Δύο ζώδια θα νιώσουν ότι έχουν περιοριστεί πλήρως, σήμερα, 17/05

Το βράδυ θα αρχίσουν να χαλαρώνουν

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα νιώσουν ότι έχουν περιοριστεί πλήρως, σήμερα, 17/05

Παρασκευή 17/5/2024

Η Σελήνη στην Παρθένο, σήμερα, θα έρθει αντιμέτωπη με τον Κρόνο στους Ιχθύς, αυξάνοντας καθήκοντα και υποχρεώσεις, δουλειές που είναι απαραίτητο να γίνουν και δε χωρούν αναβολή, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ανάγκη να εξυπηρετήσουμε κάποιον άνθρωπο, που θα ζητήσει τη βοήθειά μας και δε θα μπορούμε να του την αρνηθούμε. Το τρίγωνό της το βράδυ με την Αφροδίτη στον Ταύρο, θα μας χαλαρώσει αρκετά, θα μας κάνει να δούμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα, ενώ είναι πιθανό να έχουμε και κάποιο ευχάριστο περιστατικό.

Τα δύο ζώδια, όμως, που θα τραβήξουν το μεγαλύτερο ζόρι είναι οι Παρθένοι κι οι Ιχθύς, που το βάρος των επιπλέον ευθυνών θα πέσει πάνω στους ώμους τους κυρίως όσον αφορά στις σχέσεις τους, όπου θα δημιουργηθούν διάφορα θέματα, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 7ος οίκος τους αντίστοιχα. Μάλιστα, ίσως νιώσουν ότι έχουν περιοριστεί πλήρως και δεν μπορούν να πάρουν ανάσα.

Εκτός του ό,τι θα επιβαρυνθούν συναισθηματικά, ίσως δεν αντέξουν πιέσεις και απαιτήσεις, δε βρίσκουν κατανόηση από τους σημαντικούς άλλους της ζωής τους ή δεν έχουν καμία συμπαράσταση κι έχουν αφεθεί ολομόναχοι να σηκώσουν το φορτίο των σχέσεών τους, συντροφικών, οικογενειακών ή επαγγελματικών.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved