Δύο ζώδια θα ξεσπαθώσουν, σήμερα, 24/05

Μπορεί και να τσακωθούν ή να γίνουν δυσάρεστα στο τέλος

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα ξεσπαθώσουν, σήμερα, 24/05

Παρασκευή 24/5/2024

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Τοξότη και μέχρι το βραδάκι η Παρασκευή μας θα είναι χαλαρή και ξένοιαστη, γεμάτη γέλιο και θετική ενέργεια. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς, εκτός του ότι θα μας σοβαρέψει αρκετά, θα μας κάνει να μετριάσουμε τη χαρά και τον ενθουσιασμό μας, ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες μνήμες από το παρελθόν, που θα έρθουν ασυναίσθητα και θα μας στενοχωρήσουν. Δεν αποκλείεται κιόλας να ξεσπαθώσουμε με το τρίγωνό της με τον Άρη στον Κριό και να βγάλουμε από μέσα μας την πικρία, την αλήθεια μας ή ό,τι μας εκνευρίζει και μετά να μετανιώσουμε.

Οι δύο που θα είναι πιο συγκρατημένοι -έως ένα σημείο- και μετά θα ξεσπάσουν και θα πουν τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη και πιθανότατα να δημιουργήσουν θέματα με τους δικούς τους ανθρώπους, στο σπίτι ή τα επαγγελματικά τους είναι οι Τοξότες και οι Δίδυμοι, καθώς χτυπιέται ο άξονας 1ου και 7ου οίκου τους, αντίστοιχα.

Βέβαια, μπορεί να τσακωθούν ή να γίνουν δυσάρεστοι, αλλά θα τους φύγει κι ένα βάρος, αν ένιωθαν καταπιεσμένοι ή περιορισμένοι και ακολουθούσαν τις προσταγές άλλων.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved