Δύο ζώδια θα αποφύγουν πρακτικά ζητήματα και υποχρεώσεις, σήμερα, 30/05

Θα βαριούνται και το πιο πιθανό είναι να τα αναβάλλουν για άλλη μέρα

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα αποφύγουν πρακτικά ζητήματα και υποχρεώσεις, σήμερα, 30/05

Πέμπτη 30/5/2024

H Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα φροντίσει να μας χαλαρώσει και να μας κάνει να ξεχάσουμε βάσανα και στενοχώριες. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και το βραδάκι με τον Ήλιο στους Διδύμους μπορεί να μας αυξήσει τις προσδοκίες, όσον αφορά στην ερωτική μας κατάσταση ή να γίνουμε κατά τι πιο απαιτητικοί, όσον αφορά στα κριτήριά μας. Επιπλέον, μπορεί να βγάλουμε βαρεμάρα για πρακτικά θέματα και ζητήματα της καθημερινότητας και να τα αναβάλλουμε για αύριο, μεθαύριο κοκ.

Τα δύο ζώδια που δε θα έχουν καθόλου άγχος, ούτε θα τους απασχολήσουν προγράμματα, πλάνα και υποχρεώσεις, κυρίως οικονομικές είναι οι Υδροχόοι και οι Λέοντες, καθώς η Σελήνη επιδρά στον άξονα 2ου - 8ου τους, αντίστοιχα. Μπορεί όμως να γίνουν επιπόλαια και να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για πράγματα που δεν έχουν "ανάγκη" ή κυνηγώντας την τύχη τους.

Από την άλλη, ένα χάδι, μια αγκαλιά, μια όμορφη χειρονομία, ακόμα και κάποια μικρή αγορά που ενδεχομένως να είναι αχρείαστη, θα τους κάνει να νιώσουν όμορφα και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή τους, κάτι που έχει μεγάλη σημασία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved