Ζώδια Σήμερα 29/05: Απρόσμενες επιθετικές συμπεριφορές

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 29/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 29/05: Απρόσμενες επιθετικές συμπεριφορές

Τετάρτη, 29/05/2024

Η σημερινή μέρα αναμένεται να έχει διάφορες εντάσεις και προκλήσεις, καθώς η Σελήνη, που βρίσκεται στον Υδροχόο, κάνει τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό στον Ταύρο, ωθώντας μας να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα πλαίσιά μας, να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας, αν νιώθουμε ότι είναι βαρετή και να έρθουμε σε επαφή στο ασυνήθιστο και το διαφορετικό. Είναι πιθανές επαναστατικές τάσεις, προβοκατόρικες ή απρόσμενα επιθετικές συμπεριφορές, αντιδράσεις, αντιφάσεις και μια έντονη τάση να ξεκόψουμε από το παρελθόν κι ό,τι μας κρατά εγκλωβισμένους. Από την άλλη, ενδεχομένως να εκπλήξουμε ή να εκπλαγούμε δυσάρεστα από αλήθειες που θα ειπωθούν ή μυστικά που θα αποκαλυφθούν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, μια ανησυχία ή αναμπουμπούλα στο σπίτι ή τη δουλειά σας θα υπάρξει. Παρότι όμως προσωρινή, σας στέλνει μήνυμα ότι κάτι πρέπει να «διορθώσετε». Μην προκαλείτε και προβοκάρετε, απλά για να «σπάσετε πλάκα» ή να «παρακολουθήσετε» τις αντιδράσεις των γύρω σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, είτε οικονομικά είτε ερωτικά, ξεφύγετε από τα κλισέ και κάντε την έκπληξη με κινήσεις άμεσες και αποφασιστικής σημασίας, αλλιώς θα εκπλαγείτε δυσάρεστα από τους άλλους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved