Ζώδια Σήμερα 02/06: Βγάλε περισσότερη τόλμη

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 02/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 02/06: Βγάλε περισσότερη τόλμη
Man climbing career ladder Bigstock

Κυριακή, 02/06/2024

Η Σελήνη, από χθες, βρίσκεται στον Κριό, βγάζοντάς μας μια έντονη παρόρμηση, ορμή, αποφασιστικότητα, ταχύτητα και μαχητικότητα. Σαν έτοιμοι από καιρό, παίρνουμε πρωτοβουλίες, «τρέχουμε» πράγματα και ζούμε το τώρα, χωρίς να μας ενδιαφέρει το χθες ή το αύριο. Γνωρίζουμε ότι το πρώτο βήμα είναι το πιο σημαντικό και γι’ αυτό πρέπει να γίνει, χωρίς φόβο και δισταγμό κι όσο πιο γρήγορα το κάνουμε, τόσο πιο σύντομα θα πάρει το κάθε τι τον δρόμο του. Από την άλλη, συναισθηματικά θα είμαστε ασυγκράτητοι, εκφράζοντας ό,τι νιώθουμε, χωρίς φόβο και με μεγάλο πάθος!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί του β’ και γ’ δεκαημέρου, με τον ενθουσιασμό σας να σας παροτρύνει και τη διάθεσή σας να διεκδικήσετε όσα σας κάνουν ευτυχισμένους, τίποτα δε φαίνεται ικανό να σας σταματά.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ και γ’ δεκαημέρου, φουριόζοι είστε σήμερα και θέλετε πολύ να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι σας. Ωστόσο, τηρήστε τις… δημοκρατικές διαδικασίες, ρωτώντας και τη γνώμη των άλλων γιατί θα βρείτε μπροστά σας έντονες αντιδράσεις.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του β’ και γ’ δεκαημέρου, σας παίρνει να γίνετε λίγο πιο ριψοκίνδυνοι ερωτικά ή οικονομικά, αν είστε σίγουροι ότι ό,τι έχετε βάλει σαν στόχο είναι γιατί το θέλετε πολύ κι όχι από εγωισμό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved