Ζώδια Σήμερα 27/05: Προσγειώσεις και… απογειώσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 27/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 27/05: Προσγειώσεις και… απογειώσεις

Κυριακή, 27/05/2024

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα κάνει ό,τι μπορεί να μας κρατήσει προσγειωμένους, αποδεικνύοντάς μας ότι χωρίς κόπο, δεν υπάρχει κέρδος. Ό,τι επιθυμούμε, θέλουμε ή λαχταράμε έρχεται μετά από προσωπική προσπάθεια, ενδεχομένως και θυσίες και όχι από μόνο του. Βέβαια, το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο θα ανακατέψει κάπως τα πράγματα, αναστατώνοντας τα σχέδιά μας, αλλά για καλό θα είναι, οπότε δε χρειάζεται να εκνευριζόμαστε.

Το εξάγωνό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα ρίξει τους τόνους αρκετά, θα μας κάνει περισσότερο ανεκτικούς και πρόθυμους να ακούσουμε διαφορετικές απόψεις, παράπονα ή σχόλια και να σκύψουμε πάνω στις ανάγκες των άλλων, με κατανόηση και συμπάθεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ταύροι του γ’ δεκαημέρου, όλα πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδιά σας, αλλά και άλλα που δεν περιμένετε να έρθουν δε θα σας χαλάσουν, οπότε γιατί αγχώνεστε;

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, σταματήστε να επιμένετε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν κι όπως έρθουν. Να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά και να μην εκνευρίζεστε. Για καλό σας γίνονται όλα.

Αιγόκεροι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, θα είστε όλο αφτιά και θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε απόψεις, σκέψεις και συναισθήματα, τόσο δικά σας, όσο και των άλλων. Αν μάλιστα κάτι σας «χτυπάει στραβά», θα το ακούσετε και δε θα επιμείνετε.

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου, είστε πιο ευαίσθητοι σήμερα σε ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, το σπίτι ή τη δουλειά σας, ωστόσο, προσέξτε, μήπως κάποιος/α το εκμεταλλευτεί και σας πάρει με τα νερά του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved