Ζώδια Σήμερα 30/05: «Χάσιμο» και αδράνεια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 30/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 30/05: «Χάσιμο» και αδράνεια

Πέμπτη, 30/05/2024

Η Σελήνη, που το ξημέρωμα πέρασε στους Ιχθύς, θα μας κάνει να χαλαρώσουμε και να ξεχαστούμε και να πάψουμε να ασχολούμαστε με πρακτικά ζητήματα και θέματα της καθημερινότητας. Το «χάσιμο», η επιπολαιότητα, η αδιαφορία και η αδράνεια θα γίνουν ακόμα πιο αισθητά από το απόγευμα και μετά με το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στους Διδύμους. Δεν αποκλείεται να το παρακάνουμε με αγορές καλλυντικών ή ρούχων, με ό,τι έχει σχέση με τη διακόσμηση ή τις τέχνες, αλλά και το φλερτ, τα χαμόγελα και τα κομπλιμέντα, ακόμα και για καθαρά κοινωνικούς λόγους. Επιπλέον, ίσως πούμε και πράγματα, εξ αιτίας μιας δικής μας αίσθησης ή... σύγχυσης, που θα προκαλέσουν ένα σούσουρο ή μια αντιπαράθεση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, θα σας γίνει σχεδόν εμμονή η προσωπική σας ανανέωση ή της σχέσης και του σπιτιού σας και ενδεχομένως να κάνετε και μια κίνηση παραπάνω για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας αυτή, που όμως δε θα τύχει και τόσο ευνοϊκής μεταχείρισης από τους άλλους και μπορεί κάλλιστα να κατηγορηθείτε για «παρτακισμό».

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, θα βρείτε ευκαιρία να κάνετε κάποιες προσωπικές αγορές που θέλατε, οι οποίες θα απογειώσουν το στιλ ή την αυτοπεποίθησή σας ή τουλάχιστον έτσι πιστεύετε γιατί αν δεν έχετε και την ανάλογη στάση, μάλλον τσάμπα θα ξοδευτείτε και μετά θα το μετανιώσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved