Ζώδια Σήμερα 03/06: Ερμής στους Διδύμους-Επιτάχυνση ρυθμών

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 03/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 03/06: Ερμής στους Διδύμους-Επιτάχυνση ρυθμών

Δευτέρα, 03/06/2024

Το πρωί, ο Ερμής, λίγο πριν φύγει από τον Ταύρο, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, γεμίζοντάς μας με ελπίδες, όνειρα και πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον. Εύκολα θα απαγκιστρωθούμε από προβλήματα, δουλειές και άγχη της καθημερινότητας και θα φαντασιωθούμε μια καλύτερη ζωή. Στο επικοινωνιακό κομμάτι, βέβαια, θα επικρατήσει μια σύγχυση, ενδεχομένως να υπάρξουν αναβολές, χάσιμο χρόνου, αφηρημάδα, ωστόσο, μπορεί να μας βγουν και σε καλό. Από την άλλη, οι δημιουργικές εμπνεύσεις, η διαίσθηση και οι καλλιτεχνικές τάσεις θα αυξηθούν, ενώ πιθανή είναι κι η απόκρυψη μιας αλήθειας που πληγώνει. Ευγενικές χειρονομίες και θετικά σχόλια ή μια όμορφη κουβέντα θα μας αναθαρρήσουν ή θα ενθαρρύνουν τους ανθρώπους του περίγυρού μας.

Μετά, μπαίνει στους Διδύμους, όπου θεωρείται και η «φυσική του θέση» και όλα θα αρχίσουν να κινούνται με απίστευτη γρηγοράδα. Το μυαλό θα δουλεύει ασταμάτητα, το στόμα δε θα κλείνει και τα πόδια θα βγάλουν φτερά. Η επικοινωνία, η ευστροφία, η ομιλητικότητα, η σπιρτάδα και φυσικά η περιέργεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Η άμεση μετάδοση κι ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών, η πολυπραγμοσύνη και η συνεχής κίνηση, προκειμένου να διεκπεραιωθούν δουλειές, οι βόλτες, οι συναναστροφές και οι γνωριμίες με πολύ και διαφορετικό κόσμο, σε κάποιους θα φέρουν ζαλάδα, άλλοι όμως θα αισθανθούν ότι έχουν μείνει πίσω και πρέπει να αυξήσουν την ταχύτητά τους για να είναι μέσα στα πράγματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Ιχθύες των τελευταίων ημερών, έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα, ακόμα κι αν σας φαίνεται δύσκολο. Πιστέψτε το και τολμήστε!

Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Σκορπιοί, Τοξότες και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών, μόνο με τις ευχές δε θα αλλάξει η κατάσταση στο σπίτι ή τη δουλειά σας, χρειάζονται πράξεις και αποφάσεις που αποφεύγετε να πάρετε για να μην κακοκαρδίσετε ή τσακωθείτε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, μπορεί να μην πιστεύετε σε θαύματα, αλλά είναι εκεί είναι το μυστικό! Η «πίστη μετακινεί και βουνά», ίσως αλλάξει και την κατάσταση στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας...

Δίδυμοι είστε στα καλύτερά σας. Όλες οι προσωπικές σας υποθέσεις θα αρχίσουν να τρέχουν και θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα και αδιέξοδα. Από πληροφορίες και γνωριμίες δε, λίγο να ξαμοληθείτε και αυτό είναι...

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα μάθετε αρκετά πράγματα σχετικά με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, όμως θα πρέπει να κάνετε σωστό διαχωρισμό γιατί κάποια θα είναι άχρηστα ή φήμες και κάποια όχι.

Ταύροι και Σκορπιοί το μυαλό σας στρέφεται προς την ανεύρεση υλικών πόρων, αλλά χρειάζεστε ευελιξία και άμεσα αντανακλαστικά για να αρπάξετε την ευκαιρία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved