Ζώδια Σήμερα 21/05: Απόλυτες ή χειριστικές συμπεριφορές

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 21/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 21/05: Απόλυτες ή χειριστικές συμπεριφορές

Τρίτη, 21/05/2024

Η Σελήνη από το ξημέρωμα έχει περάσει στον Σκορπιό, δίνοντάς μας εξτρά πάθος, κίνητρα και τρόπους να καταφέρουμε όσα ποθούμε, αλλά και τάσεις για ερευνήσουμε λίγο βαθύτερα στοιχεία, συναισθήματα και πλευρές που θεωρούμε ότι δε γνωρίζουμε πλήρως. Ωστόσο, με την αντίθεσή με τον Ερμή στον Ταύρο, θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί στη συμπεριφορά και τα λόγια μας, να κρύψουμε κάποιες αδυναμίες μας και φυσικά να εκτεθούμε τόσο όσο χρειάζεται, αποφεύγοντας να πούμε πράγματα που μπορεί να μετανιώσουμε. Είναι πιθανόν επίσης συναισθήματα και σκέψεις να βγουν στην επιφάνεια, προκαλώντας δυσαρέσκεια και εντάσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Λέοντες, Ταύροι και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες απόλυτες ή χειριστικές συμπεριφορές, που ενδεχομένως να έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Προσπαθήστε να τις αντιμετωπίσετε ψύχραιμα, μπας και λυθούν τα ζητήματά σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, δε χρειάζεται να καταβάλλετε ιδιαίτερο κόπο για να κερδίσετε ό,τι λαχταράτε! Αρκεί να κινηθείτε αθόρυβα και να μην δίνετε στόχο. Δεν χρειάζεται να ξέρουν όλοι τα οικονομικά ή τα ερωτικά σχέδιά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved