Ζώδια Σήμερα 23/05: Πανσέληνος στον Τοξότη-Τυχοδιωκτικές τάσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 23/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 23/05: Πανσέληνος στον Τοξότη-Τυχοδιωκτικές τάσεις
It is bed time Bigstock

Πέμπτη, 23/05/2024

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη, μας δημιουργείται η αίσθηση ότι είμαστε περιορισμένοι και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Πιθανόν να κάνουμε σχέδια απόδρασης από πρόσωπα και καταστάσεις, να αποκτήσουμε ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων. Η καθημερινότητά μας θα μπει στο στόχαστρο γιατί μας φαίνεται πεζή, βαρετή και άχρωμη. Θέλουμε πιο πολύ από ποτέ να ταξιδέψουμε, να γνωρίσουμε καινούργια μέρη και ανθρώπους, να ζήσουμε την περιπέτεια, χωρίς κάτι να μας εμποδίζει ή να μας κρατά δέσμιους. Αυτό όμως που χρειάζεται να προσέξουμε είναι ότι με τον περίσσιο ενθουσιασμό και την αισιοδοξία να μας φουσκώνει τα μυαλά, οι χαζομάρες, οι γκάφες και οι υπερβολές δε θα λείψουν!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες του α’ δεκαημέρου, βρίσκεστε στο επίκεντρο κι από σας εξαρτάται, αν εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε ή θα μείνετε στα λόγια και τις δηλώσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, μια επιπολαιότητα ή ανευθυνότητα από άτομα του περιβάλλοντός σας θα σας προκαλέσει εκνευρισμό. Ενδεχομένως όμως να παίρνετε τα πράγματα πιο σοβαρά απ’ ό,τι είναι.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, οι τυχοδιωκτικές κινήσεις και τα ρίσκα στα ερωτικά και τα σεξουαλικά σας δεν συνιστώνται. Αντισταθείτε στον πειρασμό και βρείτε έξυπνους τρόπους για να κερδίσετε ό,τι ποθείτε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved