Δύο ζώδια θα έχουν αναστάτωση στην καθημερινότητά τους σήμερα, 11/05

Η παραδοξότητα, η ιδιοτροπία και το πείσμα θα τα φέρουν στα όριά τους

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα έχουν αναστάτωση στην καθημερινότητά τους σήμερα, 11/05

Τετάρτη 15/5/2024

Τα αλλεπάλληλα τετράγωνα της Σελήνης στον Λέοντα με την Αφροδίτη αρχικά κι έπειτα με τον Ουρανό, τον Δία και τον Ήλιο στον Ταύρο, μόνο ευχάριστη και χαλαρή Τετάρτη δεν υπόσχονται. Αντίθετα, από νωρίς, θα είμαστε με μεγάλες εναλλαγές συναισθημάτων και διαθέσεων, προκαλεί και αναστάτωση στην καθημερινότητά μας με την παραδοξότητα, την ιδιοτροπία, το πεισμα, την επιμονή και τον παραλογισμό να μας φέρνουν στα όριά μας. Μπορεί να τραβηχτεί το σχοινί σε αρκετές περιπτώσεις, καθώς θα επικρατήσουν και εγωισμοί, αλλά και έλλειψη κατανόησης.

Αυτοί που θα έχουν απότομα ξεσπάσματα, μικρότερης ή μεγαλύτερης έντασης σήμερα ή θα έρθουν αντιμέτωποι με extreme ή παράξενες συμπεριφορές εναντίον τους και θα χρειαστεί να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους είναι οι Λέοντες και οι Ταύροι, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 10ος ηλιακός τους οίκος.

Από την άλλη, καλό είναι να βγουν όλα στην επιφάνεια και να αντιμετωπιστούν, αλλά αν βλέπουν ότι μια κατάσταση δεν αλλάζει, ενδεχομένως να πρέπει να τα αφήσουν όλα όπως είναι και να μην επιμείνουν, αφού στο τέλος θα χάσουν το δίκιο τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved