Ζώδια Σήμερα 09/06: «Ωμός» ρεαλισμός

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 09/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 09/06: «Ωμός» ρεαλισμός
Loneliness, deep look of young unhappy girl with river on background vintage color, toned image. Bigstock

Κυριακή, 09/06/2024

Πιθανή είναι σήμερα μια «ψύχρα» με το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Κρόνο στους Ιχθύς που, όχι μόνο θα «σβήσει» κάθε διάθεση για πρωτοβουλίες και κινήσεις, αλλά θα επιβάλλει την τάξη, το μέτρο και τους περιορισμούς. Η ρεαλιστική προσέγγιση, η τοποθέτηση κανόνων και ορίων και η «τιμωρία» σε περίπτωση παραβίασής τους, όπως, επίσης, αναγκαστικοί συμβιβασμοί, φόρτωμα επιπλέον ευθυνών και καθηκόντων και κακοτυχία είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνει η μέρα, υπενθυμίζοντάς μας ότι κάθε πράξη μας έχει και συνέπειες, κάθε παρόρμηση και επιπτώσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα πάρουμε ένα «μάθημα ζωής» και φυσικά στο χέρι μας είναι να μην το ξεχάσουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Ιχθύες, Τοξότες και Παρθένοι γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, καλείστε να παραμερίσετε τα θέλω σας, να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα στο σπίτι, τη σχέση ή τα επαγγελματικά σας, με λύσεις και αποφάσεις μάλλον δυσάρεστες, αλλά αναγκαίες.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, σφίγγετε κι άλλο το ζωνάρι και αναγκάζεστε σε επιλογές που δεν ταυτίζονται με τις επιθυμίες σας. Κι ερωτικά όμως, φαίνεται να κάνετε συμβιβασμούς και παραχωρήσεις, που όμως σας φέρνουν σε δυσχερή θέση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved