Ζώδια Σήμερα 18/06: Ανάγκη για έντονες συγκινήσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 18/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 18/06: Ανάγκη για έντονες συγκινήσεις

Τρίτη, 18/06/2024

Από χθες το πρωί η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό κι η μέρα διακρίνεται για το πάθος και τον ερωτισμό της. Τα συναισθήματά μας γίνονται αρκετά έντονα, με τους κρυφούς πόθους και τις επιθυμίες να φουντώνουν και έχουμε την ανάγκη να βιώσουμε συγκινήσεις και εμπειρίες, όχι απλά να τις γευτούμε. Γινόμαστε απόλυτοι, τα θέλουμε όλα και αμέσως και δεν παζαρεύουμε τίποτα. Από την άλλη, έχουμε ισχυρή θέληση, επιμονή, μεθοδικότητα, οξυδέρκεια και αποφασιστικότητα και θα χρησιμοποιήσουμε όσα μέσα διαθέτουμε για να πετύχουμε το σκοπό μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί του β’ δεκαημέρου, εσείς ελέγχετε το παιχνίδι και ό,τι θέλετε πολύ μπορείτε να το αποκτήσετε, αν χρησιμοποιήσετε το ένστικτο και την μεθοδικότητά σας, είτε στο ερωτικό είτε στο επαγγελματικό πεδίο.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, ώστε να περάσει το δικό σας και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Αν έχετε γερά επιχειρήματα και πειθώ, θα τα καταφέρετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, η σεξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί οι διαθέσιμες επιλογές σας δεν είναι και τόσο της προκοπής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved