Ζώδια Σήμερα 12/06: Παθήματα και μαθήματα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 12/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 12/06: Παθήματα και μαθήματα

Τετάρτη, 12/06/2024

Άλλη μια μέρα, μάλλον δυσάρεστη, θα είναι η σημερινή, καθώς ο Ερμής στους Διδύμους κάνει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς και τα προβλήματα που θα μας προκαλέσει είναι αρκετά, με αναβολές, ακυρώσεις, έλλειψη κατανόησης ή στοιχειώδους συνεννόησης να μπλοκάρουν κάθε επικοινωνία και μετακίνηση και να προκαλούν δυσαρέσκεια, απογοήτευση και παρεξηγήσεις. Από την άλλη, θα πάρουμε κι ένα μάθημα, καθώς μπορεί να ξαναβρούμε μπροστά μας πρακτικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα που έπρεπε να είχαμε διευθετήσει, αλλά από αδιαφορία ή αμέλεια δεν το κάναμε και όχι μόνο δεν έχουμε πλέον τα χρονικά περιθώρια να τα αναβάλλουμε, αλλά θα πληρώσουμε και τις συνέπειες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, ζητάτε και σας ζητούν ευθύνες για αυτά που έγιναν ή δεν έγιναν, ενώ έπρεπε, το ζήτημα όμως είναι ότι πέσατε σε ξέρα και κάποιος πρέπει να ξαναβγάλει το πλοίο στα ανοιχτά.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, αναβάλατε για αύριο ό,τι απόφαση έπρεπε να είχατε πάρει... χθες και τώρα μπορεί να βρεθείτε και υπαίτιοι ότι αφήσατε τα πράγματα να φτάσουν στο «αμήν». Το πάθημα ας γίνει μάθημα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved