Ζώδια Σήμερα 19/05: Σωστό «κατά λάθος»

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 19/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 19/05: Σωστό «κατά λάθος»

Κυριακή, 19/05/2024

Ο Ήλιος, φεύγοντας από τον Ταύρο, πάει να κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, διαμορφώνοντας ένα πιο ήρεμο κλίμα, το οποίο θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε ό,τι μας βαραίνει, κουράζει ή πονάει. Το να κατεβάσουμε για λίγο τα ρολά και να αφεθούμε στους χαλαρούς ρυθμούς, να επιτρέψουμε να μας κατακλύσουν όμορφα, αγνά συναισθήματα θα μας κάνει καλό. Ίσως, μάλιστα, «κατά λάθος» να γίνει κάτι και να πραγματοποιηθεί μια επιθυμία μας. Η διαίσθηση, η φαντασία, η έμπνευση είναι αυτά που πρέπει να ακολουθήσουμε και να αφεθούμε να πιστέψουμε στο απίθανο, ενώ η προσοχή μας οφείλει να είναι στραμμένη στη «μεγάλη εικόνα». Ωστόσο, χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί γιατί η αφέλεια ή καλοπιστία εύκολα μπορεί να μας κάνουν θύματα απάτης, πλάνης ή εκμετάλλευσης.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας. Κανείς δε θα σας χαλάσει το χατίρι σήμερα, αρκεί να έχετε τον τρόπο σας να το ζητήσετε.

Σκορπιοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Τοξότες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, πετάτε στα σύννεφα και όλα μοιάζουν τόσο όμορφα από ψηλά. Έχετε όμως στο νου σας γιατί δεν αποκλείεται η πραγματικότητα να είναι διαφορετική και καθόλου ωραία.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Η διαίσθησή σας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε, ερωτικά ή οικονομικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved