστευόμαστε κανένα, κυρίως όταν δεν τον γνωρίζουμε αρκετά, γιατί στη χειρότερη περίπτωση το ψέμα θα πάει σύννεφο και στην καλύτερη θα έρθουν έτσι τα πράγματα που μπορεί να απογοητευτούμε. Αν, μάλιστα, έχουμε εξιδανικεύσει πρόσωπα και καταστάσεις, το πιο πιθανό είναι να διαψευστούμε. Από την άλλη, δεν αποκλείονται λανθασμένοι χειρισμοί κι εκτιμήσεις με τα ανάλογα αποτελέσματα, ενώ μια εξαπάτηση ή παραπλάνηση θα μας αποπροσανατολίσει πλήρως και θα ξοδέψουμε τον χρόνο και την ενέργειά μας άδικα. Βέβαια, αν θέλουμε να κρύψουμε κάτι ή να κοροϊδέψουμε, η μέρα είναι μια χαρά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι τέλος του γ’ δεκαημέρου, για σας βαράει η καμπάνα! Είτε είστε... θύτες είτε θύματα, το πιο πιθανό είναι να σας πιάσουν στα πράσα ή να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο με την αφέλειά σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι τέλος του γ’ δεκαημέρου, επειδή κινδυνεύετε με μια χειραψία να σας κλέψουν... ακόμα και τα δάχτυλα, μην εμπιστεύεστε όσους σας προσεγγίζουν, κυρίως όσους σας τάζουν διάφορα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved