Δύο ζώδια θα πουν τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη σήμερα, 11/05

Με μια μικρή αφορμή, θα ξεσπαθώσουν

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα πουν τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη σήμερα, 11/05

Σάββατο 11/5/2024

Τα ξημερώματα η Σελήνη περνά στον Καρκίνο, βάζοντας σαν προτεραιότητά μας τη συναισθηματική και οικονομική εξασφάλιση και προστασία μας. Όλα θα κυλήσουν ήρεμα, μέχρι το βραδάκι που η ένταση θα αρχίσει να συσσωρεύεται, λόγω και του τετραγώνου της με τον Άρη στον Κριό. Μάλιστα, αν κάποια στιγμή έχουμε καταπιεί διάφορα, από λόγια ή συμπεριφορές δε θα συγκρατηθούμε και το πιο πιθανό είναι, με μια μικρή αφορμή, να ξεσπαθώσουμε και να πούμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, ίσως και πιο απότομα απ' όσο θα θέλαμε ή να "φάμε επίθεση" και να μας ζητηθούν εξηγήσεις.

Τα δύο ζώδια που θα τσακωθούν για ψύλλου πήδημα είναι οι Καρκίνοι και οι Κριοί, που μπορεί να έχουν και τα δίκια τους, αν αγανακτήσουν ή θεωρήσουν ότι κατηγορούνται από τους δικούς τους ανθρώπους, χωρίς να φταίνε, αλλά κατανόηση σήμερα δε θα υπάρχει. Θέματα θα έχουν και στο σπίτι ή με άτομα της οικογένειάς τους που θα τους κάνουν έξω φρενών, καθώς η Σελήνη χτυπά τον 1ο και 4ο οίκο τους αντίστοιχα.

Βέβαια, είναι προτιμότερο να ξεσπάσουν, εξωτερικεύοντας καταπιεσμένα συναισθήματα και σκέψεις, παρά να τα κρατήσουν για τον εαυτό τους και να σκάσουν, αρκεί να γίνει ελεγχόμενα και να μην πληρώσουν τη νύφη αυτοί που δεν φταίνε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved