Δύο ζώδια δεν πρέπει να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, σήμερα, 22/03

Αν δεν καταφέρουν να συγκρατηθούν, θα βγουν χαμένα

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια δεν πρέπει να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, σήμερα, 22/03

Τετάρτη 22/5/2024

Με τηΣελήνη στον Σκορπιό θα είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί, αλλά και λιγομίλητοι, μη θέλοντας να μοιραστούμε σκέψεις και συναισθήματα με άλλους. Ωστόσο, το πάθος και η ένταση δε θα λείπει, που θα βγουν πολύ το βράδυ με την αντίθεσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο. Θα υπάρχει μια συναισθηματική αναστάτωση και ενδεχομένως να υπερβάλουμε σε αντιδράσεις και συμπεριφορές, ενώ η απότομη αλλαγή της διάθεσης, η παραδοξότητα, η ιδιοτροπία και ο παραλογισμός θα φέρουν κάποιους στα όριά τους.

Αυτοί που θα χρειαστεί να είναι πιο συγκρατημένοι στα οικονομικά και τα ερωτικά τους και να μη χάσουν τον έλεγχο, κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις, μόνο και μόνο για να καλύψουν τα κενά τους γιατί θα βγουν χαμένοι, είναι οι Ζυγοί και οι Κριοί, καθώς "προσβάλλεται" ο άξονας 2ου και 8ου ηλιακού τους οίκου. Ωστόσο, δύσκολα θα καταφέρουν να συγκρατηθούν και είναι πιθανό να έχουν και έκτακτα έξοδα ή δυσάρεστες εκπλήξεις.

Από την άλλη, μπορεί να γίνουν ανικανοποίητοι, να θέλουν όλο και περισσότερα προκειμένου να αισθανθούν καλά και δεν αποκλείεται να ακυρώσουν κάποιον/α, μόνο και μόνο γιατί δεν θα έχει αυτό το "ένα" στοιχείο που θέλουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved