Δύο ζώδια θα έχουν αρκετά ερωτηματικά, σήμερα, 18/05

Θα είναι μπερδεμένα και αναποφάσιστα

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα έχουν αρκετά ερωτηματικά, σήμερα, 18/05

Σάββατο 18/5/2024

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και το Σάββατο ξεκινά ιδανικά με το τρίγωνό της με τον Ήλιο και τον Δία στον Ταύρο, αφού ενδείκνυται για χαλάρωση και καλοπέραση, όπως επίσης ενδέχεται να φέρει και τυχερά περιστατικά, αλλά και κέφι και ευχάριστες στιγμές. Ωστόσο, η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα μας γεμίσει αμφιβολίες για τη στάση κάποιων απέναντί μας και για την ειλικρίνεια του χαρακτήρα τους, ενώ και εμείς θα είμαστε μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι για ό,τι θέλουμε.

Τα δύο ζώδια που θα βάλουν ένα τεράστιο ερωτηματικό για όλους και όλα, θα γεμίσουν δυσπιστία και ενδεχομένως να νιώσουν ότι έχουν πλανηθεί ή εξαπατηθεί είναι οι Παρθένοι και οι Ιχθύες, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και ο 7ος οίκος τους, αντίστοιχα. Ενδεχομένως και να έτρεφαν υπερβολικές προσδοκίες ή ψευδαισθήσεις και ξαφνικά να... κληθούν να πατήσουν στη γη.

Από την άλλη, είναι και αναγκαίο το να βλέπουν τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις και μιας και δεν είμαστε σε έναν όμορφο κόσμο, γεμάτο καλοσύνη και αλτρουισμό, να παίρνουν τα μέτρα τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved