Δύο ζώδια δε θα κάνουν άσκοπες σπατάλες, σήμερα, 16/05

Δε θα ξεφύγουν από τον προϋπολογισμό τους

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια δε θα κάνουν άσκοπες σπατάλες, σήμερα, 16/05

Πέμπτη 16/5/2024

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα ευνοώντας προγράμμα και πλάνα και οπότε είναι η κατάλληλη μέρα για να οργανωθούμε λίγο και να βάλουμε μπροστά καινούργιους στόχους και σχέδια ή τουλάχιστον να παραμείνουμε συνεπείς στους στόχους μας και να μην παρεκκλίνουμε από αυτούς. Από την άλλη, το να κάνουμε focus σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και να επιδείξουμε πρακτικό πνεύμα θα μας βοηθήσει στο να βρούμε λύσεις σε διάφορα θέματα της καθημερινότητάς μας.

Αυτοί που σήμερα, θα κάνουν τα οικονομικά τους πλάνα για να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, κυρίως οικονομικές και έστω και νοερά θα πιάσουν το χαρτί και το μολύβι, υπολογίζοντας τα χρήματά τους, είναι οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, αφού η συγκεκριμένη Σελήνη επηρεάζει τον άξονα 2ου και 8ου οίκου τους.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι όσο είναι μετρημένοι και δεν κάνουν άσκοπες σπατάλες, ακόμα και κάτι έκτακτο να προκύψει, θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν, χωρίς να ξεφύγουν από τον προϋπολογισμό τους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να "κόψουν" ό,τι τα ευχαριστεί. Μέτρο χρειάζεται!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved