Δύο ζώδια θα κοιτάξουν μόνο τον εαυτό τους, σήμερα, 01/06

Θα κάνουν αυτό που θέλουν, όποτε τους έρθει

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα κοιτάξουν μόνο τον εαυτό τους, σήμερα, 01/06

Σάββατο 1/6/2024

Καλό μήνα!

Νωρίς το πρωί, η Σελήνη περνά στον Κριό, οπότε το Σάββατό μας θα έχει έντονους ρυθμούς και διάθεση για δράση. Η παρόρμηση κυριαρχεί, ενώ δε θα είναι εύκολο να συμβιβαστούμε, ούτε να κάνουμε υποχωρήσεις ή να υπακούσουμε σε πρέπει, και "εντολές", αντίθετα, θα κάνουμε του κεφαλιού μας και ό,τι θεωρούμε εμείς σωστό, αδιαφορώντας για τις αντιρρήσεις ή τις παραινέσεις, που μπορεί να υπάρξουν.

Αυτοί που θα είναι δραστήριοι, "μάχημοι" και ορεξάτοι είναι οι Κριοί και οι Τοξότες, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 5ος οίκος τους, αντίστοιχα. Ο ενθουσιασμός τους θα αυξηθεί, το ίδιο και η ανταγωνιστική τους διάθεση
και αν στην πρώτη περίπτωση θα ωφεληθούν και οι γύρω τους, αφού θα τους τραβήξουν από την ακεφιά και τη μιζέρια, στη δεύτερη τείνουν να γίνουν παρτάκηδες και να μην ενδιαφέρονται για τις ανάγκες ή τα θέματα των άλλων.

Ενδεχομένως να φανούν επιθετικοί ή απότομοι, καθώς ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνεια είναι στοιχεία που έχουν και οι δυο και θα τα βγάλουν με άνεση, οπότε είναι πιθανό να δημιουργήσουν... στραβώματα και εντάσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved