Ζώδια Σήμερα 17/06: Αγκαλίτσες και φιλάκια...

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 17/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 17/06: Αγκαλίτσες και φιλάκια...

Δευτέρα, 17/06/2024

Λίγο πριν φύγει ο Ερμής από τους Διδύμουςθα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και όσον αφορά στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας θα επικρατήσει ένα χάος. Απάτες, πλάνες, εξαπατήσεις και μπόλικα ψέμα είναι κάποια από αυτά που θα συμβούν, γι’ αυτό πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα και το μυαλό συγκεντρωμένο. Στο «πρόγραμμα», επιπλέον, περιλαμβάνονται μπερδέματα σε συνεννοήσεις και συμφωνίες, αναβολές, λάθη, αλλά και απώλειες αντικειμένων που είτε θα χάσουμε ή θα ξεχάσουμε ή θα μας τα... κλέψουν.

Αμέσως μετά περνά στον Καρκίνο, βρίσκοντας την Αφροδίτη, που μπήκε ήδη από το πρωί στο συγκεκριμένο ζώδιο και μαζί της θα κάνει μια ωραιότατη σύνοδο, αυξάνοντας τη δημοφιλία μας και φέρνοντας θετικές προοπτικές και εξελίξεις στα επαγγελματικά, τα ερωτικά και τα οικονομικά μας. Επιπλέον, μπορεί να έχουμε ειδήσεις ή συναντήσεις που αφορούν σε θέματα που μας απασχολούν και τώρα θα διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι τέλος του γ’ δεκαημέρου, δικαιολογίες, ψέματα και εξαπατήσεις θα σας κάνουν να τα χάσετε, αν, βέβαια, το πάρετε έγκαιρα είδηση και δεν ανακαλύψετε κατόπιν εορτής ότι πιαστήκατε... Κότσοι. Στην καλύτερη, θα αναρωτηθείτε ποιος δουλεύει ποιον.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι τέλος του γ’ δεκαημέρου, να είστε υποψιασμένοι για τους πάντες και τα πάντα. Να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, όπως επίσης και άτομα που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια.

Καρκίνοι του α’ δεκαημέρου, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Ζήστε, μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάτε και αφήστε τα παλιά στο μπαούλο.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του α’ δεκαημέρου, γκρίνιες, παράπονα, αλλά και δυσαρέσκειες στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, είναι ευκαιρία να έρθουν στο φως και να λυθεί κάθε θέμα.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, είναι πιο σημαντικό να κοιτάξετε την ουσία και το τι χρειάζεστε πραγματικά στα οικονομικά και τα ερωτικά σας, παρά να ικανοποιείτε επιθυμίες, που σας προσφέρουν προσωρινή ευχαρίστηση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved