Ζώδια Σήμερα 13/06: Όλα τακτοποιημένα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 13/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 13/06: Όλα τακτοποιημένα

Πέμπτη, 13/06/2024

Με τη Σελήνη στην Παρθένο το πρόγραμμά μας θα είναι αρκετά φορτωμένο με δουλειές είτε του σπιτιού είτε της εργασίας μας, ακόμα ξεσκαρτάρισμα χρήσιμων και άχρηστων αντικειμένων, καθαρισμό και τακτοποίηση χώρων, αλλά και αρκετές «διαδικαστικές» και βαρετές, που πρέπει να γίνουν. Ενδεχομένως, όμως, να βρούμε τον χρόνο να φροντίσουμε φυτά και κατοικίδια ή τον εαυτό μας, με περισσότερη χαλάρωση και περιποίηση. Δεν αποκλείεται και να κλείσουμε ένα τσεκάπ ή να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα άσκησης, διατροφής ή αποτοξίνωσης, που θα μας χαρίσει υγεία και ευεξία!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι του β’ δεκαημέρου, όλα θα τα κάνετε σήμερα, το πρόγραμμά σας θα βγει έτσι όπως το είχατε φτιάξει και έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας. Μετά όμως ξαποστάστε για να χαλαρώσετε και να απολαύστε τα έργα σας γιατί αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, λίγο η πίεση, λίγο μια κριτική που θα σας ασκηθεί γιατί δεν ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο πλάνο, λίγο η άρνησή σας να χαλάσετε την μέρα σας με δουλειές, δε τη γλιτώνετε την ένταση. Κι εννοείται ότι θα «κλωτσήσετε» γιατί αρκετά από αυτά που σας ζητούν τα θεωρείτε ψυχαναγκαστικά.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, επικεντρώνεστε στις πρακτικές σας ανάγκες, αφήνοντας κατά μέρος τις συναισθηματικές, ίσως γιατί οι δεύτερες απαιτούν περισσότερη «προσωπική δουλειά» και αφιέρωση χρόνου, ενώ οι πρώτες είναι επείγουσες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved